הנוכלים

זהירות אף פעם לא תזיק

היית רוצה להסתכן בזה שאורי גלר ישלח אלייך ערפד לבאסטה?

אלי ו.

New member
אנשים רוצים שירמו אותם

פעם הייתי כועס כל פעם שהייתי רואה בחנויות טבע "שורפי שומן". כיום אני מבין שמדובר בצורך נפשי של הלקוחות. הם יודעים היטב שרק דיאטה תעזור להם לרזות אבל מוכנים להוציא מאה שקל תמורת האשליה שהגלולות האלה יהפכו אותם לדוגמנים גם אם ימשיכו לאכול במקדונלדס. אורי גלר מוכר אשליות למי שרוצה לקנות אותן. הוא אינו הראשון או האחרון שמוכר אשליות, הוא מצטרף לאסטרולוגים שכותבים במעריב וידיעות שמתיימרים לחזות את העתיד, לערוץ הקניות שמוכר חגורה שאם תחגור אותה יהיו לך ריבועים בבטן, ולבתי המרקחת שמוכרים לך תוספים שודאי לא יעשו את מה שהם אמורים לעשות. הלקוחות אינם באמת מרומים, הם רוצים שירמו אותם. עמוק בפנים הם יודעים את האמת, אבל זה נחמד לחיות באשליות.

הלו אלי ו'

אני כולל בקטגוריה הזו גם אחד, השם צבאות, אבל אני מוכרח להודות שאי שם יש לי גם את השריטה שלי.

יש הבדל בין האחד לשני.

"שורפי השומן" והחגורה שעושה ריבועים בבטן הם נוכלות. אנשים משלמים ממיטב כספם תמורת אשליה. ההורוסקופים ואורי גלר אינם יותר מבידור. אף אחד לא נפגע מהאמונה שכפית מתכופפת בכוחותיו העל טבעיים של גלר. השאלה היא אם אורי גלרים למיניהם לא מתחילים מדרון חלקלק שבאמצעו "שורפי השומן" שהזכרת ובסופו רופאי אליל המרפאים סרטן באמצעות "אנרגיות".

למעלה