הנושא: אומץ

Deeper Boy

New member
הנושא: אומץ

אז בעקבות הטופיק בנוגע לאומץ הדרוש כדי להתלבש נועז, תהיתי: מה הפריט הכי לא שמרני \ מוזר \ מיוחד שיש לכם בארון? אצלי יש שורה של כאלו, אבל הכי בולטים הם הסראפן של גלית זוננברג (לובש אותו כסוג של חצאית גבוהה מדי פעם, כדהא להתפרע ממש), הקילט שהבאתי מגרמניה (חיפשתי המון אחת במידה שלי) ומכנס של אסף פלג שמגיע לי בערך עד מתחת לחזה (ככה הוא בנוי).

Shusaku

New member
איזה כיף לא ידעתי שעשיתי כזה אימפקט

טוב האייטם שלי קצת פחות ייחודי אבל אני מניח שהוא דורש הכי הרבה אומץ מבין הבגדים שלי חולצה מכופתרת שנראת נורמלית למדיי עד ששמים לב לדוגמא שלה שדרך אגב מחזירה אור... בלי קשר לזה רציתי לציין באופן חגיגי את הפעם הראשונה שענבתי עניבה אמנם לחתונה אזה היה לי תירוץ אבל בכל זאת. אמרו לי שאני נראה יותר פורמאלי מהחתן. P:

Shy Guy

New member
הו, אזרת אומץ וענבת עניבה..! :)

החולצה נראה מעניינת.
ו..לגבי העניבה, אם היא הייתה קצת יותר צרה, אז זה היה יוצר מראה פחות פורמאלי.. אבל בכל מקרה, נראה שעניבה מאוד מתאימה לך..! אז אל תתן לעניבות שלך סתם לשבת ולחכות בארון.

Shy Guy

New member
אממ.. אני עדיין מנסה לחשוב על פריט לא שמרני/

מוזר/מיוחד שיש לי בארון, כך שמקווה שבקרוב אוכל להגיב על זה.
אבל.. אני אשמח גם אם תצלם ותראה לנו את הפריטים הלא שמרניים שלך. :)

Deeper Boy

New member
זו הפעם השנייה שאתה אומר לי לצלם

ואני שוב אומר שאין לי מצלמה. אם יהיה פעם מפגש פורום, מבטיח לבוא עם אחד... :)

Shy Guy

New member
אז אני רק אבהיר שהזיכרון שלי ואני לא חברים

טובים בכלל.. :) ו..אני מניח שכשהפורום יגדל לו עוד קצת ויתגבש קלות, נארגן לנו איזשהו מפגשון.

goldy

New member
חולצה חצי-שקופה מקאסטרו מן

חשבתי שהיא רגילה (אטומה) ומאוחר מידיי הבנתי שהיא חושפת יותר מידיי (רואים ת'פטמות די בברור). קודם נתפור בטנה אח"כ נלבש אותה בחוץ
. רציתי גם בצבע כתום, אבל כבר בתא המדידה ראיתי שהיא *ממש* שקופה. בגלל שהקליטה שלי איטית לא השכלתי להבין שכל הסדרה שקופה. למה אין איזו אזהרה על הפריטים?

למעלה