הנוסע והגמד

הנוסע והגמד ../images/Emo3.gif

איזה אחד נוסע בכביש הערבה ב-12 בלילה. פתאום קופץ לו לכביש גמד צהוב ומסמן לו עם הידיים עצור בצד. הבחור עוצר ומתחיל לצעוק על הגמד: "מה אתה עושה? היית יכול להידרס!" אז הגמד עונה לו: "אני גמד קטן צהוב ומניאק ועד שלא תיתן לי בננה אני לא אתן לך לעבור" הבחור מוסר לגמד בננה וממשיך בדרכו. לאחר כמה דקות קופץ לו לכביש גמד אדום בין הגלגלים ומסמן לו לעצור בצד. הבחור עוצר בחריקת גלגלים וצועק על הגמד : "מה אתה עושה? למה אתה קופץ לי לגלגלים???" אז הגמד עונה לו: "אני גמד קטן אדום ומניאק ועד שלא תיתן לי תות אני לא אתן לך לעבור" הבחור העייף שרוצה רק להגיע הביתה נותן לו תות שדה וממשיך בדרכו הארוכה. לקראת סוף הנסיעה קופץ לפני הרכב גמד כחול ומסמן לבחור לעצור בצד. הבחור עוצר, פותח חלון ומתחיל לצעוק" מספיק, כבר נמאסתם עליי! תן לי לנחש, אתה גמד קטן כחול ומניאק ומה אתה רוצה?" הגמד אומר לו: "רשיונות בקשה

Sis LiAA

New member
מצחיק הזוי וצפוי..

תותים ובננות.. זה היה בעונה ..או שעשית יד אחת עם עצמך לפני הבדיחה.. נו תביאו בדיחות שנונות :\ שייגרו את המוח..גם חידות נחמד:) שבוע טוב:))

Sis LiAA

New member
חח איזה תנועות אני עושה?

יו אני בהלם .לאן נעלמו התגובות המהירות שלי.כתבתי 2 והם לא מופיעות. תבדקי אולי הם נזרקו אליך למסרים במקרה? אעע? מה הקטע של "תגובה מהירה"<< לא תגובה שאמורה לצאת במהירות האור?(ומן הסתם להיות בצפייה בפורום?)

אממ... אולי לא לפתוח ריב?!

ולשמור על הקלדת מקלדת נאותה!? :) סתם המלצה ידידותית!!!!! ארררררררררררררררררררררררררר!!! (תתעלמי.. אל תגררי...ואני מכירה אותך...) ד"א - אני גם לא מבינה ת'עניין של הודעה מהירה.. :O

Sis LiAA

New member
חחחחחחחחחחחח מאמי יפה שלי..

את מכירה אותי ועוד איך!! ואפילו ++ חחחחח.. אבל באמת שלא באתי לריב אני קצת צינית היום מה קרה .. חוץ מזה שאפילו לסטנד אפ מתחיל יש תמיד אחד בקהל שזורק עליו עגבניות חחחחחחחח ככה הם משתפרים.מה לא ~) אוהבת אותך אינדיאניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מואחחחח <נשיקה מרוקאית

כפרה אני!!!!

על היפה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!! בלי עין רעה!!!! ט'פו ט'פו ט'פו!!! 5 5 5 !!! :) מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה!!

אני מבינה שאת לא אוהבת לקבל הומור

כולה צחקתי איתך בואיינה אחותי אם לקחת ללב מה אני אגיד לך זה כבר לא אשמתי זה כולה היה צחוק מה תפסת את זה קשה את ניכנסת להסטרייה רדי מזה וואלה רונעע מי ניכנס לריב תיגדו אתן בסדר חחח מה יש לי לריב איתה זה שהיא לא מבינה צחוק אני לא אשמה שיהיה לכם אחלה שבוע צ'אוו ((חמודה קחי הכל בהומור לא התכוונתי באמת אל תתחממי יותר )))

Sis LiAA

New member
מאמי אני מאוד מאודדדדדד

אוהבת לצחוק תשאלי את כולם.. ההיפך את זו שלא זרמת איתי כשצחקתי על הבדיחה שלך על הגמד..מה יש לך את, אולי.!! כולה שיננתי את הבדיחות הכנסתי פלפל לפורום ועשיתי לך טיזינג קל..זה בהומור וחבל שאת היא זו שלא קלטה אותי:) וכולה שאלתי איזה תנועות אני עושה?? אם זה סתם משהו הומוריסטי שחלף לך בראש להחזיר לי כפאנץ' סבבה אבל לא הנבתי איפה הפאנ'ץ היה חח..זה לא היה מצחיק..תודי:p את שאר הבדיחות כבר כתבתי שצחקתי ונהניתי..על הבלונדיניות וגם את הסיפורים שלך שנוגעים בי ומרגשים.. אז מה יש לך חחחח הכל באהבה

Sis LiAA

יאללה בקטנה אי הבנה
חח כניראה אני בסטלה של השינה מי אתמול חופשי אחותי קחי הכל איך אומרים בספונטניות חחחח

Sis LiAA

New member
הבנתי***.. וקחי את הטעות למקום של הומור..

הנבתי ==>> הנבתי מלשון להניב ,להניב פירות וכו'.. יש לפעמים עצים שהפרי בהם עדיין בוסרי:p חחחחחחחח סתם סתם את אחלה .. אל תתרגשי יותר מידי :)

למעלה