הבעיה היא שלזין אין שכל כי יש לו חור בראש...
S shelly1975 New member 9/12/05 #46 גם לי יש חור בראש עכשיו עם קידוחים בחוץ, על איזה ביוב או משהו. נראה לי עד אליך אפשר לשמוע ת'רעש, יאאאא למישהו יש פקקי אוזניים בשבילי
גם לי יש חור בראש עכשיו עם קידוחים בחוץ, על איזה ביוב או משהו. נראה לי עד אליך אפשר לשמוע ת'רעש, יאאאא למישהו יש פקקי אוזניים בשבילי
M Mr Darcy New member 9/12/05 #41 אתה חושב כנראה רק עם המוח. זה מסביר את הקוטן. ולחזור 3 פעמים על אותו טיעון מראה שאין הרבה דם גם שם. שבת.
אתה חושב כנראה רק עם המוח. זה מסביר את הקוטן. ולחזור 3 פעמים על אותו טיעון מראה שאין הרבה דם גם שם. שבת.
ל לא נסיך ולא מושלם New member 9/12/05 #43 מילא אני חוזר 3 פעמים אבל אתה חוזר על אותם משפטים עשרות פעמים, מה שאומר לי שאצלך הבסיס לכל דבר הוא - הזיין, ומרוב שאתה מתפאר בו- כנראה שאתה זקוק לחיזוקים.. שבת.
מילא אני חוזר 3 פעמים אבל אתה חוזר על אותם משפטים עשרות פעמים, מה שאומר לי שאצלך הבסיס לכל דבר הוא - הזיין, ומרוב שאתה מתפאר בו- כנראה שאתה זקוק לחיזוקים.. שבת.
ל לא נסיך ולא מושלם New member 9/12/05 #48 כי זו הברירת מחדל שלו הוא הולך על מה שלדעתו הוא חזק בו .... בדיבורים הכוונה
M magenta73 New member 9/12/05 #45 יחסית. יחסית לבחור בן 25. הוא מבוגר. יחסית אלי. הבדל של +-10 שנים. זה מבוגר. הכל יחסי בחיים...