הנוסטלגיה חוזרת

הנוסטלגיה חוזרת

היי חברה יום טוב בעצם עכישו לילה טוב לכולם קראתי את ההודעה האחרונה בקשר לשירי נוסטלגיה וראיתי שאני לא היחיד שעדיין אוהב ומיתרגש מהשירים והסרטים המצוירים שכולם גדלנו חחחח זה נחמד לשמוע יש ליכמה דיסקים של שירים....לילדים ... סרטים במחשב פרסטקבסנה...עם אתם מבינים מה זה ..אחד השולטים באמת וכול הבירמנסקיאי מוזיקנתי. אה והחתול ההיפי הזה ליאופולד..חח ואת השירים מהסרטים הקלאסים הישנים קבקזקיה פליניציה וכול האלה נראה לי שכול החיים אני יאהב את הדברים האלה ..ויעביר אותם לדורות הבאים חחח לפי דעתי זה רעיון שווה ביותר....למפגש הבאה...לארגן אותו אצל מישו לארגן את הסרטים האלה[אבל זה רק רעיון שאפשר לקחת בחשבון] ובקשר לכול מי שרוצה את כול הדבירם האלה אפשר למצוא בקאזה יותר טוב תאמת להוריד באמיול.יש שמה הכול צריך רק לדעת איך ואיפה לחפש ואני לא חושב שזה לא חוקי כי תכלס זה ענתיקות ממינמום לפני 20 שנה אז זה כבר לא הפרת זכויות יוצרים..יש שמה גם סרטים ושירים מלפני 30 ו...40 שנה וזהו היקצר יום חם ומגניב לכולם נ.ב: נו זיץ נו פגדי...!!!

datiza

New member
רעיון נחמד, אני יכולה גם להביא

יש לי טונות קלטות של סרטים ובולשיט כזה בבית.

Sheep From Hell

New member
פססטטט.... פסססטטט...........

*לוחשת בשקט בשקט* אסור להגיד ק**ה או אי***ל בתפוז..!!!! חחח:) אבל מי צריך להוריד את כל זה כשיש לאחי ספריה שלמה של כל זה "reata davaite jit drujna" וברור שאנחנו יודעים מה זהה פראסטאקבאשינה!! זה מולטיק שולט!!! כשיהיה לי חתול אני קוראת לו מטרוסקין... והסרטים של שוריק זה אחד הדברים הכי טובים שראיתי בחיים שלי, פעם היו עושים הומור טהור, לא כמו עכשיו שכל הבדיחות ממוחזרות.. "karleson4ik dorogoi" חחח קארלסון השקסי הזה.. ררררר..... חח.. מה המולטיק הכי אהוב עליך מכל הנוסטלגיות הללו? חח

Sheep From Hell

New member
ואייי יש לי רעיון אגדי!!!!!!!!!!!!!

בואו נעשה הקרנה פעילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו שעושים למופע האיימים של רוקי ובאפי וכאלה....!!!!! נשים מולטיקי ונבחר שחקנים ונעשה הקרנה פעילה!! (ולא חייבים קול יפה..חח אז כולם יכולים להשתתף! איזה אפליה!!!!!!!!! חחח) יוווווווו יהיה כזה מממאאאאאאאגגניבבבבבבבב!!!!!!!!!!! מי בעד?

Lara F

New member
סליחה על הבורות חחח...

אבל מהזה בדיוק "הקרה פעילה.."?

Sheep From Hell

New member
חחחח.... לא בורות בכלל:)

ממממ... מקרינים ת'סרט (מולטיק במקרה שלנו..) בוחרים צוות שיעשה את כל הדברים על המסך ב live שרים מדברים וכו' פשוט מציגים את הסרט.. והקהל יכלו להשתתף... נשמע כייייףףףף!!!!! יאללה אני רוצה להיום בברמינסקיה מוזיקאנטי, אני גם ככה יודעת את כל המילים בע"פ...חחח

Lara F

New member
חחחחחחחחח...

איך הזכרת לי את ליאפולד....חחחח rebata' davaite jit drujna..." חחחח... אגב- נשמע מהזה חמוד הרעיון שלך....

