נמאס לי כבר כוסעומו
רבאק, צאו מהחלום שלכם. את מי לעזאזל שאלתם שנתנו לכם כאלה תשובות מפגרות? נשבר לי כבר הזין ממכם. הסיבה היחידה שאתם באים בטענות לנוער זה כי הנוער מרוכז במוסד אחד, והרבה יותר קל להעביר לו את השאלונים האלה. אם תשאלו אנשים בני 40, 50, 60, 70, מי מהם יוכל להגיד מי היה הרצל? הא? מי? יגידו לכם שהוא היה אדם ציוני, יגידו לכם שהוא היה חוזה מדינת ישראל, ולא הרבה יגידו לכם שהוא היה מייסד הציונות המעשית ומכנס קונגרס באזל. וזה נעשה, על ידי חדשות ערוץ 3. הם שאלו שאלות כאלו אנשים ברחוב, אנשים מבוגרים, שלא יכלו להגיד שהקמת מדינה ישראל הוכרזה בתל-אביב, ולא בירושלים, שהשם של תל-אביב הוא תתרגום לעברית של שם הספר "אלטנוילנד". מעטים ספורים ידעו. אתם באים אליהם בטענות? מה גם, שאלה חיו בזמן כל המלחמות של ארץ ישראל, ואנחנו לא, אז מן הסתם שאנחנו לא נדע על שנים שבהן חלו מלחמות ומי היו הרמטכ"לים בזמן המלחמה, לא לימדו אותנו את זה ואנחנו לא זוכרים את זה. להמשיך? בכיף אני ממשיך. מאיפה אנחנו אמורים לדעת את זה כל? מהאוויר? אנחנו פשוט אמורים לדעת, נכון? מאיפה לעזאזל אתם חושבים שאנחנו צריכים לדעת את זה אם לא מלמדים אותנו את זה בבית הספר???!!! בכיתה ו' הייתי בכיתה היחידה שלמדה את מילות התקווה בעל פה, ואני קיבלתי 100 במבחן הזה, שהיה יוזמה של המורה בלבד. ומי אחראי על העובדה שלא מלמדים אותנו את זה? משרד החינוך, שמורכב מאנשים מבוגרים, ולא מבני נוער!!!!!!!!!! אתם רוצים להאשים מישהו על זה שהנוער "לא יודע שום דבר"??? תאשימו את עצמכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי כבר שמטילים הכל עלינו, נמאס כבר!!!!!! לסיום אני יכול רק להגיד שאין רוב של תלמידים שחושבים שצביקה פיק כתב את התקווה, ושהנתון הזה הוא שקר וכזב, בדיוק כמו העובדה שהנוער הוא שטחי וחי בעולם של המורדים, של MTV ושל מותגי אופנה ופנאי.