הנה תמונה שלי

הנה תמונה שלי

מלפני כמה דקות עם האיבנז RG470 החדשה שלי (צבע כחול קוסמי) אתם יכולים לראות (בקושי) את הראש של 2 גיטרות באס שלי. את הפרה-מגבר שלי (של DOD) ומתחת את הבוקסה שלו. בתמונה (בקושי רואים) אני משתמש בטרמולו וניגנתי משהו שכתבתי (קטע כבד). הכתם הכתום באקווריום זה הדג זהב שלי (לוציפר) ואם ממש מתאמצים אולי אפשר לראות גם את דגי 1 ודגי 2 (עוד 2 דגים) הפוסטר בצד ימין למעלה הוא של קורט קוביין, מאחורי ש פוסטר של גאנז ומלפני יש 3 פוסטרים של איירון מיידן (אתם צריכים לראות בשביל להבין). אל תתיחסו לשיער שלי כי ככה אני נראה שאני קם בבוקר לפני שאני אוסף אותו

טעות ענקית של MUSICYO

גרמה לזה שעכשיו יש גיטרה בלי בעלים בארץ בארצנו הקטנה. מה שקרה: עשיתי ניסיון להזמנה בין לאומית לחבילה של גיטרה ומגבר בשביל לראות כמה יעלה לי המשלוח לישראל וכמה דקות אחרי שההזמנה עברה שלחתי איי מייל עם הוראה לבטל את ההזמנה וקיבלתי תשובה שהיא בוטלה. לפני כמה דקות מתקשר אלי שליח של UPS ואומר לי שיש להם חבילה עם גיטרה בשבילי ושאני צריך לשלם גם מכס (1300 ש"ח בערך). אמרתי להם שאני לא יודע על מה הם מדברים ולא צריכה להיות הזמנה מארה"ב ואמרו לי שקיימת אחת ואני חייב לקבל אותה. התקשרתי לחברת משלוחים ושם אמרו לי שאם ההזמנה בוטלה כמו שאמרתי אז אני לא חייב לקבל אותה והם יודיעו לשליח. התקשרתי לMUSICYO ושלחתי להם איי מייל ושאלתי למה ההזמנה לא בוטלה והודעתי שאני לא מתכוון לשלם עליה, בגלל שבארה"ב לילה עכשיו אני צריך לחכות לתשובה לפחות עד 6 בערב (כאשר השליח מגיע עוד בערך שעה). המחיר חבילה כולל משלוח עולה 520 דולר (2500 ש"ח לערך לגיטרה, מגבר ועוד כל מיני אביזרים) והמכס עולה 1300 ש"ח.

יייייהההההההההההההההההה

איזה יופי!!!!!
רגע, על הקיר, שעונות, יש שתי גיטרות.. אחת הבס, ואחת............?

למעלה