הנוער מוביל אופוזיציה לוחמת !

Element 119

New member
היא לא מוסלמית קיצונית

תקרא את המצע שלהם אם בא לך... נכון שכמו ש"ס הם רוצים לקבל כסף בשביל מוסדות הדת שלהם אבל הם אף פעם לא יצאו נגד הדו-קיום. דרך אגב גם ש"ס לא יצאה אף פעם נגד הדו-קיום, המטרה שלהם זה בעיקר לסחוט כסף ממי שאפשר...

צול1

New member
לא, לא חלה הקצנה בדבריהם של הציבור הערבי

אם כבר להפך, ואני מתכוון לציבור הערבי הרחב. הוכחה חיה לכך היא שלא פרצה אינתיפאדה שלישית, וגם לא הייתה כוונה שהיא תפרוץ. הח"כ הערבים אומרים את אותם הדברים שהם אומרים היום מאז ומעולם, זה הציבור שלנו שמיואש ולא יודע כבר מה לעשות והולך עם הראש בקיר כל הזמן. אחמד טיבי וזחאלקה האשימו תמיד את הציונות בגזענות ואת העובדה שישראל היא מדינה תוקפנית ולא שיוויונית לאזרחיה. ערבי חד"ש דיברו מאז ומעולם כנגד הקיצונים ששולטים בעם הפלשתיני בצד השני אך גם כנגד הזכות לעם הפלשתיני למדינה משלו. זה הציבור היהודי שזז ימינה. זה עמיר פרץ שאמר לא מזמן "כששומעים את הח"כים הערבים מדברים בא להכניס להם סטירה".

FunkyMonk

New member
את עמיר פרץ לא הייתי שם בתור קוף בגן חיות

את מי הוא מעניין בכלל?

negative

New member
אוי יו יוי...

מה זה הדה לגיטמיציה הזאת?.. נהיינו גזענים?..ואל תתחיל לספר לי סיפורי ביטחון ומשקפות...

Element 119

New member
בשבילי העבודה זה כבר לא שמאל

אמיר פרץ הוא לא היחיד שמתבטא ככה להיטות-היתר של ברק במבצע עזה מראה שהוא לא בדיוק מתנגד להרג של פלסטינים, והאמירה "עת לצאת למלחמה ועת לחתום על הסכם שלום" נשמעת יותר כמו משהו שלבני תגיד אולי זאת הסיבה שהם קיבלו 13 מנדטים... אני באמת לא מבין למה אנשים איכותיים כמו שלי יחימוביץ' עדיין נמצאים שם

צול1

New member
את דעתי על שלי יחימוביץ' אני לא אגיד

כמו שאת מרבית דעותי על מרצ אני לא אומר, והן גם לא טובות. אתם שוכחים שאני מגיע מחד"ש. ברור שהעבודה לא שמאל, מבחינתי גם מרצ התרחקה שנות אור מהשמאל. ציון אמיר פרץ נעשה מתוך כוונה להראות שאפילו במפלגה שפעם הובילה את המאבק לצדק והשלום היום חסרת סבלנות וסובלנות כלפי הערבים.

למעלה