הנה שיר ענק למשחק

backstreet girl

New member
הנה שיר ענק למשחק

זה בין השירים שאני הכי מטורפת עליהם... if you wanna to be good girl (get yourself a bad boy) האם אתם אוהבים את הישר: 1)כן.... כי שיר מקפיץ ,פאנקי ומלהיב.. 2)כן...זה שיר חמוד.. 3)לא...זה לא שיר משהו.. מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה- המילים, המנגינה או הקולות?

Miss Kitty

New member
../images/Emo26.gif

if you wanna to be good girl (get yourself a bad boy) האם אתם אוהבים את הישר: 1)כן.... כי שיר מקפיץ ,פאנקי ומלהיב.. מה השורה האהובה עליכם? If you want to get it done You gotta get the one The one who's got it goin' on מי שר שם הכי יפה? בריאן
מה יותר יפה- המילים, המנגינה או הקולות? המנגינה

airgirl

New member
אני ../images/Emo3.gif

האם אתם אוהבים את הישר: 1)כן.... כי שיר מקפיץ ,פאנקי ומלהיב.
מה השורה האהובה עליכם? And if you wanna get it done Babe you gotta get the one The one who´s got it goin on And if you wanna make it last Gotta know just who to ask Baby´s got to be the best And that´s me מי שר שם הכי יפה? בריאן
מה יותר יפה- המילים, המנגינה או הקולות? המילים והקולות המושלים

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבת את השיר: 1)כן...שיר מקפיץ פאנקי ומלהיב... שורה אהובה: these are things you mama souldn't know מי שר שם הכי יפה: זה קשה....יו...איך זה קשה... טוב....בריאן...וגם אייג'יי... מה יותר יפה- יו גם זה קשה...אמממ אמממ אמממ... הקולות...

NarihS

New member
אוקיי עכשיו אני

האם אתם אוהבים את השיר: 1. כן, כי זה שיר מקפיץ פאנקי ומלהיב. מה השורה אהובה עליכם: כמו של אולגה: And if you wanna get it done Babe you gotta get the one The one who´s got it goin on And if you wanna make it last Gotta know just who to ask Baby´s got to be the best And that´s me וגם: get it like it should be, would be, yeah i like it could be if u wanna to be good girl get urself a bad boy מי שר שם הכי יפה: מזה בריאן? מזה איג'יי??? ניק שר שם את הרוב!! והוא שר מדהים!!!!!! אני מתה על איך שהוא שר את זה!!! מה יותר יפה: הכול!!!!!!!!! ודרך אגב, פעם אחת בטיאראל שאלו אותו מה השיר הכי פחות אהוב עליו של בקסטריט והוא חשב לרגע, ואז אמר את השיר הזה... מעניין למה, אני חולה על השיר הזה, שיר מדהים.

bshainb

New member
now is my turn

כן.... כי שיר מקפיץ ,פאנקי ומלהיב ומוסיפה קצת מעצמי...אני מתה שרופה חולה על השיר הזה
If you want to be a good girl get yourself a bad boy
כולם שרים יפה! ממי ששר הקולות והמנגינה הכי יפה

למעלה