הנה עוד אחד לדובון....

MexMex

New member
הנה עוד אחד לדובון....

כדי שהסטיב יהייה מבסוט
נשמעה עובדה בחלל אטמוספירת הסופרמוטו הישראלי, כי.... בהקפות החימום, טרום המירוץ עצמו, נעקף הדובון בקלילות ע"י יונק פיח ידוע... ולא, לא מדובר על אחד התותחים הכבדים ממש, אלא על כRובי בכבודו ובעצמו. לא ע"י כפיר, אריק או כל קנון אחר.... כRובי עקף אותך....לא פעם, אלא פעמיים!... מה יהייה דובון? היכן גאוותה של היועצת באצולת היער שנתנה בראש ליונקי הפיח? עד מתי תעשה לנו בושות כל כך גדולות? יאללה זופא זוטא. אדיוס

זה הרי ברור

הדובון כולו רעש וצילצולים כשהוא רוכב בלטרון שומעים את הצעקות שלו לאורך כל ההקפה

צעקות כן...צודק הן בדר"כ צעקות כאלו

"יאללה זוז " "נו כבר" זוז כבר " יאללה הלכת לישון על המסלול ?" יאללה זוז רייסניג מתקרב " זוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" מוכר גזגז ?

שמע ידידי , טוב מראה עיניים ממראה

אוזניים פעמיים ? כרובון התחלת איתי ? טוב אז ככה אני עונה למקס מקס , רצית זופי אה ? 1.באותו מירוץ בבת שלמה - קיצרת למעלה ב2 העליות האחרונות בוודאות !!! ואני מוכן להשבע על כך !פעם ראשונה ששמרתי על כבודך 2. יצאת פחדן שפן נקניק באפריל השנה אבל ממש !!כן כן ...גם הפעם לא עשיתי מזה רעש שהיה ראוי שיעשה 3.שוב אנחנו מרימים את הכפפה , ועוד פעם תירוצים "רייסינג לא שלי " לא באמבולנס " שמע יה יבחוש בן שלולית , זולל גוקים , משומד , צאצא להמן הרשע השנה לא תמלט !! אתה הולך להתחרות איתי באותה עליה אם אותם כלים לי ולך לא הייה שום ייתרון לא בכלים ולא בהכרות העעלייה ככה אותו דבר הייתי איתך גנטלמן ואתה יורק על המחווה ? שערוריה !!!! ואם עד עכשיו אתה חושב שההודעה הזאתנכתבה בכעס אז...אתה.. טועה
יה מעפן אני אני מחבב אותך למרות כל זאת ( מחבב שמעת ? לא יותר מזה יה סוטה )

MexMex

New member
מה אתה רוצה מהכRוב?

1. תוכיח. שנה וחצי אחרי, לא נחשב ולא קביל. אתה יכול לספר סיפורים עד מחר, אבל יש קבוצה יפה של עדים לצידי דווקא...נשמע תבוסתני משהו הגישה שלך. 2. נכון. אני אמרתי שיהייה מירוץ קשה. אני אמרתי שהמירוץ יסתיים ב4 אחה"צ. אני אמרתי שהדובון יהייה עייף וזה לא פייר (כל אלו ציטוטים). עלק.... 3. שוב אנחנו קובעים חוקים חדשים למשחק. לא מקובל. אם אתה חושב שאני כותב את זה מתוך כעס, ובמטרה לא לענות יותר בנושא הזה...... אז אתה צודק 100%. וזה למרות, ולא בגלל, שגם אליך יש לי פינה חמה בלב

חליל מה אומר לגבי סוגייה 1+2?

3 זה ברור לא ? חוקים חדשים ? למה? אתה פמחד להתעמת איתי באותם תנאים? יאללה יאללה יאללה ( 3 פעמים נגד עין הרע ) הכפפה מאובקת אמנם אבל אנוכי הרים אותה

../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

יצרן תולעים שנטש את המולדת (נפולת של נמושות
) ממך היועצת לא ציפתה לחוסר דיוקים , היועצת משזיפה למען הסדר הטוב מספר דיוקים :
- קודם כל היועצת תפתח בזה שמושג ה זופאפאנה מפורש לא נכון!
- לגבי דבריך על הדובון ואדון הפיח - ציינת הקפות חימום - הקפות חימום לא נחשבות
וכאילו שבמרוץ עצמו זה היה אחרת...
...ניחא...
- לעניין הדובון : במה היועצת לא השקיעה?! במה?! - באמבולנס עם הדובון?! - השקיעה ! - זה שהדובון שקע
זה כבר משהו אחר...
בעזאם?! - השקיעה! - זה שהדובון לא עזב את עזאם כל הלילה ...זה כבר משהו אחר...
ואחרון אחרון חביב (נו..חביב
) - אדון הפיח -
- שהיועצת תשזיף נשכחות לגבי דרור (ליצריה האפלים
) עוקף את אדון הפיח עם קטנוע ? היועצת נתנה פה כמה פטישים לרחרח...
היועצת עוד תשוב... היו שלום לבינתיים יונקי פיח באשר תהיו , ברוני אבק ושאר ירקות מרחבי תפוז

אחותיייייייייייייייייייייייייייי...

אנא, הגדרה מעמיקה מעומק המועקה... מהי זופאפנה על פי כל כללי יער שרווד? רק רק אחת!

למעלה