הנוער פועל, ועוד איך

KurtWild

New member
הנוער פועל, ועוד איך

שלום, הצטרפתי לנוער מרצ לאחר שגוייסתי בעצרת רבין בנובמבר. נוער מרצ נשמעה לי תנועה טובה להצטרף אליה משום הקול החזק שהיא משמיעה בתקשורת הישראלית, כבר הרבה זמן, אבל גם עכשיו. דווקא בתקופה כזו, כשהשמאל בארץ "מרכין ראשו" שומעים ורואים את נוער מרצ, והרבה. בתור פעיל חדש ראיתי את נוער מרצ רבות בכלי התקשורת עוד קודם לכן, אבל הופתעתי לגלות על מגוון הפעילויות הקיימות - בעיקר סמינרים, פעולות, הפגנות וצמתים. אני חושב שבנוער מרצ אני יכול להגיד מה אני חושב ושישמעו אותי, כלומר לבטא את עצמי בצורה טובה וזה חשוב. אני גם מאוד שמח מהיחס הטוב שקיבלתי בסניף ירושלים עם הצטרפותי, זה נתן הרגשה מאוד חיובית. אמנם אני לא נמצא בתנועה זמן רב ולכן לא אוכל לשפוט אותה מלפני שהגעתי, אבל בעצם אולי ההפך, כי לפני שהצטרפתי הייתי גורם אובייקטיבי. גם אז ראיתי את נוער מרצ פועלים בשטח ונושאים את כולם, אבל אני חושב שגם היום, קולה של נוער מרצ נישא חזק באויר. אני חושב שאם יש מישהו להאשים (אם בכלל) - זה את הפעילים ולא את ההנהלה. לדעתי ההנהלה עושה עבודה טובה בהחלט, והם מנהיגים את הנוער בצורה טובה מאוד. בסיכום קצר - אני מרוצה מהצטרפותי לנוער מרצ ומהפעילות שלה. צר לי שתוקפים את ההנהלה בלי סיבה מוצדקת, כי היא כן מבצעת את תפקידה נאמנה. בתור פעיל חדש יחסית אני שמח להגיד שהנוער אומר מה שיש לו להגיד ויש רבים ששומעים על כך, וזה מה שחשוב. יישר כוח לאילן ואלון, ולכל השאר. שי, פעיל בסניף י-ם.

א.א.אפל

New member
אה, באמת?

-האם היית בישיבות הנהלה שאתה יכול לשבח את הפעילות שלה? -אתה מכיר באופן אישי חברי הנהלה אחרים, חוץ מאילן, ואת עבודתם, שאתה יכול לשבח אותם? -אתה בנוער רק מבפרואר השנה- 4 חודשים בלבד! אתה לא יכול לבקר או לשבח את ההנהלה (או את הפעילים), פשוט כי אין לך למה להשוות. כך אני חש לפחות. לי זה נשמע, בלשון המעטה, מאוד חשוד שימים ספורים לפני הועידה שאמורה להדיח (או להאריך את כהנתו) של אילן, 2 פעילים מסניף ירושלים שקרובים עד קרובים מאוד אל אילן כותבים הודעות שבח בפורום. מי יאכל את זה?

אמממממ

נוער מרצ בעיקרון דיי פעיל בגוש השמאל יותר מנוער העבודה (איכס הטראומה שלפני הבחירות לא עברה לי עדיין) אבל.. (ויש אבל) נוער מרצ לא עושה מספיק בעיקר בתחום החברתי בכל קמרה אני מקווה שההפגנה שהייתה ביום שבת תביא להתעוררות השמאל מחדש. גלי (וסניף הרצליה שולט
)

אמממממממממ

גם אני היצתרפתי אחרי עצרת רבין והייתי במז"ח שהיתה אחרי ושמעתי את כל הנזיפות אבל אני חושב שאחריהן היגיע סיגסוג כל שבוע כמעט היתה הפגנה והיה מיבצע צמטים(שדרך אגב הסניף שלי עדיין עושה צמטים בקביעות כל יום שישי) ווווווווו אני חושב שעכשיו אנחנו פועלים בסדר גמור אז אל תיתלה אותי אני דווקא היכרתי גם בסמינר ציונות הרבה וגם במז"חים אנשים אז אני חושב שעשיתי היצתרפות מזורזת וווווזהו זה מה שהיה לי לכתוב מקווה שתשאיר אותי בחיים אחרי זה אבל אני מוכן לכחת ת´סיכון

א.א.אפל

New member
ניב...

