הנורא מכל קרה

יעלי מקסימ

את כותבת דברים חשובים
זה הקטע שאני חושבת הכי עוזר בכתיבה בפורום ,
העזרה הדדית המילים המנחמות והעצות בפועל
יעלי שולחת לך ים של אהבה , את באמת יעלי מקסימה

אביבסיו

New member
אמן

אמן שאצליח להתחזק ולהתמודד עם הכאב הנוראי הזה! לפעמים כל כך כואב, כל כך מתגעגעת שאני יכולה להרגיש את זה מכאיב לי בכל הגוף! אני תמיד שואלת למה עכשיו? למה בגיל צעיר כל כך? למה לא ניתנה לי האפשרות לפחות להביא איתו עוד ילדים... למה לא ניתנו לי עוד שנים שבהן היינו מגשימים עוד קצת ממש קצת ממה שרצינו! אפילו לא חגגנו את יום הנישואין השלישי שלנו וזה כל כך לא צודק!

אביבסיו

New member
אני לא אפול

אני מאמינה בלב שלם שאלוהים לא מעמיד נסיון בפני אדם שלא יכול לעמוד בו! אז כן אני סובלת ומתענה ורוצה לעצום עיניים ופשוט להעלם (היית שם את יודעת...) אני מאמינה גם שהחיים חזקים ושיבוא יום ואלמד לחיות עם הכאב והזכרון. כרגע החודש הזה מלא בשינויים מלא בביורוקרטיה מעצבנת שמכניסה אגרופים לבטן בכל פעם מחדש! קשה לי ומחכה לראות ימים ״טובים״ יותר.

אביבסיו

New member
הנורא מכל קרה

היום שבו הלכת לי... היה היום הנורא מכל! הפחד כי גדול שלי... התעמת איתי פנים אל מול פנים - לאבד אותך! המכה הכי כואבת שנתנו לי.. בול פגיעה! והנה חודש אחרי ואני פה חיה (לצערי) ואת כולם העסיק איך אני אעבור את החג... החג?! זה מה שמטריד??? שרדתי את הבוקר הנוראי הזה מבלי לקרוס ונשארתי שפויה... כל לילה בלעדיך הוא שעות של עינויים שנמשכות כמו נצח... אז ליל הסדר זה ״קטן עליי״. יכולתי לשמוע אותך שר ומצחיק את כולם בין לבין... הזיכרון הוא כל כך טרי שהקול שלך נשמע חזק חזק כאילו אתה יושב לידי. בטוחה שאתה גאה בי שעשיתי חג עם המשפחה שלך ושאתה רגוע שלמרות כל הצער חגגנו... בשבילך! למרות שמבפנים כולנו מרוקנים... בכל פעם שעמדתי לפרוץ בבכי הילדה הקטנטונת שלנו עשתה משהו שהעלה בי חיוך ואתה יודע מה?! אפילו צחקתי! ואני יודעת... זאת לא היא... זה אתה, בעלי נשמתי.. זה אתה שידעת תמיד להצחיק אותי בכל רגע נתון! לא נתת לי לשקוע.. אוהבת ואמשיך לאהוב אותך עד הנשימה האחרונה!!!! הכל הבל הבלים... כלום כבר לא מפחיד מחכה ליום שבו נפגש שוב!

שולי 007

New member
היי אביבסיו

אני כל כך מתחברת לכל שורה שאת כותבת. התחושה שאף אחד כמעט לא מבין מה עובר עלי. זורקים לי ,תהיי חזקה בשביל הילדים" . מצד שני, אם המצב היה הפוך, אני לא חושבת שהייתי יודעת איך לנחם...
לפני שבועיים בערך הייתה השנה למותו. היינו בבית העלמין בבוקר ואחר הצהריים היתה מסיבה לבן הגדול שלי (בן 6). במשך כל המסיבה בכיתי - הבן שלי גדל ואבא שלו לא פה, כל כך הרבה דברים קרו בשנה הזו - הוא הרכיב משקפיים לראשונה, למד לשחות, עלה לכיתה א, ואבא שלו לא פה.
זה צובט כל פעם מחדש.
ועכשיו החיים דורשים ממני להיות חזקה כל הזמן - הכל על הכתפייים, והאחריות הזו כל כך כבדה. זה מה שכולם רואים - אותי חזקה - אף אחד לא רואה שלפעמים אני מתפרקת.
אני שמחה לקרוא שאת מרשה לעצמך לצחוק, זה לפעמים מלווה בתחושת אשמה לא? אני הולכת עם הילדים שלי לבית העלמין. אנחנו צוחקים שם המון. אני בטוחה שהוא מסתובב לידנו ושמח שאנחנו לא רק עצובים.

