הנה סיפור משעשע

moben

New member
הנה סיפור משעשע

הייתי בינואר במלגה והצגתי את הספר שלי, ובין הדברים שאמרתי, אמרתי שלדעתי רוב האנדלוסים הם ממוצא יהודי. ואז קם איש מן הקהל ואמר שאני מגזים מאוד. המנחה שאל אותו לשמו והוא ענה: מנואל קארו מרטינז... ואז גם המנחה וגם אני לא יכולנו להאפק וצחקנו. האיש לא כל כך הבין, גם אחרי שהסרתי לו ששם המשפחה "קארו" הוא שם יהודי למהדרין ושבעצם כל ההלכה וכל היהדות המודרנית נובעת מאחד יוסף קארו, שהיה צאצא של יהודי ספרד. אין לי מושג אם הוא הלך לחפש את שורשי משפחתו לאחר מכן.

moben

New member
RAQUEL DICE ALGO ENTERAMENTE INESPE

RAQUEL DICE ALGO ENTERAMENTE INESPERADO by MOSHE BENARROCH הנה רומאן קצר על מפגש בין שני ילידי תיטואן. הוא נכתב במקורו בספרדית, אך יש לא מעט חכיתייה בפנים. ניתן לרכוש אותו כספר מודפס אך גם לקורא אותו חינם ב PDF אשמח מאוד אם תפיצו בין מכריכם את הקיום של הספר הזה, על ידי שליחת הדף. זה יכול לעזור מאוד מאוד. חג שמח לכולם.

moben

New member
RAQUEL DICE moshe benarroch

RAQUEL DICE ALGO ENTERAMENTE INESPERADO by MOSHE BENARROCH הנה רומאן קצר על מפגש בין שני ילידי תיטואן. הוא נכתב במקורו בספרדית, אך יש לא מעט חכיתייה בפנים. ניתן לרכוש אותו כספר מודפס אך גם לקורא אותו חינם ב PDF אשמח מאוד אם תפיצו בין מכריכם את הקיום של הספר הזה, על ידי שליחת הדף. זה יכול לעזור מאוד מאוד. חג שמח לכולם.

moben

New member
לא מבין מה קורה

ההודעה השנייה צריכה להופיע כהודעה חדשה והיא כל פעם מופיעה כתגובה. דווקא ההודעות החארות ששלחתי הופיעו בנפרד בלי שום בעיה. כנראה שאני טועה כאן במשהו. זו הסיבה ששלחתי שוב, אבל זהו. כומו סה כתבאה

רותי ב.

New member
אני אסביר לך מה קורה

ההודעה שרצית שתופיע כהודעה נפרדת היא פרסום לדברים שכתבת בספרדית ושאתה מבקש לפרסם. לשפה הספרדית יש פורום מיוחד. ובשביל פרסומים של ספרים וכו' יש את לוחות המודעות של הפורום. חיכיתייה פה רוב האנשים לא מבינים, אבל הם ישמחו לקרוא, וראו את הקישורים שצרפת גם בהודעה הראשונה. ההודעה השניה שפרסמת כהודעה ראשית, היא חזרה על אותה הודעה שכבר קיימת בדף הראשי של הפורום, ואין טעם לחזור עליה שוב כהודעה ראשית. לכן בחרתי להעביר אותה אל מתחת להודעה הקודמת באותו הנושא בדיוק. פשוט כל הודעה חדשה דוחפת לדפים אחוריים דיונים שקיימים פה, וחבל. מקווה שעכשיו זה יותר מובן.

למעלה