הנושא צג -הטמפרטורה שמופיע על דלת המקרר:

ויוי 25

Well-known member
שמתי לב הבוקר כי צג -הטמפרטורה המופיע על דלת המקרר היה כבוי ,
ניסיתי להשיג את שירות הלקחות והייתי שעה ארוכה במענה הקולי עד שלבסוף התנתק .(גם דרך הוואטסאפ של השירות לא היתה תשובה עד כה.)
בכול מקרה, לאחר שפתחתי את 2 דלתות המקרר- ושוב סגרתי ראיתי שכן הופיע הטמפרטורה המוארת על הצג, אבל לאחר כמה דקות זה שוב היה כבוי .
(מדובר במקרר 4 דלתות אשר נרכש ביוני לפני שנה ורבע .)
השאלה שלי :
האם מישהו יודע להסביר מהי הסיבה שזה קורה שנעלמת הטמפרטורה מהצג, וחוזרת רק לכמה דקות לאחר פתיחתם וסגירתם של דלתות המקרר ,
והאם זה קשור לטמפרטורת הקירור של המזון שבמקרר ?
מקווה שמישהו מבין בנושא ויוכל להשיב.
בתודה מראש,
ויוי.

נערך לאחרונה ב:

סתם מבקרת

Active member
זאת התשובה של צ'ט GPT :
נשמע שיש בעיה כלשהי במקרר שלך, ייתכן שמדובר באחת מהסיבות הבאות:
  1. בעיה בחיישן הטמפרטורה: אם החיישן לא פועל כמו שצריך, זה יכול לגרום לכך שהצג לא יראה את הטמפרטורה באופן רציף.
  2. חשמל או חיבור: ייתכן שיש בעיה בזרם החשמלי המגיע למערכת, מה שגורם לצג להיכבות ולהידלק שוב.
  3. בעיית תוכנה: ייתכן שהמקרר זקוק לאיפוס או לעדכון תוכנה.
  4. בעיות במערכת הקירור: אם המקרר לא מקרר כמו שצריך, זה יכול גם להשפיע על התצוגה.
המלצה היא לבדוק אם יש בעיות נוספות במקרר, כמו רעשים לא רגילים או טמפרטורות לא תקינות. אם הבעיה ממשיכה, כדאי לפנות לטכנאי מקצועי שיבדוק את המקרר ויתקן את הבעיה.

amub

Active member
מה הדגם של מקרר שלך? אצלי במקרר בוש זה המצב הרגיל, דולק אחרי פתיחת דלת וכבה אחרי זמן קצר.

amub

Active member
אם יש לך חוברת הפעלה, תבדקי מה כתוב בה. אם לא והיבואן לא עונה, נסי למצוא ברשת.
בכל מקרה נראה לי שמה שאת מתארת הוא מצב תקין.
יש דגמים שונים של האייר 4 דלתות ומחיפוש קצר אלה התוצאות:

1758608051909.png

חוברת הפעלה
הבאתי קישור לחוברת אקראית כי אני לא יודע איזה דגם בדיוק יש לך אבל לא נראה לי שיש הבדל מהותי באופן התצוגה בין הדגמים.

מ ש ה 53

Well-known member
אם יש לך חוברת הפעלה, תבדקי מה כתוב בה. אם לא והיבואן לא עונה, נסי למצוא ברשת.
בכל מקרה נראה לי שמה שאת מתארת הוא מצב תקין.
יש דגמים שונים של האייר 4 דלתות ומחיפוש קצר אלה התוצאות:

צפה בקובץ המצורף 137406

חוברת הפעלה
הבאתי קישור לחוברת אקראית כי אני לא יודע איזה דגם בדיוק יש לך אבל לא נראה לי שיש הבדל מהותי באופן התצוגה בין הדגמים.
לי ישד שארפ 4 דלתות. הצג מראה טמפרטורות ללא תאורה. רק לחיצה על מקש כלשהו מאיר את הצג למספר דקות. ככה זה העה תמיד.

evike

Well-known member
מנהל
סתם השערה (אין לי שום ידע מקצועי)
אם זה מצב חדש, ולפני כן הטמפרטורה הוצגה והבעיה הופיעה רק לאחרונה, אז זה לא מצב שרגיל למקרר. אז אולי הנורית של הצג בסוף דרכה (עדיין יש בה שאריות "כוח") והגיע הזמן להחליף אותה.
קורה לפעמים, גם בסוללות שנמצאות בסוף דרכן, שלאחר מנוחה/אי שימוש, הן עובדות רגיל לכמה שניות בשארית "כוחן", ואז הן נגמרות, עד למנוחה הבאה.
שנה טובה!

ויוי 25

Well-known member
תודה רבה לכול המשיבים,
עד כה ,המקרר ותאי ההקפאה פועלים באופן תקין ,והמזון נשמר היטב,
אך למען הסרת ספק השארתי הודעה לחברת השירות שיחזרו אליי .

שיהיה לכולם יום טוב ,
וסופ"ש נעים.

למעלה