הנה תמונה של ELEMENT FOR LIFE
M MaverickX New member 24/5/02 #7 אתם משמיר?! כי אני גרתי באיזור לפני איזה שנתיים...(משהו כזה) בני כמה אתם? איפה אתם לומדים?
W world skater New member 24/5/02 #9 אני ממטולה אבל אנחנו והשמירניקים לומדים באותו בית ספר (עינות ירדן) אני בכיתה ז´ איפה אתה גרת בצפון? איפה אתה עכשיו? איזה גיל אתה?
אני ממטולה אבל אנחנו והשמירניקים לומדים באותו בית ספר (עינות ירדן) אני בכיתה ז´ איפה אתה גרת בצפון? איפה אתה עכשיו? איזה גיל אתה?
M MaverickX New member 24/5/02 #10 בקיבוץ דן אח שלי גם למד חמש שנים בעינות ירדן! אני בן 13 ואני גר בגבעת אבני, שזה ליד טבריה...
E Element 4 Life New member 25/5/02 #21 איך קוראים לך ולאח שלך ואתה אולי מכיר את גיל ששון?? הוא בערך בגיל שלך
M MaverickX New member 25/5/02 #24 מממממ.... לא לא מכיר את גיל ששון לי קוראים ברק ולאח שלי (שהוא כבר בן 22) קוראים עמרי חג´ג´. וחוץ מזה, איפה בכלל יש ספוטים בשמיר?
מממממ.... לא לא מכיר את גיל ששון לי קוראים ברק ולאח שלי (שהוא כבר בן 22) קוראים עמרי חג´ג´. וחוץ מזה, איפה בכלל יש ספוטים בשמיר?
E Element 4 Life New member 26/5/02 #25 וואי אז אתה בטח מכיר את... ארי אשל כי הוא אמר שהוא מכיר אותך... אין לנו ממש ספוטים אבל יש לנו מיני סקייטפארק
וואי אז אתה בטח מכיר את... ארי אשל כי הוא אמר שהוא מכיר אותך... אין לנו ממש ספוטים אבל יש לנו מיני סקייטפארק
A Amir vehter New member 24/5/02 #11 חרא תמונות אבל זה דעתי אל תתחילו ויכוח הוא שאל אז עניתי כל אחד והדעה שלו
C CVBN New member 25/5/02 #19 חרא של תמונות סטייל בגרוש אין לכם פדיחה לצלם דבר שכזה. אמרתי את דעתי!!!!!