שבוע טוב לכולם
S shelly1975 New member 15/1/06 #5 בוקר טוב ../images/Emo42.gif לאחר טעינת מצברים בסופ"ש והפתעה נעימה קטנה אחת... נפתח שבוע במצב רוח יותר טוב מהשבועיים האחרונים. שיהיה לכולנו שבוע נפלא
בוקר טוב ../images/Emo42.gif לאחר טעינת מצברים בסופ"ש והפתעה נעימה קטנה אחת... נפתח שבוע במצב רוח יותר טוב מהשבועיים האחרונים. שיהיה לכולנו שבוע נפלא
S shelly1975 New member 15/1/06 #6 ../images/Emo41.gif מנצלש"ת > הצעת מפגש ../images/Emo124.gif מי שרוצה להיפגש השבוע, למשל שלישי בערב בפאב סאני-בר בת"א שירים ת'יד.
../images/Emo41.gif מנצלש"ת > הצעת מפגש ../images/Emo124.gif מי שרוצה להיפגש השבוע, למשל שלישי בערב בפאב סאני-בר בת"א שירים ת'יד.
M M a x i1 New member 15/1/06 #12 תמיד אני בעד מפגש... אבל את יודעת כבר מה אני חושבת על המקום הזה רבאק אין עוד מקומות?
S shelly1975 New member 15/1/06 #14 מותק. הפעם אני מארגת ת'מפגש ואני מחליטה על סאני בר ככה בא לי ואני חולה על המקום הזה, אוירת שאנטי, יושבים על כריות צבעוניות, מוזיקה טובה, אלכוהול טוב מה רע???
מותק. הפעם אני מארגת ת'מפגש ואני מחליטה על סאני בר ככה בא לי ואני חולה על המקום הזה, אוירת שאנטי, יושבים על כריות צבעוניות, מוזיקה טובה, אלכוהול טוב מה רע???