אתה רואה את הדברים הטובים שקורים בסניף מודיעין, אבל רק אותם. הסניף אכן פועל מעולה בגלל שהיוזמות לפעילות באות מתוך ההנהגה הסניפית והסניף ולא מתוך ההנהלה. ההנהלה לא עשתה יותר מדי, אולי גם לא פחות מדי, כדי לשפר את התיפקוד של הסניף. אני יכול לסכם בזה שההתיחסות של ההנהלות לאורך הזמן (אני הייתי עד ל 7 כאלו) לא התשתנתה כלפי סניף מודיעין, לטובה או לרעה, חוץ מההנהלה של טלי וזה מסיבה מובנת- סיו"ר התנועה הייתה פעילה מסניף מודיעין.

היי ניב

לא נעים לי להיות המתנשא וניג´ס וה... חננה, אבל צמתים רושמים ככה והצטרפתי ככה. ביי

chaim levinson

New member
מר אורן.

אחחחחח... אוריה.. פשוט תענוג כל פעם מחדש לקרוא את מה שאתה כותב. שי הוא פעיל חדש בנוער שמתרשם לטובה מהתנועה בתקופה שהוא נמצא בה. הוא לא היה בהנהלות, הוא לא מכיר חברי הנהלה. הוא סתם רובץ בקינג גורג´ 14 ומרגיש ברוח הפעילות והעשייה שנושבת מתל אביב. כידוע אוריה, לא כולם חובבי ועדות והנהלות כמוך. יש אנשים שמסתפקים בעשייה בשטח, לא בטחינת מים בהנהלות וועדות. מה לעשות, חברי ההנלה פזורים ברחבי הארץ, ולא כולם מכירים אותם אישית כמוך (דו משמעות). אגב, בפעם האחרונה שבדקתי, אתה לא מנגב חומוס עם אריק שרון, מה שלא מונע ממך לצאת ולהפגין נגדו בראש חוצות. בנאדם, יש גבול לדמגוגיה. אפשר לשפוט מעשים של אנשים על פי התוצאות שלהם, מבלי להכיר אותם אישית. אגב, מתבקשת גם השאלה אוריה, האם אתה היית בישיבות הנהלה השנה? (לא שלמישהו איכפת ממך, אבל כמה פעמים אתה בהנהלות?) מה אתה עשית כפעיל לעזור לתנועה? האם העלת הצעות, יזמת ופעלת, או שמא הסתפקת בקשקשנות הכל כך אופיינית לך? מותר לפעילים בנוער להביע את דעתם החיובית על הנעשה בתנועה, גם אם היא עומדת בסתירה לעמדה שלך. כמה מוזר שזה ישמע, מותר לאנשים להשמיע מילה טובה מדי פעם, לא רק ביקורת וטענות. ההודעה שלך לשי היא כל כך כך אווילית ומגוכחת, שנראה היה כאילו יש לך אינטרס סמוי בעניין. זה לא רע ללמוד מגדולים ממך. הרבה פעילים מצטרפים לנוער ועוזבים אחרי זמן קצר. האם חשבת פעם למה? ייתכן וההתנשאות שלך ושל רבים אחרים על הפעילים החדשים היא חלק מכך? כמה ותק צריך פעיל בתנועה, כדי שיהיה לו זכות לפתוח את הפה ליד אוריה אורן? לא יזיק לך ללמוד מגדולים ממך. אין זו בושה. כך דוגמה מאלון. לו ולך יש אותה מטרה. הוא יכול לעמוד מולי, להגיב להודעות שלי. אתה נטפל לצעירים וקטנים. אם יש לך טענות נגד התנועה, אתה יכול להעלות אותם. אל תתנגח באנשים בהתנשאות, בטיפשות, ודמגוגיה זולה.

