הנורא מכל קרה

• פותח הנושא hike
  • פורסם בתאריך

hike

New member
הנורא מכל קרה

אולי מנהל החשבונות, אחד האנשים היחידים שאפשר לדבר איתם בבצפר עוזב או אולי כבר עזב!! תעזרו לי בפתיחה של שרשרת הודעות החזירו את אולי!! התקווה של עירוני ג' הם לוקחים מאיתנו את אולי, אז מי ישאר עכשיו? הרטל? חייבים להלחם...........

The DragonBoy

New member
אני תומך!!!

אולי המכונה גם כן אולי הגבר עוזב אותנו, לא ניתן לזה לקרות!!!!! דמעות עומדות בעיני כשאני שומע את הדברים האלה, זה כמו פרידה מחבר קרוב או אפילו מאח. אם אולי עוזב גם אני עוזב, (עם סיום השנה). תוסיפו לשרשרת!!

supernama

New member
העם עם אולי :)

וגם אני.. למרות שאני לא ממש מכירה אותו.. אבל הוא תמיד תיקן לנו את המזגן אז הוא אחלה :p

Respect Me

New member
איכס

המניאק האשים אותי ועוד איזה חבר שסגרנו את האורות לכל הבניין, חחח... שייתפטר!

אולי תישאר!

כל דבר טוב הביצפר הזה חייבת לקחת . נמו שכחת גם את הדלת אפילו שעדין אנחנו ננעלים בכיתה מדי פעם :)

Gs17

New member
מי אמר לך את זה?

ואני מקווה מאוד שזה לא נכון כי אולי באמת אולי אחד האנשים היחידים מסגל המנהלים בבית הספר שבאמת הרגשנו שהוא אחד מהחבר'ה (ומי שהיה איתו בטיול השנתי יודע על מה אני מדבר).

hike

New member
זיידמן,הוא בעצמו אמר...

נכון?? הוא הכי תותח בבצפר.... RESPET ME אין מצב שאולי עשה כזה דבר. אתה בטח מתבלבל עם אחד המורים האחרים בבצפר,מתאים להם..

Gs17

New member
אם נצטרך נארגן עצומות../images/Emo70.gif

אנחנו לא נשתוק
נשרוף צמיגים
נשכב על כבישים עם שלשלאות
נעשה גרפיטי מחאה על המורים בבית הספר
(בעצם את זה כבר יש
) או שפשוט נבדוק את הנושא עם אולי מחר
ואם נצטרך באמת נעשה עצומה

N o E m A

New member
חחח עצומות אף פעם לא עוזרות

כמו במקרה של ש.כתבן (שם בדוי)

מקו9לת

New member
כן כן אולי

אולי באמת איש יקר ואהוב אחד אם לא היחיד שעוד הותיר תקווה לבוא לבצפר אולי....אל תלך לפחות לא לפני שאנחנו הולכים (שזה לא עוד הרבה...) רק נשלם לך לבגרויות וזהו.... אולי-איש יקר ואהוב

למעלה