הנוער ינהג אחרת

shantizem girl

New member
הנוער ינהג אחרת

דנה ברגר הייתה היום אצלנו בבי"ס, במסגרת פרוייקט "הנוער ינהג אחרת", ואני לא מתה עליה- אבל היא הייתה באמת אחלה. היא הייתה חמודה כזאת.... ונתנה הופעה לא רעה. ומיכאל, ווואוווו.

lonely TearDrop

New member
חח אני מתה עליה...

היא כל כך טיפשה חמודה.. אני לא מעריצה שלה או משו ולא מתה את השירים האחרונים שלה אבל היא מצחיקה עם כל השגעונות שלה מצעד הגאווה 2003- "אני אוהבת אתכם! אני אוהבת אתכם!!! אני אוהבת אתכם!! את כולכם!!" רוק עצמאות- "ככה זה צריך להיות!! (כפול 20)" רוק ת"א- אתם הדור שישנה את המדינה המזויינת שלנו!! (נסיון לחקות את אביב?) חח היא מסטולה לגמרי.. אבל ככה אני אוהבת את הדנה שלי

Shani5

New member
צמח-

"יש לכם בירות?? אהה.. קולה??" חחח לא יודעת, אני לא מתה עליה. השירים שלה גלגל"צים מדי וזה מעצבן... וגם ברוק עצמאות וגם בצמח היא נתנה הופעות ארוכות מעצבנות כאלה. חח איך ברוק עצמאות היא הופיעה לפני אביב גפן, וכבר היה בוקר, וכולם היו עייפים.. והיא מצידה נותנת הופעה של איזה 7 שירים... חח אז כולם צעקו לה לרדת, מסכנה...

shantizem girl

New member
חחחח דנה.......

חחחחחחחחח גם אצלנו היא אמרה "אתם הדור שישנה את המדינה המזויינת שלנו..." וגם הזכירה את הילדה שלה.......... "אני אמא......." "אני אמא..."

AndreaCorr ©

New member
גם אצלנו היא הופיעה במסגרת

נוער ינהג אחרת P: חמודה..יפה שהיא עמדה שעה אחרי זה לחלק חתימות לכל הביצפר. וזה היה ביום שהיה שיא החום.

למעלה