תתביש ../images/Emo70.gif

אני לא יעלה את המניע התמים שלך להודעות עידוד בשבוע האחרון כי פשוט לא נראה לי במקום . דמגוגיה!! תקרא שוב את ההודעה שלך . פשוט מדהים איך בחירות תמימות של רצון לשינוי יורדות לרמה נמוכה של התחשבנויות אישיות . אחרי ההודעה הזאת שלך אני כבר לא בטוח שאני יכול להגיד בלב שקט שאני גאה בנוער . עד היום הביקורת שלי כלפי הנוער וניהולו סבבה בעניין הטכני והפרקטי עכשיו גם בעניין החברותי . יש גבול ! בחירות זה דבר לגיטימי כמו גם הקמפיין שבא לפני אבל הירידה לרמה האישית כדי לצאת הטוב יותר עוברת כל גבול . אוריה הוא בין הפעילים היוזמים והעוזרים בנוער , והוא לא אחת הציל דברים בנוער ...לא קשור להנהלה . הוא יותר מהרבה פעילים יודע על תיפקוד ההנהלה בזמן האחרון לטוב ולרע, והוא גם בין הפעילים האחרונים שפועלים ותומכים על רקע אישי אלא על העיקרון הטוב ביותר ללא קשר לקשר האישי. לווינסון אתה יותר מכולם שתמיד מבקר דרך כתיבה כמו שהצגת בהודעה האחרונה צריך לדעת לא לעוות ולהוציא דברים מהקשרם .אוריה לעומת פעילים אחרים פעיל כל הזמן ולא רק לתקופות עם הפסקות ברמה האזורית\סניפית וארצית גם כן . שמו הטוב של אוריה לא יפגע בגלל הרצון של אחד לקדש את האמצעים
עמרי בורשטיין שכואב שזה הגיע למצב כזה(והמבין יבין)

chaim levinson

New member
שניה, אני רץ לעמוד בפינה.

אהלן עמרי. אתה יכול להעלות את המניע התמים שלי. אין לי, ולא היה לי מה להסתיר. אתה מערב מין שאינו במינו. הדעה האישית שלי בנוגע לבחירות הקרבות ובאות היא הדעה האישית שלי. מה שאוריה עשה, לא היה לו שום קשר לבחירות. פעיל חדש בנוער מצר לנכון מסיבותיו להשמיע דעתו החיובית על הנוער. אוריה בכלל לא טרח להתייחס מה שיש לו לומר, אלא ישר פסל את דעתו של שי בגלל ששי צעיר. המסר שאני קיבלתי מההודעה היה "יש דרג ויש זרג". גם לפעיל החדש ביותר, יש לו את הזכות להגיד מה שיש לו לומר. אני מתכוון לעזוב את הנוער אחרי הפורימון (כמה לא עצוב). בעידן שבו שורות הנוער מדלדלות, יהיה עדיף לתת יחס יותר הולם לפעילים חדשים. אוריה ירד לרמה האישית. מה לעשות, ונגררתי בעקבות אוריה. ייתכן, שבמחשבה שניה, הלשון שלי הייתה חריפה מדי. חפיף. התנצלות שלוחה לאוריה. אני מעדיף שלא להתייחס לנקודות שאתה מעלה על אופיו של אוריה אורן, מסיבות השמורות עימי. וזה לוינסון, אגב. להתראות בסמינר, יקירי.

אין צורך !

