הנה עבודה שלי.

עבודה מעניינת

הצבעוניות יפה אבל יש שגיאה בהצללה בחלק השמאלי העליון של הפנים (מעל הגבה) האזור היה צריך להיות כהה יותר, יש גם תחושה שלא מיצית את כל הכלים של התכנה וקצת היה חסר לי שימוש ב"מכחולים" דקים. סך הכל מכיר מאוד ציור במכחול וזה נחמד.

עבודה יפה מאד

לא מציק לי כל כך ההצללות כמו הגיוון במכחולים עובי וטקסטורה. ובכל זאת יפה.

untitled

New member
עבודה ממש יפה

דיי סגנון הציור שלי (למרות שזה במחשב) הרבה צבע ומריחות גדולות אני נורא אהבתי, לא הפריע לי כלום, כי לא על הצללות אני מסתכל הגוונים של הרקע אולי לדעתי היה אדום ליד ירוק שם או משהו, לא יודע הפריע לי משהו שם אבל חוץ מזה הכל ממש יםה

איה@

New member
וואו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif מדהים ../images/Emo45.gif

איזו יופי של עבודה טכניקה מענינת מאד. אתה מוכן לספר קצת על דרך העבודה? הסתכלת על מודל? עבדת בשכבות? (פוטושופ?) מאד! מאד! אהבתי - מיוחד מאד בעיני. רוצים עוד!!
רוצים עוד!!
שבת שלום
איה.

היי תודה!

זו היתה סתם התנסות, אני בדרך כלל מצייר באקריליק על קרטוני ביצוע (בגלל הספיגה של המים) והסגנון שלי מאוד "פתוח", ניסיתי לראות מה היכולות של המחשב בעניין הזה ואני חייב לציין שאני מאוד נהנה מזה, אפילו שהיד שלי עוד לא ממש שולטת בעכבר כמו שצריך. אם אני אצור עוד במחשב אני מבטיח להביא. תודה לכם על התגובות החמות. נ.ב. לאפרת הייתי בפורום עיצוב גרפי וראיתי את הדיון, אני חושב שאת עושה פה עבודה מצויינת. אל תשימי לב לכל מיני אנשים שמוציאים את הזבל שלהם באינטרנט.

אם ברצונך להמשיך

לצייר על המחשב תוכל לרכוש עט דיגיטלית עם מצוינות- ובעלות רמות רגישות ללחץ יש יקרות ויש יקרות פחות. אני למשל משתמשת בגרפייר של וואקום דגם ממוצע וטוב בעל מחיר סביר רכשתי אותו בכ600 שקל והבנתי שיש אותו גם במחירים נמוכים יותר. ניתן לרכוש אותו באריג´נט... עוד פרטים על עטים גרפיים תוכל לדלות בפורום עיצוב גרפי או אולי אפרת יודעת אפילו. בהצלחה,

פיגמליונית המתוקה מתוקה ../images/Emo24.gif

קודם כל שתי נשיקות! ותודה לך ותודה לרואה מלמעלה על התמיכה
אכן עטים דיגיטליים יש מכל מיני סוגים, הגרפייר נחשב לטוב מביניהם, אבל יש גם חיקויים שניתן לרכוש באופיס דיפו למשל גונבה לאזני שמועה שיש חיקויים גם ב300 ש"ח בערך. זהו כלי מצויין למי שמאייר במחשב, גל ממליה מנהל פורום עיצוב גרפי משתמש בו בקביעות. במידה והרואה מלמעלה יחליט לרכוש אשמח לשמוע את חוות דעתו. שלכם באהבה
אפרת@הבית

למעלה