הנוטה, הנה השאלה שלי

*gemini*

New member
הנוטה, הנה השאלה שלי

לקבל את התאריך של היום, כשהוא מוצג ככה: ספרה אחת לשנה, שתי ספרות לחודש, ושתי ספרות ליום. למשל התאריך היום יוצג ככה: 10726. בלי שעה, בלי שניות, ובלי כל השאר. רק כמו שהראתי לך. איך??

ויש לזה תשובה... אלגנטית, אפילו

העניין הוא שב-11:00 אני נכנס לישיבה של קצת יותר משעה... כשאני אצא... אם לא יפתרו לך את זה עד אז, הפתרון עלי.

*gemini*

New member
תזכור שהבטחת! ../images/Emo13.gif

שתהיה לך ישיבה נעימה ואל תאכל יותר מדי עוגות.

מן הסתם לא אלגנטי... אבל...

מה רע בפונקציה שתקח תאריך, תפריד את החלקים השונים ותסדר אותם יפה במחרוזת?

זהר פלד

New member
משהוא מאוד פשוט ואלגנטי...

את פשוט משתמשת בפונקציות הרלוונטיות: או פשוט להשתמש ב date() שמחזירה לך את התאריך של היום, או להשתמש ב day, month, ו year... כמו בקובץ המצורף:

*gemini*

New member
תודה זהר, זה עובד, עכשו אני רוצה

לעשות split על השנה, ולקחת רק את הספרה האחרונה. אז איך אומרים לו לעשות ספליט בין כל המספרים (בלי שיהיה משהו ביניהם)?

זהר פלד

New member
אז למה לא להשתמש ב right?

אי אפשר, למיטב ידיעתי, לעשות split בלי delimiter... split שכזה יחזיר לך מערך עם תא בודד ובו כל המחרוזת. לעומת זאת, אם אתה רוצה את הספרה האחרונה, בשביל מספר את עושה: x = y mod 10 ואז x יכיל את ספרת האחדות של y (mod מחזיר שארית), ובשביל מחרוזת משתמשים ב right... x = right(y,1) יתן לך את התו האחרון במחרוזת.

*gemini*

New member
עוד משהו

עכשו אני צריכה לבדוק אם סיסמה מסויימת תקינה. אם כן, זה צריך לסגור את הframeset שנקרא index.asp ולפתוח חדש שנקרא index2.asp מישהו?? חייבים ג´אוה סקריפט בשביל זה?

זהר פלד

New member
אני כמעט בטוח שכן...

למיטב ידיעתי, ASP לא יודע להבדיל בין פריימים... אלא אם כן, בטופס שאת נותנת לו, את משתמשת ב target=_top, שפשוט ישתלט על המסך...

למעלה