הנה רעיון פרוע... אולי נעשה מפגש פורום!? ששרשרו תאריכים שמתאים לכם
ש שמוצה New member 9/4/03 #1 הנה רעיון פרוע...../images/Emo29.gif אולי נעשה מפגש פורום!? ששרשרו תאריכים שמתאים לכם
ע עמוס מרון New member 9/4/03 #2 רעיון מצויין! ../images/Emo45.gif אממ... יום שבת הקרוב נניח, או יום ראשון...
א אנשובי New member 9/4/03 #5 השאלה היא המיקום ולא התאריך... זה בעיקרון הבעיה במפגשים כאלו כול אחד רוצה להפגש קרוב לבית שלו כנראה בגלל שההורים לא מרשים אבל אם תצליחו לארגן משהו אני בכיף יבוא (או לפחות אנסה)
השאלה היא המיקום ולא התאריך... זה בעיקרון הבעיה במפגשים כאלו כול אחד רוצה להפגש קרוב לבית שלו כנראה בגלל שההורים לא מרשים אבל אם תצליחו לארגן משהו אני בכיף יבוא (או לפחות אנסה)
S s h a b l u l i t New member 9/4/03 #6 אני אבוא אאסוף את כולם..../images/Emo8.gif לא לא..סתם בצחוק..נעשה קרוב לבית שלי..
ש שמוצה New member 9/4/03 #7 אמממ....../images/Emo29.gif כול המפגשים שהייתי בהם היו בעזריאלי.... אני חושבת שזה הכי טוב...אבל תציעו מקומות
אמממ....../images/Emo29.gif כול המפגשים שהייתי בהם היו בעזריאלי.... אני חושבת שזה הכי טוב...אבל תציעו מקומות
מ מסניפה חמץ New member 11/4/03 #11 אולי אני ../images/Emo4.gif ../images/Emo68.gif אבל אני לא שייכת כ"כ אליכם ממ בסא ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
אולי אני ../images/Emo4.gif ../images/Emo68.gif אבל אני לא שייכת כ"כ אליכם ממ בסא ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
ע עמוס מרון New member 11/4/03 #17 ../images/Emo31.gif... הוא פשוט לא היה פעיל כאן בזמן האחרון... הוא מראשוני הפורום לגבי קניון הזהב - לא נראה לי משהו.. לטעמי הכי נוח עזריאלי..
../images/Emo31.gif... הוא פשוט לא היה פעיל כאן בזמן האחרון... הוא מראשוני הפורום לגבי קניון הזהב - לא נראה לי משהו.. לטעמי הכי נוח עזריאלי..