אחלה רעיון

תכלס פעם ראושנה שאני ניתקע בזה אבל עם אני מצליח לדמיין נכון מה שזה צריך להיות זה צריך להיות שווה
הכי אהוב אליי..נראה לי במינצאי מוזיקנה הראשון הראשון בגלל שירים הכמה הכי יפים בעולם שיש שמה, וגם פרסטקבסה . כאילו פה אני באמת לא רוצה להיות מיתנשא או משו אבל סתם חשתבי לרגע השוואה של ההומור של הסרטים הקלאסים רוסים והסרטים הקלאיסם הישראלים רוסי:..אממ רסמי בדיחות מצחיקות.ושנונות ישראלי: אממ ציצי..ערום אה כן עוד קצת ערום נשי וזה לא שאני מזלזל לפעמים אני נהנגה לצחוק מהסרטים האלה ,אבל זאת אסוציאציה..שזכזו ובקשר לרעיון...אפשר לנסות לאט לאט לפתח את זה..יענו עד סוף הקיץ ככה חח אני לא יודע מה איתכם אבל אני זוכר כשהייתי קטן לא הבנתי איך החתול היפי הזה לא מישתגע מהם ..כבר בטח כול פעם שהם מעצבנים אותו הוא עושה מדיטציה אבל זה יכול להיות ממש מצחיק עם היה איזה פרק פרודיה שהעכברים רוצים להציק לו פתאום הוא זורק אליהם איזה רימון ...נקמה מתוקה או שנו פגדי..אתם הרי יודעים איך ארנבים מיתרבים וזה אז עם הארנב היה מביא על הזאב את כול החמולה שלו...מה הזאב היה עושה..חחח ותכלס אף פעם לא היה ברור מהסרטים למה בעצם הזאב רודף אחריו???הא...או שזה רק הזיכרון שלי חח ההגיון אומר שזה כי הוא רוצה לאכול אותו ..אבל זה אף פעם לא הוזכר,תכלס הזאב נראה עבריין כזה..בטח הארנב חייב לו כסף או משו. טוב זהו להיום חח..אני מקווה שזה לא ישעמם אותכם יותר מידי הרצון לנתח את הסרטים האלה פתאום חח..ככה זה בשעות הקטנות של הלילה אחרי יום ארוך...

Sheep From Hell

New member
אשכרה החתול תקוע בשנות ה 60

והוולק רצה לאכול את זאייץ..... היו הרבה פרקים שרמזו על זה... חח אאבל לפי הבגדים שהוא לובש נראה לי זאייץ גנב לו איזה קילו של גראס.. שימו לב שהזאייץ תמיד רגוע... מסטול תחת!

Janem

New member
חחחחחחחחחחחח

מאז נפילת הקומוניזם החתול ליאופולד הוא שחקן מובטל בגמילה מאלכוהוליזם. זאייץ הפך לאוליגרך והכניס לוולק על שנים של השפלה אנושית. רק טום עדיין רודף אחרי ג'רי...

לא יודע...שני הומורים שונים לגמרי

אי אפשר להשוות...עזוב את העירום לרגע...לדעתי סרטי בורקס הם האמאמאמאמאמא של הסרטים המצחיקים!!! אבל להשוות למולטיק שזה הומור מסוג אחר לגמרי זה בלתי אפשרי אייי הסרטים של הילדות...תמיד מהנה לראות את זה...אין תחליף לסרטים האלה ואם יקום מישהו שיגיד שסרטים ישראליים (ובמיוחד בורקס) לא מצחיקים! הוא יקבל סנדינה לרקה!

לא קראתה טוב את ההודעה שלי

השוותי את הסרטים הקלאיסם הישראלים לסרטים הקלאסים הרוסים זה הכול ולא אמרתי שאלה אל מצחקים

jeniam

New member
לי יש

בטוח כמה סרטים על דיסקים.... אח שלי אוסף דברים כאלה........ רעיון נחמד ביותר!

Zot ani 1

New member
באמת עשית לי נוסטלגיה קשה...

כבר מזמן לא ראיתי ולא שמעתי את הדברים האלה אבל כשהזכרת את השמות ואת המשפטים הישנים של הילדות הרחוקה שלנו זה ניהיה כל כך חמוד.... וואי חכי מצחיק אותי המשפט - נו זיץ נו פגדי....חחחחחחחחחחח ובאמת נראה לך שמישהו יסכים להכניס את כל הפורום אליו הביתה לראות אצלו סרטים?? חחחחחחחחחחחחחחחחח

vk3

New member
בדיוק...

שזה כמעט בלתי אפשרי לארגן
אפילו 20 אנשים... זה הרבה ( למרות שיש אנשים מפורומים אחרים שאוספים אצלם את כול הפורום)

countrymouse

New member
בדקו את האופציות בקולנוע

הי הצטרפתי כדי להגיד שאולי כדאי לכם לבדוק את אולמות הקולנוע שהיום הם הרי מחולקים לאולמות קטנים וניתן להזמין הקרנות פרטיות. אם כולכם תגיעו זה לא בהכרח יקר רק לא ברור לי מה האופציות לגבי סרטים שאתם רוצים להביא. שווה לשאול.. בהצלחה!

bariska

New member
גמני אוהב:)

תסרטים הישנים כמו פריקלוצ'ניה שוריקה ג'נטלמיני ודאצ'י ד"א מישו יודע מהיכן אפשר להוריד אותם למחשב? ת'סרטים המצויירים אני אוהב פחות כי לא בדיוק גדלתי עלייהם גדלתי יותר על צבי הנינג'יה ,גינת ההפתעות,דרדסים,המחסן של כאילו,פרפר נחמד,אלפי,כדור פורח..וכאלה:) אבל אחי עד היום והוא כבר לא ילד קטן בן 25(אתמול היה לו מומולדת) הוא מת על הסרטים המצויירים הרוסים נו פגדי אנטושקה אנטושקה פשלי קאפאט קרטושקו..אני לא בטוח אם זה שיר או סרט ויש עוד יא נסולנושקי ליז'ו וסו גל'יזו' (נראה לי)

vk3

New member
Ya na solneshke leju...

I na solneshko gleju, I leju i gleju, Ya na solneshke leju...
לאחיך הקטן

למעלה