צר לי על רצונך לעזוב את הנוער, אתה בהחלט אחד האנשים המעניינים והמשעשעים בנוער . אתה ממש לא צריך לעמוד בפינה סתם שחררתי לחץ ! למרות שאני עומד מאחורי דברי . ולא דברתי על אופיו אלה על דרכו ויש הבדל ! בנוער יש כבוד מאוד לחדשים אוריה טען שפעיל אינו יכול להגיד שהנוער פועל אם הוא מעולם לא עשה טלפון לפעיל מחוץ לירושלים ואף לא היה ביום פעילות במרכז .פעיל שלא עבד על פרוייקט עם ההנהלה לא יכול לשבח אותה אלה את התנועה עצמה כי לפרוייקט דרוש הרבה יותר מכח ההנהגה . יצא לו חריף.....אולי מאותה סיבה שלך ואני מאמין שעל זה הוא יתנצל ואם לא ... מהכרותי עם פעילותו של אוריה אני יכול להגיד שהוא עובד להפך מהצורה שהבעת בדמגוגיה והוא לא רק מעודד יוזמה צעירה אלה גם עוזר ותומך בא . הצעירה של מודיעין עובדת כמו כל בוגרת אחרת בנוער ואפילו יותר וזה גם בגלל אוריה . ואני לא תמים ולא עיוור לוינסון......

א.א.אפל

New member
לוינסון, באחת מפטפוטי ההזויים...

איתך, ציינת שהשם האמצעי שלך הוא דב. ציינת גם בציניות האופיינית לך, שההורים שלך חזו את העתיד. ועכשיו, כשמך, אתה וסניף ירושלים נותנים חיבוק דב לאילן. כמו שי אבן לאילן בסמינר סרבנות מצפון- אם זה בניהול הועידה ואם בנאום הפרידה שלו- אתם מורידים מכבוד התנועה, הסניף, ומכבוד אילן, מהמנהיגים הגדולים שנולדו בתנועה. ולשאלותיך, הייתי בכ-2 הנהלות אם אני זוכר נכון (ממש אל תתפוס אותי במילה) בקדנציה של אילן. יזמתי בסניף שלי מס´ רב של פעולות, אני אוכל לפרט אם תרצה, ופעלתי למעשה כסיו"ר סניף מסיבות שלא אפרט. יזמתי הפגנה מול בית אגד בת"א, במחאה על הקו המיועד לחרדים, שנפלה בגלל חוסר אנשים, ואני וסתיו עומדים בראש צוות הפורימון שבו תיערך הועידה. זאת הייתה קדנציה שיחסית פעלתי בה מעט, לפעמים בגלל חוסר מוטיבציה לנוער מרצ, ופעלתי בתנועות אחרות. התמודדתי לסיו"ר תנועה והפסדתי לגלעד, שהתפטר לאחר מכן. נשארתי מחובר כחולה לאינפוזיה לפעילויות ההנהלה והתנהלותה. באשר לטענותיך לגבי התיחסותי לפעילים חדשים- אין לך מושג כמה אתה טועה. אנו חייבים להקשיב לכל פעיל חדש בתנועה, הרי הם אלה שיכולים להגיד "המלך הוא עירום". אם תשים לב, ב-2 "הופעותי" האחרונות מול הועידה, אם בנאום בחירות לסיו"ר תנועה ואם בביקורת על הבירוקרטיה בסמינר ציונות, ציטטתי או שהייתה התייחסות אל פעילים חדשים.

א.א.אפל

New member
3 תוספות ל-3 אנשים חביבים

1. עמרי- תודה רבה על ההגנה ועל הקומפלימנטים. אין לי מילים. לא היית צריך. מי יתן וכל הבחירות המלוכלכות האלו יהיו מאחורינו, עם יו"ר ארצי חדש. 2. לוינסון- אני מקבל את ההתנצלות ומצטער על החלטתך לעזוב את התנועה. אני אסכם את תקופת הפעילות שלך בנוער במשפט אחד, שאמרת לי בדרך לאחד הסמינרים: "בת´כלס, בעלי התפקידים עושים את העבודה השחורה". כתוספת, אפרסם פה את מה שאמר לי חיים במסר: "אמנם יש לך פגמים מהותיים באישיות, אך בסך-הכל אתה אדם די חביב" שפטו בעצמכם. 3. שי- מצטער אם ההודעה שלי הייתה תקיפה מדי.

Black dog

New member
הנוער פועל? זמן לשינוי ?

