הנוסע המתמיד

chin1

New member
אני טסתי עכשיו לאמסטרדם רק תמורת מיסים

כלומר עלתה לי טיסה 200$

anigodin

New member
איזה מועדון?

אני רשום במועדון של לופטהאנזה (שייכים לסטאר אליינס שחברות בו די הרבה חברות תעופה).
עד הנסיעה הקודמת שלי לא ממש השתמשתי בו.
אבל בנסיעה האחרונה, שבה טסנו עם טורקיש, אחרי שחזרנו, רשמתי את הטיסות שביצענו דרך האתר של מיילס-אנד-מור.
לא רק שזה נעשה בדיעבד, הם חייבו אותי לרשום את הטיסות לפחות שבועיים אחרי שחזרנו.

utoo

New member
כן, למה לא?

אני כבר טסתי המון פעמים על כרטיסי בונוס. אני מעבירה גם את הנקודות שיש לי מכרטיסי האשראי. אפשר לרשום טיסות בדיעבד במידה ושמרת את הבורדינג פס . בשנים האחרונות מיסי הנמל קצת גבוהים, אבל מצד שני גם הנחה של 200$ , זו עדיין הנחה.

anigodin

New member
איך מעבירים נקודות מכרטיסי אשראי ואיזה כרטיסים?

והאם זה אפשרי גם בסטאר אליינס?

utoo

New member
יש לבדוק באתר של כרטיס האשראי שלך

צריך להיות משויך למסלול תעופה של החברה.

anigodin

New member
תודה.

בדיקה באתרים של שני הכרטיסים הרלוונטים מעלה תוצאה מאכזבת מעט

שניהם לא 'עובדים' עם סטאר אליינס.
נו, שוין.

אם ככה אז אעשה, תודה

מדובר הפעם ב"אל על".
הסיבה שאין לי מועדון עד עכשיו היא שבילדותי הקפדנו לטוס תמיד לארה"ב (יש שם מש' אז טסנו הרבה) עם אותה החברה, ואז החברה פשטה רגל ואיבדנו המון מיילג'... TWA למי שזוכר.
מאז אני כל פעם טסה עם חברה אחרת, ולא ידעתי אם בכלל יוצא משתלם. אבל במקרה עכשיו יצא שהטיסה האחרונה שלי והטיסה הבאה שלי שתיהן עם "אל על", אז אעשה.

michaleng

New member
בחברות שאינן אל על (לפחות כל אלה שיצא לי לטוס בהן)

ההרשמה למועדון היא ללא תשלום, כך שבעצם אין מה להפסיד. עדיף כמובן "לרכז מאמץ" במועדון או שניים כדי לצבור כמות משמעותית של מיילים.
באל על גובים כסף על ההצטרפות למועדון, אבל מפעם לפעם (אולי גם עכשיו? תבדקי) יש מבצעי הצטרפות חינם.
אני טסה מעט באל על, וגם העיקרון של תשלום למועדון לא מלהיב אותי, אבל לפני שנה-שנתיים ניצלתי הזדמנות להרשמה חינמית כי בחלק ממבצעי ההנחות שהחברה פרסמה אז (לא בדקתי לאחרונה) היה צריך להוסיף לתשלום כמות קטנה של נקודות מועדון וחשבתי שלא יזיק שיהיו לי קצת.
אם צברת עכשיו הרבה נקודות (= טיסות טרנס-אטלנטיות), אולי המקרה שלך שונה משלי וכדאי לך להצטרף גם בתשלום. אין לי מושג איך מחשבים את הכדאיות ולא הייתי רוצה להטעות.

דניאלה1311

Active member
מנהל
הצבירה באל על היא שערורייתית
הם מדי פעם בפעם הורידו את כמות הנקודות שמקבלים. נקודת ההתחלה לצבירה לטיסה היא ממש לא כדאית.
אמנם אני חברה במועדון אבל לא מנסה לצבור יותר נקודות. הצבירה עדיפה (לי) לנכון לעכשיו וגם זה כנראה שיפסק, היא במועדון הסטאר אליאנס. יש לי מספיק נקודות לטיסה טראנס-אטלנטית, פשוט לא החלטתי עדיין מתי טסים. במועדון הסטאר אליאנס לפני חגים, בזמן החגים ואחרי החגים (כשבועיים לפחות) אי אפשר לטוס על נקודות צבירה. גם במועדון הזה הורידו את מספר הנקודות עבור טיסה לפי המחלקה בה מזמינים את הכרטיס. אני לא בטוחה שכל ההרעות בתנאים (גם ביולי השנה היתה הרעה) שוות להבא את הנאמנות שלי.

תומלול

New member
דניאלה, את צודקת! לנו ימחקו 91 נקודות בסוף דצמבר

בפברואר ניסינו להשתמש בהן להזמנת כרטיס לנסיעה שתהיה באוקטובר וכמובן שלא היה ניתן.
91 נקודות זה המון ואם לא ניתן להשתמש בהן, אז מה הטעם?
אם למישהו יש רעיון מה לעשות, אשמח מאוד לשמוע.

Yehuda500

Member
נקודות אל-על לקראת פג תוקף אני תורם. לפחות שמישהו

אחר יהנה מהן.

תיקתק1

New member
אני טסה לאמסטרדאם והיו לי 760 נקודות כשלכרטיס היה צריך 900

הוספתי 140 דולר וקיבלתי כרטיס

אב להאיסוף של הנקודות הוא כבר שנים .

לאונידס

Active member
לפי מה שאני מכיר ולפי אל על צריך להוסיף 240$

בנוסף ל 140 שאת שילמת.
תוכלי להסביר איך הצלחת להמנע מהתשלום של כמעט 1000 שקלים? גם אני רוצה

תיקתק1

New member
למה נמנעתי? הוספתי 140 ועוד 200 דולר מיסים

כל שהכרטיס סך הכל עלה לי 340 דולר

ועל כרטיס שני שילמתי מחיר תלא 550 דולר .

לאונידס

Active member
83$ הם מיסים, 120$ הם סתם דמי לא יחרץ של השתתפות עצמית

עליהם הוספת 150$ בגלל מחסור בנקודות שלא עקרוני לדיון.
&nbsp
מי שיש לו עוד 240 נקודות, זאת אומרת 1140 נקודות לכרטיס בונוס לאירופה משלם 83$ שיכול להיות שכמעט כל הסכום או באמת כולו באמת הולך למיסים.
&nbsp
לדעתי כל אחד צריך לבדוק את הכדאיות של הנאמנות למועדון לעצמו.
כרטיס בונוס לשיא העונה צריך להזמין זמן רב מראש, מהנסיון שלי 9-10 חודשים כי הם אוזלים מהר מאוד.
להרבה יעדים יש כיום טיסות low cost בעלויות של 300$ לכרטיס, שכמו כרטיס הבונוס, צריך לתפוס בזריזות.
להערכתי לאנשים שלא טסים לבד ככל שמספר החברים בקבוצה עולה כדאיות הנאמנות למועדון פחות ופחות כדאית.
&nbsp
&nbsp

למעלה