הנה עוגת הגקוזי שלי

שגיגאיה

New member
הנה עוגת הגקוזי שלי

הקרדיט ווהשראה מטלולה ואמית. אז תודה לכן!!! וגם לכל העונות על השאלות זמן התכנונים.

שגיגאיה

New member
אכן כן! קניתי בסופר מזרק ב14 ש"ח

מפלסטיק עם כמה מזלפים. ממש נוח לעבודה! רק קצף לא הצלחתי לעשות

meiravit1

New member
ממש יפה. אני חושבת שזו אחת מעוגות

המים הכי מציאותיות שראיתי. גם הדמויות מאד ריאליות. חזקי ואמצי!

michahz

New member
קצף יוצא מרויאל יותר סמיך. אם תסתכל

בגלריה שלי יש עוגת ספארי והמיים יותר "גועשים) אם מוסיפים פחות כחול אז זה נראה כמו קצף.

אמית2

New member
אהבתי את הבחור...והערה בפנים -

העוגה מאד נחמדה ומושקעת, ולפי דעתי הסרט קצת מקלקל - יש בו סדקים. אני באופן אישי לא אוהבת שכותבים עם טוש על הסרט - נראה לי קצת "עלוב" ביחס לעושר שיש על העוגה. (אבל זו דעתי האישית, ולא התכוונתי לומר שהסרט עלוב - הרעיון של הטוש...) אוף...מקווה שלא סיבכתי את עצמי... יופי של עוגה!

ראומה1

New member
שגיגאיה- איך אומרים בגרוזינית?

אמן עלי!!! איזו השקעה , את כל כך מוכשרת אהבתי מאד. קשה לי מאד לבקר כי אני צריכה לעבוד קשה כדי להגיע לרמה הזו אבל כמתחילה לי קצת הפריע הסרט היבש משהו... זה בדר"כ קורה לי כשנשארות שאריות ואני שוכחת לשים בניילון . נראה לי שזה קצת מוריד מיופיה של העוגה אז אם יש לך זמן לשפץ זה הדבר היחיד שהייתי משפצת. הייתי גם כותבת על הסרט עם צבע מאכל ולא עם טוש.

טלולה1

New member
אוללה

העוגה שלך מדליקה והקרדיט כולו רק לאמית ובכל זאת איך 3 יוצרות נותנות לעוגה טאצ' אישי ואופי יחודי

שגיגאיה

New member
אז תשמעו את הסיפור של הסרט

8 פעמים עשיתי אותו! בכלל את העוגה עשיתי כשבעלי היה בחול..עם שני ילדים והתחלת עבודה.. והסרט כל פעם נשבר לי גם כתבתי ממש מושקע..אבל בסוף התיאשתי והתנצלתי על הסרט..ולא תאמינו..בסוף גם הסרט הזה נשבר...כנראה זה כבר היה אפיסת כוחות שלי ש"הושלכו"על הסרט המסכן...

lali ה

New member
הפיסול כל כך מוצלח שעדיף בלי הסרט

אז טוב שזה נשבר, כנראה הגורל רצה שלא יהיה סרט. תשלימי!

osni

New member
יופי של עוגה , מצטרפת להערה על

של הסרט ,..........

למעלה