הנה עוד סיבה

גם אני לא סובל,

במיוחד את החנון ששולט בפייסבוק, זה שאף אחד לא יכול לחסום אותו ורוצה שנפרסם כמה שיותר על עצמנו. הלוואי שתהיה אלטרנטיבה לזה, שמעתי על Diaspora אבל אני לא יודע איך זה מתקדם.

Rיקושט

New member
כי הדיוטות לא יתעסקו עם

התקנות תוכנות מקומיות או שכירת שירותי HOSTING. הרעיון מאחורי דיאספורה הוא שהמידע הוא מקומי, אצלך ובשליטתך ולא נתון לחסדי צוקרברג זה או אחר. בשביל שמידע יהיה מקומי צריך גם מקום בשבילו וכאן נכנס החלק הבעייתי. בעתיד הם רוצים לימור מערכת של self deploy כמו של wordpress אבל אז נוצר שוב מצב שהמידע שלך נמצא על מערכת של מישהו אחר ובשליטתו...אז מה עשו בזה?! כלום.

מי צריך את השטויות האלה?

מה רע במייל וזהו? אפילו מסנג'ר לא היה לי שנים ולא הרגשתי שאני מפסידה משהו.

רשת חברתית זה דבר שונה ממייל

יש אנשים כמוך שלא רוצים להשתמש ברשתות חברתיות, זה לגיטימי.

Rיקושט

New member
עד שלא נהגתי בBMW

החדשה והנוצצת של הבוס שלי גם אני לא הרגשתי שאני מפסיד משהו.

Rיקושט

New member
הכל יחסי.

יש כמה בדואים שיראו אותך ויחשבו שאת חיה חיי נהנתנות. בסופו של דבר פייסבוק זה אמצעי תקשורת כמו מייל\SMS\טלפון ועוד. השאלה היא מה את העושה עם האמצעי הזה. תנאי הכניסה לפייסבוק לא מחייבים שיתוף, לא חייבים לשים אפילו תמונה אחת ועדיין תהני מכל היתרונות של הרשת, אם זה המידע החדש שזורם אלייך מאנשים הקרובים אלייך או מחברים שלהם או יצירת קשרים חדשים, חברתיים או עסקיים. יש המון יתרונות, כמו בכל אמצעי תקשורת אחר. הפייסבוק-פוביה נובעת מחוסר הבנה של השימוש בפלטפורמה, זה הכל.

מה? זה שיש באגים?

גם לוינדוס יש. גם אני הייתי פעם כמוך, עד שפתחתי פייסבוק, כדי להעביר תמונות לחברה. זה כמו הסלולאר- אפשר להסתדר בלי, אבל מרגע שיש לך, זה הופך את החיים לאחרים לגמרי.

מבינה על מה את מדברת

לכן מעדיפה לא להכנס לזה בכלל. פוחדת להתמכר, סעמק

xcalibur

New member
זה דווקא נמאס די מהר

אני בנס פעם בשבוע נכנס, רואה אם משהו חדש עם החבר'ה, כותב איזו הודעה והולך.

למעלה