כפעיל מרכזי עד ללפני כשלושה חודשים אני מחוייב להגיב . אין אני יודע למה התחילה ההתעוררות של הנוער או לפחות של הפורום אנחנולגבי הנוער, אני משאר שזה מתסיסה פנימית (במסגרת הבחירות הבאות עלינו) אבל דבר אחד בטוח האם יכולים להגיד שנוער עובד, אז במחשבה הכי מהירה אני יכול להגיד שכן, הסניפים עובדים וחלק גם טוב מאוד , קבוצות צעירות קמות ועובדות ואנו נראים בתקשורת אז אחלה למה לשנות ?????? נשוב ונבדוק בואי איתי לסקירה קצרה של פעילות הנוער ונתחיל איך לא בבחירות שרון כבר מאז הנוער התחיל להתערער אז למה ? כי ההנהגה לא עבדה טוב והמוטיבציה שבנוער לא הייתה קיימת. אז העניין עוד לא הורגש ולא היה נסיון לבדוק את הנוער כי על פני השטח הכל עבד ! הרשימות היו ארוכות והמוטיבציה הייתה לפחות על פני הדף עם המשמרות של כל הפעילים. כל ההנהגה התעלמה מהעובדה שאחרי כל בחירות יש נפילה אפילו קטנה של הרשימות ובנוסף הווי השמאל לא היה טוב מי היה יכול לנחש ולצפות את הנפילה , תשובה : כל פעיל מרכזי . כל אחד שעשה טלפונים והתעסק ברשימות , הרצון לפעול בחודשים לאחר הבחירות ירד לאט לאט וההרגשה של החוסר יכולת בשינוי גדלה . אז לאן אני חותר להנהלה הזו שקיבלה נוער במצב קשה וממשיכה לעבוד איתו לא חשבה רגע איך לשנות ואיך להתפתח ההתעסקות של ההנהגה ובראשה היו"ר בפוליטיקה הפנימית של המפלגה והתנועה השאיר חור גדול פעילות ההנהגה ואופן הביצוע של ההנהגה פגע קשה בכוח של היו"ר המכהן שלמד להכיר את הנוער אך לא פעל לשינוי הוא השאיר את המצב סטטי ללא פעילות לשינוי לא נעשה דבר אחד להחזיר את רצון ההנהגה לפעול שהפועלים בה. משיחות אישיות אני יכול להגיד שרבים מחברי ההנהלה הרגישו חסרי תועלת וסיבה . מזכירה זה דבר טוב אבל לא התפקיד. פעילים רבים ואני בניהם החליטו להוריד פרופיל בנוער וחלק אף לצאת כי הרגישו חוסר צומת לב לצעקות של הפיעילים המרכזיים בה . הפעילים הסתבחו בפאשלות (אולי הלגיטימיות) של ההנהגה והרגישו כאילו התנועה איבדה את מטרתה - לשנות ולחנך. וההנגה המשיכה בדרכה . ובקיצור כי אני חייב לזוז, הנוער פועל רק ביוזמה של פעילים שחוקים ומרכזיים בנוער ולא מכיוון שההנהלה פועלת . הנוער התמוטטת ברגע שאילו יעזבו האם הזמן לשינוי - אין זמן יותר טוב , נכון לפעמים יש לשמר אבל לא הנהלה שלא משנה את דרכה למרות ההתמוטטות של הפועלים בה ובנוער . לכן בו לא נלך בעיוורון .תבדקו תשאלו פעילים טריים וישנים על ההרגשה , ותשאלו מכל האזורים לפני כל המריבות

אני אחסוך את המלחמה !

