הנה עוד שאלה...

sideshow

New member
הנה עוד שאלה...

בפרק ששודר לאחרונה ב"ביפ" הרב פאוול (דני דה-ויטו),האח של הומר, הראה למשפחה את "הציפור השותה"- מתקן חביב ששותה מים מתוך כוס. שאלתי היא מתי הופיעה הציפור ולמה שימשה?

the M

New member
באותו פרק כאילו? ../images/Emo98.gif

לא הבנתי בדיוק את השאלה. אם אתה כן מתכוון לאותו פרק אז זה כשהרב מנסה להדגים למשפחה בפרזנטציה איך המצאה כזו פשוטה שינתה את העולם וכמובן שהוא לא מצליח בגלל הומר (אחד הקטעים הגדולים של הסדרה)

sideshow

New member
טעות שלי.. לא ניסחתי מספיק ברור...

אני מתכוון להופעת הציפור בפרק אחר. בעונה מאוחרת יותר.

the M

New member
אהההה!! ../images/Emo98.gif

אז תגיד בפרק אחר! אתה בטח מתכוון לפרק שבו הומר עולה בכוונה במשקל ומתחיל לעבוד מהבית ואז משעמם לו והוא שם את הציפור שתלחץ במקומו כל הזמן על אותו מקש וזה כמעט גורם לפיצוץ בכור הגרעיני (שוב...). פרק מצוין! קטע ענק שזכור לי משם זה כשהומר מנסה להגיע למפעל למנוע את האסון והוא רודף אחרי משאית גלידה כשכל השומנים שלו מתנופפים באוויר והנהג בטוח שהוא באטרף לגלידה......

the M

New member
והנה שאלה בשבילך ../images/Emo98.gif

מי היתה החברה של בארט?

the M

New member
אוווווופססס............../images/Emo98.gif

התכוונתי מי היתה החברה הראשונה באמת של בארט.....?

sideshow

New member
והנה תשובתי...

בארט התאהב בבתו של הכומר ג´סיקה לאבג´וי, ויצא איתה. במהרה התברר לו שהיא ממש לא ילדה טובה... כמו כן בפרק שעדיין לא שודר אצלנו (אבל אני קורא תקצירים), הוא יוצא עם גרטה (ריס וויתרספון) בתו של השחקן רנייר וולפקאסל ("מקביין") ונוסע אחריה לאתר צילומים בקנדה.

the M

New member
טעות! אאאאא!!! ../images/Emo98.gif

אם תצפה בפרק עוד פעם, תיזכר שמציגים שם את מי שהיתה חברתו עוד לפני ג´סיקה לאבג´וי. sarah plain and tall זה קורה בדיוק אחרי שבארט מועף מארוחת הערב בביתו של הכומר וג´סיקה יוצאת אחריו.....

sideshow

New member
אתה צודק. תודה על התיקון...

טוב, לא ראיתי מזמן את הפרק הזה. אצטרך למצוא שוב את הפרק הזה בתוך 18 הקלטות שלי ולהיווכח בעצמי. ושוב תודה לך על התיקון.

מה?

לא מצליח להראות כיצד המצאה כזו שינתה את העולם ,בגלל הומר???? מה הקשר?

למעלה