הנושא המשותף הוא

הנושא המשותף הוא

שבוע טוב לכולם לאחר משאל בפורום התלבטוית והתייעצויות נושא המשותף הוא "ירושלים" כל יצירות יודאיקה שיש בהם מוטיבים על ירושלים או פסוק שמוזכר ירושלים השיקולים הם: 1. מירב הקולות לנושא מסויים היה ירושלים. נושא ירושלים אפשר לשלב בכל יצירה אם לפרט ואם יצירה לכלל. כל אחד מאיתנו יוכל לבטא את משאלתו לנושא. 2. הקירבה לתקופת "בין המיצרים" י"ז בתמוז לתשעה באב כאן סימל את חורבן ירושלים אנו נבנה ע"י יצירה וכמיהה לירושלים. העבודות יהיו בכל הסיגנונות שתבחרו. מותר לשתף פעולה עם חברים אחרים להתייעץ בדפי הפורום או במסרים. מתכונן גם לפתוח גלריה מיוחדת "נושא משותף קיץ תשס"ד" לכל אחד תהיה הזכות להציג עבודתו שיכלול נושא ושם היוצר. ההצעה שלי לתאריך יעד ט"ו באב. אם יש התנגדויות לתאריך אנא כתבו ונשנה למועד אחר. כל אלה שהתחילו עבודה מסויימת בנושא אחר נשמח שתציגו כאן בפורום. למי שיש בעיה בצילום היצירה עם מצלמה דיגיטאלית. אם אתם נמצאים באיזור המרכז תודיעו לי. באיזור אחר בארץ נמצא את הדרך לצלם. היה רצוי שגם בזמן העבודה נראה תהליכי עבודה. בברכה

matanpt

New member
בהצלחה ובהנאה לכולם../images/Emo50.gif

האם תסכים בני שאיידע גם את פורום "ירושלים" בתפוז שיש לנו פרויקט כזה?.

אין בעיה לידע כל פורום

התנאי שיהיה ירושלים באמנות יודאקיה למשל יש נושאים לירושלים שלא מתאימים לפורום זה כמו מקומות קדושים לא יהודיים, קונפליקט יהודי ערבי או אתרים שלא קשורים ליודאיקה. רק אמנות יודאיקה נציג בפורום זה ובנושא המשותף "ירושלים" בברכה

Netel

New member
אשמח לגשת לעבודה

רק חושבת עדיין על רעיון הולם...

בשלב מסויים גם נציג עבודות קיימות

אבל כרגע המהלך נעשה כדי לכל אחד יתן מוטיבציה ליצור משהוא חדש. אני עצמי גם נכנסתי להתלבטות מה נעשה? לאיזה תחום? הרעיון שיהיה יודאיקה ובתוכו מוטיבים על ירושלים, באם איור על היצירה או כתיבת פסוק המתאים לירושלים. באיזה חומרים ליצור. שאני צריך להציג כאן זה נותן לי את הדחף. גם כאן בפורום יש אפשרות להעזר ברעיונות. אולי למישהוא למשל יש איזה איור שאפשרי להשתמש או רעיון לטכניקה. נפתח גם גלריה במיוחד למטרה זו כל אחד יכניס בו את עבודותיו גם הקיימות. בברכה

הכותל

כמה נגזרות, עבודות עץ וחריטה נעשו על הכותל! יש לי ספר על הכותל ובו חלק המיוחד לאמנות על אודות הכותל המערבי, רק שכחתי מי חיבר את הספר...

המטרה שאנחנו ניצור בעצמנו

נשמח אם תיתן רעיונות שיעזור לכולנו בפרוייקט שלי כרגע אני בגיבוש רעיוני לקראת היצירה בברכה

matanpt

New member
../images/Emo91.gif"הכותל" של אלכס מירצקי

בנתיים, עד שהחברים יעלו את היצירות שקשורות לירושלים, אני מעלה את תמונתו של אלכס מירצקי: "הכותל", לאחר שהוא נענה לבקשתי להציג את עבודתו בפניכם:

תודה.... ציור יפה מאוד

כל ציור או רעיון אמנותי המופיע כאן מעשיר ונותן הרבה לגיבוש היצירה שלנו בברכה

למעלה