הנושא מפחיד..

topkp

New member
הנושא מפחיד..

לפני שנה קרה לי דבר מציאותי למדי, היה לי פורץ בחדר. וראיתי אותו בחדר ועוד שאלתי אותו מי זה.. עכשיו איכשהוא ומשום מה אני לא יודעת למה התחלתי להתעניין בכל הנושא של חלומות צלולים, ועכשיו אני כל פעם רואה אותו בחלומות, ומתחילה לחשוב עליו וכאלה.. ומתחילה לדמיין וזה כל כך מפחיד אותי ואני לא יודעת מה לעשות :|

Lil KeKe

New member
אוקי, סליחה על הלא קשור אבל

שאלת אותו מי זה ??? והוא ענה לך ? חח כאילו מה הוא אמר ?זה מוזר...

topkp

New member
אממ

שאלתי אותו מי זה בשיא התמימות הייתי חצי ישנה, ואז ששאלתי הוא רץ מהחדר, ורק אז קלטתי שזה פורץ.

Lil KeKe

New member
אוקי, אני די מבין אותך בעניין החלומות

זה ממש מפחיד.. אם זה היה קורא לי.. לא הייתי זז.. חח מצידי שיגנוב את כל הבית אני לא אגיד כלום.. בכל מקרה, על זה אני סומך שפבל או סילברהאוק יעזרו לך, נסי להפוך את החלום הזה לחצלול, תהיה מודעת, ואז תנסי להתגבר על זה..

silverhawk

New member
לא הצלחתי להבין מהודעתך

האם את מתייחסת למקרה אמיתי או שמא לחלום.

topkp

New member
המקרה עצמו אמיתי..

ואז זה בא ליידי ביטוי בחלומות

silverhawk

New member
אוקי

אם כך מדובר בנושא מעט יותר רגיש. תראי, בעקרון את בהחלט יכולה להסתייע בחלום הצלול על מנת לפתור, או לפחות להפחית את משקל הבעיה הזו (ע"י עימות עם הדמות במהלך החלום, בירור פשרה המדויק וסילוקה האקטיבי מהחלום). עם זאת, סביר להניח שהחוויה שחווית הייתה טראומטית, והחלומות הללו הינם רק סימפטום של המצב. ההמלצה הטובה ביותר שלי היא שתנסי לדבר על החוויה שעברת (בין עם המשפחה או החברים, או אפילו עם פסיכולוג) על מנת לפתור את הבעיה משורשה.

Bluescale

New member
אני מסכים עם סילבר

בנושא הזה מכיוון שפריצה לפרטיות המוגנת של הבית וחלומות על אותו המקרה עלולים בהחלט להשפיע על המשך הדרך בחלומות צלולים. אני הייתי ממליץ SAME SAME אבל תראי, אפשר כמובן להתחיל עם חלומות צלולים בכיף של הכיף ורק כשתרגישי מוכנה להתנסות בווילד אחרי שאת חושבת שעברת את ה"עימות" עם אותה הדמות (באופן תת-מודעי). בכל אופן, בדיקות מציאות מאוד יכולות לסייע לך בהבנה והבדלה שבין המציאות לחלום כאשר את נתקלת באותה הדמות. אני הייתי ממליץ (בנוסף) לבצע בדיקת מציאות כל פעם שאת חושבת נזכרת או מדברת על המקרה. מה גם שלפני השינה, נגיד במהלך ההרדמות, במהלך 10 דקות תגידי לעצמך בראשך בביטחה "אני הולכת לישון ולחלום עכשיו, כאשר אתקל בפורץ אבצע בדיקת מציאות ואבין שזה חלום..." תמשיכי לומר לעצמך ובנוסף תדמייני את עצמך נתקלת בו ועושה בדיקת מציאות ומגלה שאת בחלום. מה אפשר לעשות אם יוצא לך לחצלל מזה? WELL, אני מאוד ממליץ לגשת לפורץ ולומר לו "תודה שעזרת לי לחלום חלום צלול" ובנוסף לשאול אותו "למה אתה פה?" אחרי שאת מברכת אותו. הסוד הוא לאחוז בפחד ולברך אותו מאשר לברוח ממנו כל חייך - זה היה משפט של מישהו אך אינני מצליח להיזכר של מי... מקווה שזה יעזור לך

למעלה