הנה פה.
ב בילבי שכזו 69 New member 8/10/06 #2 למי שמחפש מה לעשות בסוכות עם הילדים מ ק פ י צ ה כי חייבים להיות שמח !!!
א אא ניר New member 8/10/06 #4 ../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif אורז מבושל, במקרר, בקופסת פלסטיק סגורה {לא אטומה} לאחר כמה זמן עוד יכול להחשב אכיל ? שבוע סוחב ? או להשליך ? {מריח תקין} תודה
../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif אורז מבושל, במקרר, בקופסת פלסטיק סגורה {לא אטומה} לאחר כמה זמן עוד יכול להחשב אכיל ? שבוע סוחב ? או להשליך ? {מריח תקין} תודה
N n o g a1 New member 8/10/06 #5 ל ה ש ל י ך! איכס אורז במקרר שבוע. טוב נו... לא אומרים איכס על אוכל , אני יודעת...
ק קטי30 New member 8/10/06 #8 ../images/Emo46.gif בל תשחית שמעת על זה ../images/Emo88.gif אם זה מה יש אוכלים קפםיש
א אא ניר New member 8/10/06 #11 מצחיקולה... את מנהלת... את לא צריכה לשרשר תיקון לאחר טעות בכתיבה. את יכולה למחוק, ולכתוב שוב מתוקן. לא ?
מצחיקולה... את מנהלת... את לא צריכה לשרשר תיקון לאחר טעות בכתיבה. את יכולה למחוק, ולכתוב שוב מתוקן. לא ?
ק קטי30 New member 8/10/06 #19 ../images/Emo9.gif בדיוק כמו כולם חשפ'תי כבר הפנמת ס'תבר שלא זה סתם דבר שולי יום טוב לך
N n o g a1 New member 8/10/06 #10 אורז שבוע במקרר זו עיסת אורז , תתיכה רציפה של אורז , עוגת אורז . אחד אחד - זה הפירסום שלהם...
N n o g a1 New member 8/10/06 #14 אז בתאבון אבל תזכור , כשתיהיה בעצירות שבוע אל תבוא להתלונן כי אז אגיד לך את המשפט הפולני האהוב : "אמרתי לך"!(בתוספת חיוך פולני)
אז בתאבון אבל תזכור , כשתיהיה בעצירות שבוע אל תבוא להתלונן כי אז אגיד לך את המשפט הפולני האהוב : "אמרתי לך"!(בתוספת חיוך פולני)
ק קטי30 New member 8/10/06 #7 לך אחרי האף מקסימום טעימה קטנה לפני שאתה מחמם במיקו מומלץ להזליף עליו מעטמים בונאפטיט
י י ל ד ת האור New member 8/10/06 #20 ל|../images/Emo27.gif../images/Emo64.gif../images/Emo206.gif 14 דקות במיקרוגל ויש לך אורז חדש טרי וטעים
ל|../images/Emo27.gif../images/Emo64.gif../images/Emo206.gif 14 דקות במיקרוגל ויש לך אורז חדש טרי וטעים
N n o g a1 New member 8/10/06 #16 מה? כל התיאוריה שגדלנו עליה - אגו , סופר אגו , אנאלי , אורלי , פאלי - היה תחת קוק... אמל'ה.
מ מצוטטת New member 8/10/06 #17 ../images/Emo62.gif הידעת? גמני מכורה אבל לא לקוֹק... ומה שיותר מעניין לי זה אם בכלל יש לי סיכוי או ש'זה סיכון לנסות להיגמל
../images/Emo62.gif הידעת? גמני מכורה אבל לא לקוֹק... ומה שיותר מעניין לי זה אם בכלל יש לי סיכוי או ש'זה סיכון לנסות להיגמל