הנוסטלגיה חוזרת

יש גם את צ'ונגה צ'נגה, וקרקדיל גנה

עם צ'יבורשקה.. וגם הסרט המצוייר הזה עם ה"קרוט" השמח הזה ששר s galubova ruichika na4inaitsa rika, nu a drujba na4inaitsa s ulibki.. אני ממש פאנטיק של כל הדברים החמודים האלה!

vk3

New member
יווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מת על כול אלה...

MiDi MiLz

New member
מצאתם על מה לדבר סרטים לפ]ני שניםםם

מה זה עוד לא הגיע זמן ליתתבגר מדברים על סרטים מצוירים...

bariska

New member
אני עד היום רואה

ארתור...סידרה יפייפה "בכל יום אתה פוגש חבר דומה לך וקצת אחר כל אחד הוא מיוחד אז שים לב היי היי איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום יום נפלא להיות ביחד נסה להיות קשוב ללב כי הלב פועם אסור להירדם פתח את העיניים שתוף את האוזניים תתחבר ולא תרצה ללכת צא ללכת..:))))"

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Sheep From Hell

New member
ארתור?!?!

חחחח..... איזו סדרה גרועה..!!!! אפילו הביגבגים היה יותר טוב!!! הלוואי והיה לי ערוץ cartoon network.. אני מתגעגעת למעבדה של דקסטור!!

vk3

New member
אני מת על דקסטררררר ורואה !!!!!!!!!

הכי אני מת על טום וג'רי כמובן...

bariska

New member
יש לי קלטת של טום וג'רי

מסתבר שאני פאנטיק של סדרות מצויירות
ד"א גמאתה מוזמן

Dynamo1929

New member
בתכלס

אין על הסרטים המצויירים האלה, שום מולטיק אמריקני מסכן, חצי ממוחשב, לא מתקרב לקרסוליים של נו פאגאדי, קוט ליאופלד וכו'... אני בעד הרעיון.

mrmistory

New member
האם אפשרי לתת לכם לינקים.........

לכמה אתרים שיש שם פולללל סרטים מצויירים ברוסית ? הורדתי BYRATINO משהו של 700MB בערך, שווה האתרים האלו. אולי אתם מכירים את ה-2 האתרים שאלו ברוסית, בכל מקרה מי שלא מוזמן לבקש ויקבל בפרטנ (אם את זה אפשרי בתפוז). הנה רשימה חלקית ממה שיש באתרים ההם.
12 Месяцев 32-е декабря А вы, друзья, как ни садитесь... Айболит и Бармалей Алибаба и 40 разбойников Али-баба и сорок разбойников. Рикки-тикки-тави. Жил был пес. Сборник мультфильмов Алиса в Зазеркалье Алиса в Стране Чудес Айболит Баба-Яга против! Банкет Баранкин, будь человеком Бастер и Чонси: озорные друзья - Buster & Chancey's: silent night Болеро Большой секрет для маленькой кампании Боцман и попугай Бременские музыканты Буратино В гостях у гномов В синем море, в белой пене В стране невыучиных уроков Великий мышиный детектив Великое Закрытие Великолепный Гоша Весёлая карусель-9 Весёлая карусель-19 Весёлая карусель-27 Весенняя сказка Винни - Пух Винни - Пух и день забот Винни - Пух идет в гости Винни - Пух: Рождественский Пух Волк и портной Волшебная лопата Волшебник страны Оз - CD-1 и CD-2 Волшебное Рождество Микки Волшебный меч Вреднюга Все дело в шляпе Встречайте бабушку! Гагарин Гадкий утёнок Гирлянда из малышей Горе не беда Два билета в Индию Дикая семейка Торнберри Добро пожаловать! Догада Дом для леопарда Другая Сторона Дюймовочка Дядюшка Ау Дядюшка Ау в городе Ежик в тумане Жил-был пес Журавлиные перья Заколдованный мальчик Зайка-Зазнайка Земля моя Земляничный дождик Зима в Простоквашино Золотая Антилопа Золотая коллекция любимых мультфильмов - CD-1 и CD-2 &#1​

Sheep From Hell

New member
מהה?????

עלק... איזה שווה. אני מתה לראות את בורטינו שוב!!!! חלום חיי.. מממ... אני לא יודעת אם אפשר לתת את האתרים ככה בפורום אבל פליז שלח לי מסר עם האתרים האלה......בבקשה....!!!!!!!!!! :)

למעלה