זוהי תקופה לא רק קשה בנוער אלא גם עצובה וזה גם בחלק גדול בגלל חוסר הניהול הפרקטי של ההנהלה. ההנהגה שקרעה את התחת ואני יודע כ"חבר" הנהלה שקיבלתי בוז מהנהלה עוד כתפקידי כסיו"ר האזור הבוז לא היה על אופן תפקידי אלא על עצם מעמדי . ההרגשה שההנהלה נתנה לאותם פעילים ה"פחות חשובים" היא מה שפגעה בנוער יותר מכל . החוסר צומת לב לצעקות של הפעילים הוא מה שפגע בנוער . החוסר מנהיגות שממש לא היתה הוא מה שפגע בנוער כאחד שעשה יותר מכמה טלפונים ליותר מכמה סניפים ואיזורים יכול להגיד שאין משהוא שפגע בנוער מאשר תפקוד ההנהלה שמאוחר יותר אני "התקבלתי" לתוכה מחוסר רצון לאחר "התפטרות" הסיו"ר הארצי. הסיבות של הפעילים שפרשו לאחר גל הפרישות של משבר השמאל נבע אך ורק מתפקוד כושל של ההנהלה ואני יודע את זה משיחות שלי עם פעילים הנוער לא נבנה מחדש , הנוער בנוי כיום מאנשים הנצבים בפני ש"ש\סיום הלימודים . אותם סניפים שהם בעצם כל הנוער, התפרקו אחד אחרי השני וזה יהיה לא בגלל המצב של השמאל אלא בגלל חוסר חשיבה לעתיד. הפעמים היחידות של מחשבה לעתיד היו מדחיפה של הש"ש והם נעשו כניפנוף אחריות ! ההנהלות עבדו כדף עבודה ותפקיד היו"ר נהפך על ידי העומדים בראשה למזכירות . החוסר רצון שלי לעבוד נבע מהיחס המגעיל והרגשה של חסר החשיבות מצד ההנהלה.אני מוכן לנמק בהמשך על סיבתי לריצה לפני כל אחד מהרלוונטים ולא במקום זה, אני חושש שהמשך הביקורת תצא בוטה ומגעילה ולכן אני נמנע . אני אחסוך את המלחמה, אני פורש מהמרוץ המגעיל והפוגע באנשים על המישור האישי ( לא רק הריב הנ"ל אלא מעבר בין המעורבים) , אני לא רוצה הנהגה שבנויה על אנשים שנפגעו . אני מקווה שההנהגה הבאה לא תיהיה עיוורת לפעולותיה ודרכיה ותבקר את עצמה . אני ישאר פעיל מרכזי אך לא יהיה חבר הנהלה , לא זאת בכל מקרה תחיה המהפכה ! בלב קשה וכואב עמרי

לאזור - הצלחה, לתנועה - כישלון.....

