הנוטה, בקשר לdisplay כתבתי document.form.table.trID.display מה הלאה? איך כותבים את זה? true?
G *gemini* New member 12/7/01 #1 הנוטה, בקשר לdisplay כתבתי document.form.table.trID.display מה הלאה? איך כותבים את זה? true?
ד דלילה New member 12/7/01 #5 אני די בטוחה שכן - אם יש לך ID ל-TR או ב-style שלו אפשר לשחק עם display לא נראה לי שזה רק ל-DIV
G *gemini* New member 12/7/01 #4 זה לא עובד לי רשמתי document.form.table.trId.style=display:inline וזה לא קורא את זה.
ד דלילה New member 12/7/01 #6 תכתבי: ``document.form.table.trId.style.display=``inline שמת לב שכאשר כותבים תגובה זה מקפיץ את ההודעה...
תכתבי: ``document.form.table.trId.style.display=``inline שמת לב שכאשר כותבים תגובה זה מקפיץ את ההודעה...
ה הנוטה להאמין New member 12/7/01 #9 ככה זה אמור להיות... ככה לא מתפספסות הודעות שמגיבים עליהם. כבר אמרתי שתפוז השקיעו בפורומים שלהם וכמה זה עדיף על IOL וואללה? שזו בעצם דרך להגיד ``אמרתי לכם``!
ככה זה אמור להיות... ככה לא מתפספסות הודעות שמגיבים עליהם. כבר אמרתי שתפוז השקיעו בפורומים שלהם וכמה זה עדיף על IOL וואללה? שזו בעצם דרך להגיד ``אמרתי לכם``!
ד דלילה New member 12/7/01 #11 כן, חשבתי על זה וזה דוקא טוב כי ככה לא צריך לחפש את ההודעה שלך ולקוות כל הדרך שענו לך...
G *gemini* New member 12/7/01 #15 הנה onClick=``document.form1.trId.style.display=`inline``` זה האונקליק
ה הנוטה להאמין New member 12/7/01 #16 אבל את לא אמורה לגשת ל-ID דרך form... הקריאה לאובייקט שמוגדר לו ID היא מחוץ לסקופ של form. תנסי משהו כזה: document.trId.style.display
אבל את לא אמורה לגשת ל-ID דרך form... הקריאה לאובייקט שמוגדר לו ID היא מחוץ לסקופ של form. תנסי משהו כזה: document.trId.style.display
G *gemini* New member 12/7/01 #17 ניסיתי גם את זה ממי. ניסיתי עם פורם, בלי פורם, עם טבלה בלי טבלה....לא עובד.