הנה סיפור מצחיק

ס ד

New member
שמועה עקשנית טוענת כי הוצא צו הרחקה

לברוך רגב מהעירייה. היש למשהו מידע על כך?

ס ד

New member
לרוזין, CRAZY, מתעורר ומנדי.

מהתרשמותי המעמיקה, מנדי חריג בנוף העיתונאי בלוד וחיבים לאמר זאת לזכותו. אני מאמין לתמימותו באשר למקומון גל שבע. אני קצת יותר מכיר את הנפשות והתנהלותם בעבר. קצת יותר ממנדי. באשר לעיתון איילון, הרי שהוא בדיחה. לוד רצופה באירועים ושחיתות. איספו את כל מהדורות השנה ותמצאו לי כתבות נושכות בנוגע ללוד. עד לא מזמן היה להם עתונאי קטן בשם דני זאק - הכרתי אותו. נכון להיום יש את בוזנק מרמלה אשר לגביו עוד לא גיבשתי דעה. גם העורכתץ לא משהו. העורך הראשי ברזילי, ערך סולחה עם הרגב לפני שנתיים שלוש, כך סיפר לי בכיר בפוליטיקה המקומית. עד לפני שנתיים היה עתונאי איכותי בשם אמנון מרנדה שהתקדם ולמד עריכה. הוא היה נשכן והכרתי את שיטת עבודתו. עובדה שהביאה בשלב מסוים את ר' העיר רגב ומקסים לנתק מגע. הם לא אהבו בקורות אלא רק סיפורי בלופים יפים על העיר. אז אתם למדים שיש דברים בגו ולא כל הנוצץ זהב ולא מה שניראה מכאן, כך הוא גם באמת. מדי פעם אספר לכם פרטים שיעזרו לכם להבין מה עומד מאחרי התקשורת בלוד.

ס ד

New member
הנה סיפור מצחיק

יום אחד מגיע לביתו מר פרץ (בעלה של מנהלת מחלקת ההכנסות) בשכונת נוה נוף, ומגלה הפגנת יחיד מול ביתו עם שלטי מחאה. הוא מתקרב. ומי הוא רואה? נכון את התמהוני אושה עומד מול ביתו הריק ומפגין. מספר מילות הזהרה, כך פרץ, והאושה התחפף כלעומת שבא. אמנם התמהוני מוכר בקרב שכיניו, אך הבכל זאת המעשה די מוזר. מר פרץ חשב ומצא. התמהוני תלה בביתו שלט עליו רשום מהנדס, כפי שעושים הרופאים. אבל מהנדס לא רופא. כניראה שהפיקוח הגיע אליו והורה לו להסיר השלט. התמהוני, כך חשב פרץ, הניח שהשכנים אלו שהלשינו לשילטונות ולכן הפגין נגדם. די מצחיק, לא?

למעלה