שלום עמרי, שי, לוינסון, אוריה ושאר פעילים ופעילות נוער מרצ יקרים ויקרות... זמן רב לא רשמתי הודעה רצינית וארוכה בפורום כמו שפעם הייתי נוהג, וותיקי הפורום (אלו שכאן מעבר לחודשיים) וודאי זוכרים כיצד הייתי מגיב לכל הודעה ביתר אריכות, במיוחד להודעות הקשורות לתפקוד הנוער. אבל התקופה הזו חלפה לה, לא כי נעשיתי פחות חולה אינטרנט, לאותם אלו שאני ברשימה שלהם באיסיקיו יודעים כי אני מחובר כל הזמן... אז מה הסיבה שהפסקתי להגיב? אותה סיבה שבגללה אני יכול לתת על עצמי המון ביקורת על התפקוד שלי כסיו"ר ארצי. אמרתי את זה למספר אנשים שונים ומשונים כבר - איבדתי את הניצוץ בעיניים, אותה תחושה ומחשבה של "מה עשיתי היום בשביל נוער מרצ?" "מה אני אעשה מחר?" האמונה ביכולת שלי לשנות ולהשפיע דרך נוער מרצ. יש אנשים שאחרי שהיו בעלי תפקידים בנוער מרצ והפסיקו, לא רוצים לחזור אליהם, אותם אנשים "נשחקו" אני לא נשחקתי, אני פשוט "החלקתי". שכחתי מי אני, שכחתי את התפיסת עבודה שלי, שכחתי לשאול מה עשיתי היום בשביל נוער מרצ, שכחתי את כל הביקורת שהייתה לי כלפי ההנהגה הארצית, אותה ביקורת שגרמה לי מלכתחילה לרצות לרוץ לתפקיד. לפני שבועיים תפסתי את עצמי, ההכנות לקראת הקדנצייה השניה גרמו לי להתחיל לנתח את המצב בנוער, שמתי לב כמה דברים לא עשיתי, כמה דברים שרציתי לשנות שנכנסתי לתפקיד שכחתי מהם לגמרי, ובלשון נוער מרצ´ניקית, איבדתי את הכתובת אש, את המטרה הראשית שהובילה אותי שהדריכה אותי - איבדתי את הניצוץ בעיניים. לפני מספר ימים עמרי הודיע לי כי הוא מתכוון להתמודד ליו"ר ארצי, מי שדיבר איתי 10 דקות אח"כ שמע שהקול שלי השתנה, הייתי שמח יותר, מלא מוטיבציה, רציתי לשנות את העולם... הסיבה לא הייתה שאני חושב שעמרי יהיה יו"ר ארצי טוב יותר מאילן (ויכול להיות שאני כן חושב את זה - אני פשוט נמנע מלקחת עמדה) זה עצם העובדה שיש שני מועמדים לתפקיד, שיש אנשים שמוכנים להקריב חלק גדול מהזמן שלהם למען נוער מרצ, הדבר שימח אותי, שימח אותי עד מאוד... פתאום נצצו לי העיניים. מאות מחשבות בראש רצו לי בימים האחרונים: איפה הבעיות? מה אפשר לעשות? איפה אני נכנס לתמונה? וכדו´... הרגשתי אלון שוב פעם, אותו יו"ר אזור שרון שהתרוצץ בין הסניפים שלו ויזם והרים וחיפש לשמוע ביקורת וידע גם לתת אותו (אוהו... איך ידע לתת אותה) וזה לא שהייתי כל כך מוצלח בתור יו"ר אזור, לא יודע עם בהיסטוריה האזורית-תנועתית אני אזכר מאוד לטובה, אבל כן הרגשתי שסמכו עליי, שאהבו את התפקוד שלי... הייתי מוכן באהבה, עם הרבה רצון טוב לרוץ שוב לסיו"ר ארצי, הפעם עם ניצוץ בעיניים ולא מתוך המחשבה של "זה חייב להיות אני..." הייתי מוכן, כמו שעשיתי עד עכשיו להקריב חלק ניכר מהחיים שלי, בין עם הלימודים ובין עם זה חיי החברה למען נוער מרצ... ולא ראיתי את זה ככזאת הקרבה כי עשיתי את זה בשמחה. עברתי כבר מספיק מערכות בחירות, כאלו שאחד המועמדים נשאר בוכה על הבמה, כאלו שגרמו לפיצול מחנות בנוער ולמריבות אין סופיות, לשאלות מגעילות, לירידה לפסים אישיים ולכל הגועל נפש שרק תרצו (חוץ אולי ממתן שוחד ורמאות בבחירות עצמן)... אני לא יודע עם הפעם זה עבר כל גבול, אבל ציפיתי ליותר... לא ציפיתי שזה יגיע לרמות האישיות הללו, להתנצחות בלתי פוסקת, אם תשימו לב השתדלתי להימנע מלהיכנס לוויכוחים האישיים הללו. אבל זה הגיע, עובדה שאנשים כל כך התרגזו מזה עד כי עמרי הסיר מועמדות, ונכון לעכשיו - גם אני מסיר מועמדות... חבל לנוער מרצ שאיבד שני אנשים שהיו מוכנים להקריב זמן, מאמץ, מחשבה אנרגיה, כסף ומה שלא תרצו בתנועה שהם כל כך אוהבים... אני מתכוון לחזור להיות פעיל מרכזי, כזה שעוזר לבעלי תפקידים, שמתרוצץ שמשקם סניפים, שיוזם שמנהיג. אזור שרון הרוויח שני פעילים מרכזיים התנועה הפסידה שני מנהיגים. על זה נאמר (במשקל "ההפגנה - הצלחה, הנוער - כישלון") לאזור - הצלחה, לתנועה - כישלון. אלון, פעיל מרכזי.

