הנה עוד התערבות פוליטית גסה של הרשות שופטת בהחלטות מדיניות

הפרבולה1

Well-known member
הנה עוד סיבה מדוע יש לצמצם את כוחה של הרשות השופטת שהחליטה לעכב תשלום חוב של הרש"פ על חשבון משלם המיסים הישראלי.
מדובר בהחלטה מדינית של הממשלה שיש לה השלכות לטוב ולרע, מה פתאום הרשות השופטת מתערבת??
איפה יש חוק שמחייב את מדינת ישראל לספק חשמל לישות כלשהיא בחינם ?

Harrington

Well-known member
מנהל
הנה עוד סיבה מדוע יש לצמצם את כוחה של הרשות השופטת שהחליטה לעכב תשלום חוב של הרש"פ על חשבון משלם המיסים הישראלי.
מדובר בהחלטה מדינית של הממשלה שיש לה השלכות לטוב ולרע, מה פתאום הרשות השופטת מתערבת??
איפה יש חוק שמחייב את מדינת ישראל לספק חשמל לישות כלשהיא בחינם ?

אבל.. אבל... אבל לימדו אותנו כאן בפורום שבג"צ לעוווווולם לא התערב בהחלטות כגון אלה. 0 השפעה הייתה לו. אתה רוצה להגיד לי שגולשות וגולשי הפורום לא בקיאים באירועי האמת, העובדות והמציאות??? הרי לא יתכן כדבר הזה!

jackie111

Well-known member
אתה לא רציני!!!

אתה מביא ארוע שפורסם ב03/04/2019 זה יותר מ7 שנים.
אני מתעניין מה קורה היום תלת שלטון בן גביר/סמוטריץ'/ביבי.
ובגץ בקש לדחות את ניתוק החשמל לשלשה חדשים בלבד.

הפרבולה1

Well-known member
אתה לא רציני!!!

הארוע מאד אקטואלי, זה התערבות גסה במדיניות הממשלה שקורה גם היום , וזה אחד הארועים שהביאו לרפורמה המשפטית.
זה לא קשור לנושא הנידון.
בגץ לא ביקש לדחות ב 3 חודשים הוא החליט לדחות ב 3 חודשים . הוא כפה על הממשלה מדיניות פוליטית .

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה לא רציני!!!

קרי חלק מהאירועים שיתכן והשפיעו באופן שהוביל בסופו של דבר לאירועי שמיני עצרת התשפ"ד. מה רצית, שיביא אירוע מאתמול כדי להוכיח קשר למשהו שקרה לפני למעלה משנתיים? הרי בדיוק על זה מדובר, ההחלטות הגורמים השונים (גורמי בטחון, גורמים פוליטיים, גורמי משפט) בשנים שקדמו לשמיני עצרת התשפ"ד והשפעתן הפוטנציאלית על אירועים אלה.

ההחלטה ש @הפרבולה1 מציג לגמרי רלוונטית לצורך עליו עומד המחנה הלאומי, שוועדת החקירה תוכל לחקור גם את ההחלטות השיפוטיות הללו [ומתוך כך שלא ניתן לאפשר לנשיא ביהמ"ש העליון, הגם שבמינוי עצמי, למנות את חברי הוועדה ואת העומד בראשה), בדיוק כפי שנטען לאורך כל הדרך].
זאת התעניינות בהחלט בריאה, אבל אין לה כל קשר לנושא השרשור.
מצוין. אז ועדת החקירה שתבחן את השפעת ההחלטה הזאת על אירועי שמיני עצרת התשפ"ד, יתכן ותקבע שמאחר וההחלטה הייתה בתוקף ל3 חודשים בלבד כטענתך, לא השפיעה או השפיעה באופן מינימלי על האירועים, ובא לציון גואל. היכן הבעיה? מדוע אתה מרשה לעצמך לקבוע מסמרות בעניין ולא משאיר זאת לוועדת החקירה אשר כולם מסכימים שעליה לקום ולחקור את כל הגופים והרשויות הרלוונטיים ואת החלטותיהם?

למעלה