הנה שלי מה אתם אומרים על זה
Y yanivfel New member 23/7/02 #2 נעתקו המילים מפי והמעי הגס גסס באם אתה מי שהתחיל לפני כמה שעות לעבוד על פוטושופ - זה חביב. באם אתה מי שמכנה את עצמו גרפיקאי מקצועי - צא ולמד... בהצלחה!
נעתקו המילים מפי והמעי הגס גסס באם אתה מי שהתחיל לפני כמה שעות לעבוד על פוטושופ - זה חביב. באם אתה מי שמכנה את עצמו גרפיקאי מקצועי - צא ולמד... בהצלחה!
M mamby New member 23/7/02 #3 יניב, העבודה אולי לא משהו, אבל לא יפה לתת תגובה כזאת. הוא לא אמר שהוא גרפיקאי או שום דבר אחר. זה באמת יגרום אנשים לא לרצות להעלות עבודות לפורום ולנסות להשתפר. (כנ"ל לגבי תגובות דומות שמתקבלות לעיתים בפורום עיצוב גרפי) כולנו כאן כדי ללמוד.
יניב, העבודה אולי לא משהו, אבל לא יפה לתת תגובה כזאת. הוא לא אמר שהוא גרפיקאי או שום דבר אחר. זה באמת יגרום אנשים לא לרצות להעלות עבודות לפורום ולנסות להשתפר. (כנ"ל לגבי תגובות דומות שמתקבלות לעיתים בפורום עיצוב גרפי) כולנו כאן כדי ללמוד.
Y yanivfel New member 24/7/02 #4 תקראי גם את תוכן ההודעה. נהגתי > באופן הגיוני כשכתבתי תגובתי בהסתייגות לגבי רמת המקצועיות שלו. אם יש מי שנפגע, אשמח להרחיב.
תקראי גם את תוכן ההודעה. נהגתי > באופן הגיוני כשכתבתי תגובתי בהסתייגות לגבי רמת המקצועיות שלו. אם יש מי שנפגע, אשמח להרחיב.
F flashpro New member 26/7/02 #5 זה היה ממש כשהתחלתי עבודה ישנה שרציתי להראות לכמה חברים זה אני, אגב, בתמונה מאז השתפרתי המון בברכה FlashPro
זה היה ממש כשהתחלתי עבודה ישנה שרציתי להראות לכמה חברים זה אני, אגב, בתמונה מאז השתפרתי המון בברכה FlashPro