הנה:

הנה:

בשביל Rockamora הורדתי את הפיג'מות מהחתימה שלי
קשה לי כי זאת ההודעה האחרונה שלי בפורום
אני יודע שזה לא מספיק מוצדק לפתוח הודעה חדשה.. בקשר לRockamora אם הוא מגיב פה כולם ידעו שבתוך ההודעה שלו יהיו קללות או "נאיבי וקטנוני" כרגיל.. יאללה ביי ואם שכחתי הוא בטח ירשום "בשביל זה הודעה חדשה??"

אוקיי, כמה דברים.

א. אני שמח שמצאתם זמן לנצל את העובדה שאין לי אינטרנט והחלטתם להתפרע, אני לא רוצה להתחיל לשחק איתכם במשחקים של ילדים קטנים ואני מקווה שההתנהגות הזאת לא תחזור. הפורום שלנו גם ככה קטן ואני לא הייתי רוצה לאבד גולשים בגלל התנצחויות אישיות, או ריבים של גן ילדים. גם לא הייתי רוצה לאבד גולשים בגלל שהם לא למדו להשתלט על עצמם והם מכריחים אותי לחסום אותם. ב. כמו שאתם שמים לב ההודעות של הריב נמחקו, וזאת תיהיה הבמה לנצל ולהגיד אחד ולתמיד:הפורום לא יתן יד להתנצחויות אישיות וריבים כאלה לא יתקבלו יותר. ג. טל, חבל שאתה עוזב. אם תרצה לחזור לפורום יש מקום בשבילך. ד.שיהיה לך לילה טוב(הייתי אומר יום טוב, אבל לילה עכשיו), ושתזכרו דבר אחד: יש בתפוז יותר מ-1500 פורומים אבל רק אחד שמדבר על הפיג'מות, אל תהרסו לנו אותו.

עדנונית

New member
חחחח ../images/Emo9.gif

אני היחידה שמרגישה כיאלו המורה לתושב"ע {למרות שלא למדתי את המקצוע הזה} התחיל להרצות לנו על התנהגותנו החברתית בלימודים חעע חחעעע חעעעע סתם סתם ישר כוח 'פרנק'?!? גאה בך וטל ונבו פליז תקישבו לו ותתנהגו כמו בוגרים הרי אנחנו בפורום לתוכנית של ילדים בוגרים
חחחחח

ritimi

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo109.gif../images/Emo174.gif

חבל שאתה עוזב
אין לי מושג מה היה פה ולא הספקתי לקרוא את ההודעות של הריבים אבל...באמת חבל שאתה עוזב
אני לא פה הרבה זמן ואני לא כל כך מכירה אותך,אבל ממה שהייתי פה ראיתי שבאמת תרמת רבות לפורום

למעלה