הנה, עוד הרוג

גרנות

New member
הנה, עוד הרוג

והנה עוד אחד הצטרף לפני דקות מספר לקורבנות הפסקת האש, אבל מי סופר. טוב שיש הפסקת אש. נו, כבר התרגלנו להרוגים, לא? יום טוב, ולא עלינו עוד הפסקות אש. ערן

ביילי_007

New member
עוד משפחה תבכה, ולכן אנו רואים ...

ערן, היקר נכון עוד הרוג נכנס לרשימה השחורה של המשפחות השכולות, עוד משפחה תבכה לנצח על אובדן בנה - ולכן אנו רואים שהפתרון היחידי הוא לא פתרון צבאי אלא פתרון מדיני. ~יהי זכרו ברוך~

look_out

New member
לא התרגלנו, וכנראה לעולם לא נתרגל

לעוד הרוגים! ואני מצטערת על ההצטרפות הנוראה הנוספת הזו למשפחת השכול ההולכת וגדלה. ולמרות זאת אני מקווה שלא אשמע משעממת וחוזרת על עצמי כל הזמו, אך ברור לי כי איני ברורה די. אך אני מתכוונת למה שכבר אמרתי, וזה לא היה כלל, הכוונה ליצור כוח קולקטיבי משותף, חיובי, ועצום. שעה ביום - זה הישג גדול וניפלא. אך לעשות זאת י ח ד - זו עוצמה אדירה ! בואו ננסה בבקשה לא להטיל ספקות ולא לבטל על הסף! באותו יום ובאותה שעה כולנו יחד לא חשוב איפה ומה כל אחד יעשה באותו הזמן, להתרכז בכך וזהו. תודה על ההקשבה. באור ואהבה I.O.

קלייר

New member
לא נתרגל לעולם להרג מיותר

לעולם לא נתרגל להרג מיותר של אזרחים,והכאב שעובר כרגע על המשפחות קשה לתאר,וזה מדרבן אותי ,להמשיך להאמין שישלעשות הכל כדי לשנות את המצב בדרכי שלום,ולהמנע מלהכנס למלחמה ,שההרג יהיה פי כמה וכמה , ליבי עם המשפחות ,ונקוה שהאל במרומים ישמע את תפילתנו ויזור לנו למצוא את הדרך הנכונה להפסיק את המוות המיותר

ארגזון

New member
לא נתרגל לעולם להרג מיותר

נכון!!!!! לא נתרגל !!!! וקלייר צודקת 100000000% כל הכבוד על החשיבה והניסוח..

all

New member
והינה עוד אחד

תנחומי למשפחה השכולה החדשה. ובקצב הזה אצטרך למצוא ראשי תיבות לזה - ``תלהה``.

למעלה