שולי יקרה

הילדים ממשיכים לגדול ואת מטפחת ודואגת לכל מה שהם צריכים
עכשיו את שנים אבל למעשה אחת ויחיאדה , בטוחה שהאהבה שלהבן מלווה אותך לאין שאת פוסעת
אני לא אומרת תהיי חזקה , אבל אומרת תכתבי על הקושי ועל הכאב תוציאי את זה החוצה
פה יקבלו אותך כפי שאת יחבקו ויבינו את מה שעובר עליך
ומעצם הכתיבה את תראי שאת מתחזקת , שואבת כוחות להוביל את הבן אל עבר העתיד שלו
אשמח שתמשיכי לכתוב , מנסיון זה עוזר לנשמה הכואבת
ומפה שולחת ים של כוחות לילדד שלכם ולאמא שלו , ומברכת שיהיה חג שמח ושמח בחג החירות

אביבסיו

New member
אז מסתבר

שגם אחרי שנה התחושות הן זהות לתחושות של השבוע,חודש וההלם הראשון... הבת שלי התחילה ללכת לפני שבוע... כמה שהוא חיכה שהיא תתחיל ללכת!!! רציתי לצרוח לו ״בני תראה איזה מצחיקה כמו ברווזון קטן״ ...״עכשיו הולכים להתרוצץ אחריה הרבה״ ואין למי! אז כולם התרגשו מסביב ושמחו אבל אין אותו, זה שהעריץ אותה כל כך!! זה שכל כך אהב את ״הבנות שלו״ (ככה היה קורא לנו). אני מבינה אותך ואת צודקת כל פעם אומרים תיהיי חזקה בשבילה ואני לא יודעת איך! אני לפעמים מתפרקת כי אני יודעת שאני לא אותה האמא שהייתי עד לפני חודש! והצחוק שלפעמים מגיע בזכותה אכן מלווה בתחושת אשם, שעשיתי משהו לא בסדר... איך אני יכולה להרגיש שמחה בזמן שעקרו לי את הסיבה לכך מהחיים??

לכתיבה כזו התכוונתי

שאת כותבת לו את שעל ליבך , ואת מתחזקת מעצם הכתיבה
כאילו צורה להמשיך לתקשר אפילו שהוא לא נוכח בחייך
אבל הוא חי בתוך ליבך ואת עדיין אוהבת

שולחת לך מחסנית של כחות וים של אהבה
רק לדבר אחד תצטרכי להתרגל המקלדת שלי אוכלת אותיות
אז לפעמים צריך לנחש למה התכוונה הכותבת מגילות
בהמון אהבה
נסיכונת

מחבקת אותך חזק

ושולחת לך ים של כוחות להמשיך הלאה בחיים הללו
יקירה צריך לבחור בחיים עבור הבת שאת הענקת לה חיים לפרי האהבה שלך

אביבסיו

New member
תודה חגי

ההתמודדות שלי זה משהו שלצערי גם אתם עברתם... אתה מכיר את הנפילות הקשות ואת הימים שכאילו מרגישים שכבר אין דמעות ואולי יש אפשרות להרים ראש! אני רק בתחילת הדרך.. וההתמודדות עוד ארוכה ומלאת מכשולים (בזה אין לי ספק) אבל אני אצליח כי יש לי משפחה וחברים מדהימים. יש לי ילדה קטנה ומצחיקה שבשבילה אני פה ואני יודעת ומרגישה שהוא איתי תמיד!

yamkachol

New member
טוב לדעת. אהבה, חום ואכפתיות

הינם תמיכה טובה מאוד.
אשריך.
זה לא מובן מאליו.
שיהיה לך יום טוב,
עד כמה שניתן.
חגי

למעלה