eקא זו או Well-known member ביום שני ב- 15:03 #2 למה קווירי, לא הבנתי? בכלל שגבר שר ויש תמונת סטילס של בחור עומד בתחנה?
און גרדיל Well-known member ביום שני ב- 16:00 #3 נכתב ע"י eקא זו או: למה קווירי, לא הבנתי? בכלל שגבר שר ויש תמונת סטילס של בחור עומד בתחנה? לחץ כדי להרחיב... כי בנוסח המקורי נשמעת שירת אשה מיוחמת, בנוסח הזה נשמע גבר עורג (למה לדעתך ?)
נכתב ע"י eקא זו או: למה קווירי, לא הבנתי? בכלל שגבר שר ויש תמונת סטילס של בחור עומד בתחנה? לחץ כדי להרחיב... כי בנוסח המקורי נשמעת שירת אשה מיוחמת, בנוסח הזה נשמע גבר עורג (למה לדעתך ?)
eקא זו או Well-known member ביום שני ב- 16:13 #4 נכתב ע"י און גרדיל: כי בנוסח המקורי נשמעת שירת אשה מיוחמת, בנוסח הזה נשמע גבר עורג (למה לדעתך ?) לחץ כדי להרחיב... מי כתב את השיר, אגב? גבר סטרייט לגמרי. כנאמר - נזילות מגדרית. אבל אין לי בעייה עם הפרשנות הקווירית, רציתי רק לדעת מדוע קבעת כך. קיבלתי הסבר. תודה
נכתב ע"י און גרדיל: כי בנוסח המקורי נשמעת שירת אשה מיוחמת, בנוסח הזה נשמע גבר עורג (למה לדעתך ?) לחץ כדי להרחיב... מי כתב את השיר, אגב? גבר סטרייט לגמרי. כנאמר - נזילות מגדרית. אבל אין לי בעייה עם הפרשנות הקווירית, רציתי רק לדעת מדוע קבעת כך. קיבלתי הסבר. תודה
און גרדיל Well-known member היום ב- 07:15 #5 נכתב ע"י eקא זו או: מי כתב את השיר, אגב? גבר סטרייט לגמרי. כנאמר - נזילות מגדרית. אבל אין לי בעייה עם הפרשנות הקווירית, רציתי רק לדעת מדוע קבעת כך. קיבלתי הסבר. תודה לחץ כדי להרחיב... הביצוע המקורי
נכתב ע"י eקא זו או: מי כתב את השיר, אגב? גבר סטרייט לגמרי. כנאמר - נזילות מגדרית. אבל אין לי בעייה עם הפרשנות הקווירית, רציתי רק לדעת מדוע קבעת כך. קיבלתי הסבר. תודה לחץ כדי להרחיב... הביצוע המקורי