א.א.אפל

New member
אני לא מאמין שאני עושה את זה

ובכל זאת, אצטט כאן את פואד: "עכשיו אין מחנה פרס ומחנה רבין. עכשיו כולנו מחנה פרס" זאת לאחר רצח רבין, כשכל המחלוקות בתוך מפלגת העבודה נגמרו ונבחר ראש הממשלה הזמני, שמעון פרס. עומרי אמנם לא נרצח, אך עשו לו רצח אופי. המחלוקות כפי שנגלעו כאן בפורום הם קצה החוט. מי שמעורב בנוער יודע במה מדובר, ועדיין לא יודע את הכל- גם אני לא. אני הולך כרגע אחרי אילן, כמי שעם נסיון יכול להוביל את הנוער לקדנציה נוספת ומוצלחת. חבל, רוחות השינוי נשבו גם בי, כמו בך, אלון, מכשנודע לי שעומרי מתמודד. אין חכם מבעל נסיון. ולכן אני מאמין שאילן יכול לאחד מחדש את הנוער, עם אזור שרון חזק, עם הנהגה חדשה לאזור מרכז. סימנתי לעצמי כבר לפני מס´ חודשים את תפקיד המזכ"ל, אך כרגע אני מתלבט האם להתמודד לסיו"ר תנועה. בהצלחה.

KurtWild

New member
תגובה זריזה

אני רוצה, אם יורשה לי, להגיב על התגובות להודעה הראשונית שלי. ידוע לי שבפורימון מתקיימות בחירות. הגעתי לפורום אחרי ששמעתי על טענות לגבי ההנהלה ולגבי התנועה. ציינתי בהודעה שלי שאני לא נמצא בתנועה זמן רב ולכן לא אוכל לשפוט דברים שקרו לפני שהגעתי, ואכן אני לא מנסה לשפוט אותם. כל מה שרציתי להגיד הוא את דעתי - ואומר אותה שוב - בתור פעיל חדש אני מרגיש טוב בנוער מרצ. האנשים נחמדים ואני מרוצה מהפעילות. ואם התנועה עובדת, לדעתי זה אומר שההנהלה בסדר. גם אם אני לא מכיר אותה. זוהי דעתי האישית והיה לי צורך להגיד אותה לאחר שנכתב ההפך. לכן אני גם לא מבין למה יוצאים נגדי - ההודעה שלי היא תגובה להודעות שאמרו ההפך. תגובה. תדפדפו קצת למטה ותראו את הודעות המקור שאליהן הגבתי. אני חושב שחשוב לתת פידבק לפעמים, ולא רק ביקורת שלילית. אמנם הבעיה העיקרית כיום היא המצב הביטחוני, אבל הייתי שמח אם היו יותר הפגנות וצמתים שעוסקים בנושאים אחרים בהם הנוער תומך (למשל חופש דת). לא ראיתי נכון להגיד זאת בהודעתי כי הגבתי לאחרים שכתבו כנגד ההנהלה. לעמרי - בתור מי שכתב "אני מקווה שההנהגה הבאה לא תיהיה עיוורת לפעולותיה ודרכיה ותבקר את עצמה " ו"תחיה המהפכה" יומיים לפני הבחירות צר לי שאתה מבקר את לוינסון על "הודעות עידוד". בכל מקרה מה שיש לי להדגיש הוא שההודעה שכתבתי הייתה תגובה ישירה להודעות שנכתבו כנגד ההנהלה. אמנם איני מכיר את ההנהלה מקרוב, אבל כתבתי לפי הרגשתי, גם אם היא לא מבוססת על עובדות. זוהי הרגשה, וטרחתי להזכיר זאת בהודעה הראשונה. בכל אופן, אני מתנצל בפני כל מי שנפגע, אם קיימים כאלה, ושולח להם התנצלות מקרב לב. שי.

אני לא שפטתי את לוי´

אני מכבד אותו עד מאוד ואני לא מבקר אותו על עידוד אני חושב שזה לגיטימי אני יחסתי את תגובתי לתגובה שלו ! תקרא שוב. ואני לא חושב שמשהו נפגע ממה שכתבת , תחזור בעתיד !

למעלה