הנה עוד חידה... יש משהו אמיתי מדיוויד דוכובני בדמותו כמאלדר. מהו?
I Ice Age New member 30/12/04 #3 הממ שניהם עוורי צבעים? שניהם ישנים על מיטת מים? לשניהם יש אחות ושמה סמנת'ה?
ה האוקינוס השקט New member 30/12/04 #6 יש עוד משהו מלבד מה שאת מתכוונת אליו יש עוד מקרה מסויים שבו חייו האישים של דיוויד הפכו למשהו אצל מאלדר..... עכשיו יש לכם שתי סיבות לשבור את הראש...
יש עוד משהו מלבד מה שאת מתכוונת אליו יש עוד מקרה מסויים שבו חייו האישים של דיוויד הפכו למשהו אצל מאלדר..... עכשיו יש לכם שתי סיבות לשבור את הראש...
G Gilliana New member 31/12/04 #10 לא נורא... ../images/Emo13.gif ואני רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו שלך... בכל אופן - זו לא התשובה. רמז נוסף - מדובר במשהו מאד בסיסי.
לא נורא... ../images/Emo13.gif ואני רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו שלך... בכל אופן - זו לא התשובה. רמז נוסף - מדובר במשהו מאד בסיסי.
L Lily17 New member 31/12/04 #11 עכשיו שאני חושבת על זה... אמרת שזה משהו מאוד בסיסי... השם האמצעי של שניהם הוא וויליאם?
G Gilliana New member 31/12/04 #9 סליחה, אבל... מתי בדיוק מאלדר היה נשוי? (חוץ מבכאילו...) ואיך בדיוק הוא התגרש??? העובדה שהיתה לו טבעת ב-TRAVELERS וב-UNUSUAL SUSPECTS מעולם לא הוסברה באופן רשמי וזאת היתה מעין פרובוקציה של דיוויד.
סליחה, אבל... מתי בדיוק מאלדר היה נשוי? (חוץ מבכאילו...) ואיך בדיוק הוא התגרש??? העובדה שהיתה לו טבעת ב-TRAVELERS וב-UNUSUAL SUSPECTS מעולם לא הוסברה באופן רשמי וזאת היתה מעין פרובוקציה של דיוויד.
G Gilliana New member 1/1/05 #16 התכוונתי לתשובתה של לילי אכן ויליאם הוא שמו האמצעי: דיויד ויליאם דוכובני/פוקס ויליאם מאלדר ובאשר למה שאוקיינוס התכוונה, אשאיר לה לגלות לכם את התשובה בעצמה...
התכוונתי לתשובתה של לילי אכן ויליאם הוא שמו האמצעי: דיויד ויליאם דוכובני/פוקס ויליאם מאלדר ובאשר למה שאוקיינוס התכוונה, אשאיר לה לגלות לכם את התשובה בעצמה...
ה האוקינוס השקט New member 1/1/05 #17 למה שאני אגלה? שינסו לבד... להזכירכם מדובר במשהו שהיה קשור לחייו של דיוויד ובשלב מסויים נכנס אל תוך חייו של מאלדר (רמז: זה היה לזמן מאוד קצר) אז יאללה תתחילו לשבור את הראש ...
למה שאני אגלה? שינסו לבד... להזכירכם מדובר במשהו שהיה קשור לחייו של דיוויד ובשלב מסויים נכנס אל תוך חייו של מאלדר (רמז: זה היה לזמן מאוד קצר) אז יאללה תתחילו לשבור את הראש ...
ה האוקינוס השקט New member 1/1/05 #19 גם זה אבל קרה משהו דומה הרבה יותר מוקדם, לפני שהוא בכלל ידע מי זאת טיה....