הנה... עוד דיון...

magenta73

New member
הנה... עוד דיון...

יש מלא סטיגמות שרצות בעולם... מלא. כל שרשור פה קשור איך שהוא לאחת או יותר מהן. והנה... עוד סטיגמה. כל מה שקשור לסקס עם מבוגר. הרבה פעמים יצא לי לשמוע שעדיף גבר צעיר ורענן, כי הם אחלה במיטה וכן הלאה... כן, פצצת אנרגיה מתקתקת אותך, ואת רואה כוכבים... לעומת גבר מבוגר יותר, בואו נגיד, סביבות הארבעים, שכבר עייף, ולאו דווקא מתפקד כראוי, ומתעייף מהר וכן הלאה. בואו נגיד שמנסיוני האישי, לאחרונה, וגם מנסיון של חברה טובה שלי (כי שוב, יכול להיות שאני נפלתי על יחידי סגולה), למדתי שדווקא המבוגרים יותר מאהבים מדהימים. יש להם יכולת. יש להם רצון. יש להם נסיון. יש להם רגישות אליך... יש להם... אקיצר. גם שאלתי את אותו יחיד סגולה שלי, מה הוא חושב על עצמו וביצועיו... מתי הוא היה "טוב יותר" או לפחות נהנה יותר מסקס. ואכן התשובה היתה כפי שציפיתי... "בטח שעכשיו"... "מה כבר ידעתי אז"... וז ישבתי וחשבתי... למה הסטיגמה הזאת.. מאיפה היא באה? אולי בגלל שרוב הגברים בני הארבעים+ כבר בדרך כלל נישואים ולא ממש בא להם?... על אותה האישה שאותה הם רואים יום יום כבר יותר מעשר שנים? או בגלל שסקס אמור להיות משהו "רדוד ושיטחי" ולכן משייכים אותו לצעירים יותר? לא יודעת... אקיצר... כן... סקס עם מבוגר, או צעיר, בעד ונגד!

בקיצור?

אני הולך על סקס עם מבוגרת שכבר יודעת מה היא רוצה מעצמה וממני
בלי הרבה סרטים תהפוכות ועם המון שלווה והבנה.

נימשון

New member
לא יודעת מאיפה היא הגיע

אבל מנסיוני אין ספק בגלל שגבים מבוגרים יותר, בשלים יותר, מנוסים יותר ובוגרים יותר הם גם טובים יותר. זה כמובן מאוד תלוי בגבר עצמו ובכימיה ובתקשורת בין בני הזוג אבל באופן כללי גברים מבוגרים פחות מרגישים את הצורך להוכיח את הכמות ולכן מקפידים יותר על האיכו ואין ספק השנסיון עושה את שלו.

shelly1975

New member
אין חוקים....

היה לי יזיז מדהים בן 22, שידע לפנק חבל"ז, לא הרבה יודעים לפנק כך. אבל תמיד בני הזוג שלי היו ב- 3-5 שנים מבוגרים ממני והיו נפלאים במיטה, הרי שבלי התאמה ופתיחות מינית מושלמת, אין מצב שאוכל להיות איתו.

passioneta

New member
The problem is physical

If the man smokes and/or has high blood pressure etc. it will eventually create problems in his - oh so important (esp. in their head) - performance. And although we know that a lot can be done to overcome physical shortcomings (and I chose this word for a reason) in that department, they usually think it's a huge problem and... all the fun - or a big part of it - can be gone. So yes, when they are more experienced it is better. But up to a certain point.

נימשון

New member
זה בסדר, לא נראה לי

שהכוונה היתה לשכנים של סבתא שלי בבית אבות

passioneta

New member
sorry to tell you

many 40 year old men have high blood pressure. Medication for high blood pressure causes impotency... It happens long before you get to the nursing home...

magenta73

New member
חחח

למה, חלק מהם... ממש עושים לי צמרמורות... אין כמו גבר עם זונדה! סקססססססססיייי...

magenta73

New member
../images/Emo72.gif תשתחרר. גבר. ../images/Emo13.gif

אז אתה יכול לא לצחוק איתי... אין לי בעיה. כשזה נוגע בהטפת מוסר. אז יש לי בעיה. כל אחד צוחק על משהו אחר... מותר. אם לא נצחק... מה? נבכה? עזוב אותך. בקטנה.

חפיף

לא מטיף מוסר- רק מדגיש מה לא מצחיק לי, לי זה מעלה אסוציאציות אחרות משלך- מה לעשות, כשמדברים על אנשים מבוגרים בתקופה הזו בתור צחוק- אני ישר נזכר בסבתא שלי זכרונה לברכה וחושב איך היא היתה מרגישה אם היתה קוראת. אז סליחה שאני כזה כבד.

גיל 35 זה אופטימלי...

:) יש נסיון ויש עדיין און... אני חושב שזה מאוד שונה בן זכרים ובננות. לנשים יש אינטילגנציה מינית הרבה יותר גבוהה, לפחות בגיל צעיר. לגברים בד"כ לוקח זמן לצמצם את הפער.. אבל אחרי שאנחנו מצמצמים.....:) דרך אגב...בן כמה מר דרסי?

Mr Darcy

New member
משגלת ורצה לספר לחברה.

סקס זה טכניקה+ביולוגיה. המקום הגיאומטרי בו ציצים+תחת פוגשים את אומנות הפמפום. אני בטוח ששולמית אלוני היא זיון נהדר אצל גרופיז שמאלנים אבל שימי אותה בפלייבוי ותביאי להכחדת הילודה כלל עולמית. במאמר מוסגר רציתי לציין שאני מאהב נפלא. כובש לבבות ומרעיד ביציות. כמו יין משובח עם סוכריות קופצות.

למעלה