הנוער והאינטרנט

• פותח הנושא eyal@
  • פורסם בתאריך

eyal@

New member
הנוער והאינטרנט

שמתם לב לתעמולה שהייתה באינטרנט. אומרים שהעיתונות שמאלנית, אז האינטרנט עוד יותר. משתמשי סרפרי לא יכלו לפספס את הפרסומת שפרס יחליף את ברק. לא היה פורום שבו לא הייתה עוד בעד ברק. ואני אישית לא קיבלתי 2 אי מייל להתביע בעד ברק. זה עזר, בטח שלא!!!! אולי רק מה שהיה בסרפרי, לראות את זה במשך שעה עושה מן שטיפת מוח. אתר האינטרנט של שורן הותקף, שוב האינטרטנ בידי שמאלנים. אבל מי אמר שזה לא סך הכל מישהו אחר. אבל בתור גולש באינוטרטנ לא יכלתי לפספס את ברק. בחירות באינטרנט --------------- אתר נענע שידר את המשדר של ערוץ אחד!!!! פעם ראשונה שקורה דבר כזה בישראל, שידורים חיים של הטלוויזיה, בצורה מלאה. בחדשות הפורומים של תפוז, דובר על בחירות באינטרנט, מתי זה יהיה, עוד 20 שנה? איך לדעתכם הבחירות השפיעו על האינטרנט או הפוך?

rastotman

New member
יש עוד קצת זמן עד אז

כשזה יקרה האינטרנט כבר יתנהג לגמרי אחרת, לא יהיו בחירות ברשת שאין עליה פיקוח- והרבה מאוד דברים יצתרכו להישתנות. אולי לפני זה סוף סוף יהיו מנועי חיפוש שאפשר לכתוב להם ``אני צריכה: עבודה של שני עמודים בגיאוגרפיה על המוביל הארצי עם תמונה אחת ומפה אחת, למחר, ותדפיס אותה בלי מיספרי עמודים- תודה ואם יש לך שאלות, אתה יודע את האי סי קיו שלי- ביי.`` אווו, אז אני אהייה מאושרת.

Black Star

New member
אסוציאטיבי...

זה לא ממש קשור לבחירות- זה ממש ממש לא. זה קשור לעבודות בג``ג והורדה מהאינטרנט... הייתה לנו איזה עבודה גדולה להגיש שנה שעברה בגיאוגרפיה. המורה היה אחד האנשים הכי מגניבים ונחמדים בעולם- ללמד הוא לא ידע, וגם הוא לא היה מי יודע קשוח. והוא היה המורה של כל השכבה... אה, והעבודה הייתה בזוגות. אז היו שני מקרים של שתי עבודות זהות שהוגשו לו משני זוגות שונים... איי קרמבה, כן כן. אני תמיד טענתי שגם בשביל להעתיק צריך קצת שכל...

Ey@L

New member
המלצה....

אני אישית עשיתי עבודה על המוביל הארצי לפני כמה שנים טובות, רוצה עבודה מושלמת. תקשרי לחברת מקורות ותבקשי שיישלחו לך חוברת בנושא. זאת אחלה חוברת!

טרנט

New member
Virtual Democracy

למי שזוכר משיעורי הסטוריה ואזרחות, הדמוקרטיה הראשונה הייתה דמוקרטיה ישירה באתונה. כל העיר-מדינה, שהייתה סביבות 10,000 אזרחים (נשים, עבדים וילדים מתחת גיל 18 לא נחשבו אזרחים), נאספו במקום אחד וערכו הצבעה על כל הנושאים. זה המימוש הכי ישיר של דמוקרטיה. כיום, דמוקרטיה כזו אינה אפשרית פיזית. אין מקום בארה``ב שבו יכולים 200 מיליון איש להתאסף. אבל בעוד 20 שנה, כשמחשבים יהיו כמו תעודת זהות, ולכולם יהיה אחד, נוכל לעשות מקום מפגש ווירטואלי, ושם יפגשו כל אזרחי המדינה ויצביעו בכל הנושאים של המדינה. טכנולוגית, הדבר אפשרי. צריך רק לשפר בהרבה את ההצפנה ואת ההגנות מפני פורצים, ושלכל אחד יהיה מחשב (הרי זה לא הגיוני שרק האלה שיכולים להרשות לעצמם לקנות מחשב יחליטו במדינה.) ומי יודע, אולי ככה יראו הדמוקרטיות בעוד 20 שנה.

flowr..

New member
20 שנה?

עם הטכנולוגיה של היום, העניין שלכל אחד יהיה מחשב יכול לקרות עוד 5 שנים.

N0

New member
כן אבל...

האבטחת מידע שלנו ממש בזבל. תחשוב מה יקרא אם הנשיא הבא של ארצות הברית יבחר רק בגלל שהיה לו פורץ מחשבים בכיס ששינה את תוצאות הבחירות... אחרי יומיים הוא יוכל להפוך את ארצות הברית לדיקטטורה, בבחירה דמוקרטית כמובן...

rastotman

New member
אנחנו די רחוקים ממחשב לכל אדם

או לכל אזרח ליתר דיוק- מחשב, לעומת ת.ז נחשב למותרות, משהו שקונים בכסף שלא קונים בו אוכל. כדי שנצביע מהבית [או מהשעון] ולא דרך מסופים שיהיו בדיוק כמו קלפי ממוחשב- צריך להתחיל מתישהו לחלק מחשבוני יד כאלה בחינם פחות או יותר. או אולי לשלב בין מסופים ציבוריים ואפשרות להצביע בלי את הטסטס להניע. ורק איזכור קטן, נייר מיתמחזר, פלסטיק לא- [כמו שפיתקי נייר לא עולים כסף כמו הודעות של אס אמ אס].

N0

New member
גם פלסטיק...

ובכלל מתי הייתה הפעם האחרונה ששלכת נייר למחזור ?

arbeloosh

New member
לדעתי דעתי זאת דעתי ;-)

לדעתי אם נוכל להצביע דרך מחשבים ודרך כול מיני מכונות... יהיה מלא ראמאויות כול האנשים המושחתים יתחילו לרמות.. למרות שזה לוקח המון זמן לבדוק את התוצאות.. זנה הדבר הכי יעיל... והכי טוב כדיי שיהיה פה אימון ושהיה פה סדר. כולנו יודעים יפה מאוד שבמדינה שלנו יש המון מושחתים אז למה בכלל לנסות?!?!?!

למעלה