"הנה סיבה..

"הנה סיבה..

הנה סיבה כלכך טובה למחשבה ..לאהבה..ולכל מה שמסביב".. הנער שלי כבר גדול..כבר בונה לו חיים משלו..מתמודד עם מצבים מפתים ולא קלים.. אז עברנו סימסטר לא קל..בבהס"פ..והצייונים חזרו לטפס.. ההרפתקה הזו..של "לעשן סיגריות"<ואומר לזכותו שלא היסס וסיפר לנו מיוזמתו ולזכותי שאיפשרתי לו את היכולת הזו לבוא ולספר גם דברים שאמא אולי מעט תכעס>...חלפה לה...בעקבות שיחות שלי ושל אביו שיחות שכל הזמן בנויות על אמון והקשבה והערכה הדדית אחד לשני.. תקופה שבה חשבתי שאולי..נתתי לו הרגשה של ילד בוגר ואחראי מוקדם מידיי.. מול הידיעה שזה בכל זאת גיל הנעורים ההיתבגרות וההיתנסויות..ואין לי זכות למנוע ממנו להיתנסות<מה גם שזה לא ממש יעזור..>. תקופה שבה מעט סטינו מהמסלול.. והנה שוב השבת..הנער יוצא..עם קומץ חברים מכאן להתארח אצל חברים מעיר אחרת... חברים שמכירה כמעט את כולם..מתוך זה שכל כמה שבתות יש סבב של אירוח.. מצד אחד..יש אחריות שעדיין לוקחת אני עליו מצד שני..חיבת לתת לו לבנות את חיוו בעצמו הוא נער נבון עם כלים טובים שנטעתי בו ועם מוסר והתנהגות למופת... ובכל זאת..היד והאוזן ליד הדופק תמיד.. אז עם הוראות מדויקות מה לשים בתיק...הולכת להכין תיק.

כמעט פורס כנפיים

הוא הולך לסוף שבוע עצמאי, ובכול זאת מבקש ממך להכין לו את התיק.

יערית

New member
סמכות

את סומכת עליו ומשחררת, הוא סומך עליך ומבקש שתכיני לו תיק{יודע שהכל יהיה שם עבורו כפי שהוא אוהב} יש יותר מזה בקשר בין הורים ובקשר בכלל?{חוץ מאהבה } הילדים פורשים כנפיים כמוך ובכל זאת זוכרים את בסיס האם
. שבת שלום

מסכנה הבת שלך.

מבחינתך היא פשוט לא קיימת בכלל. (מכל ההודעות שלך אי פעם בפורום, ויעיד לדבריי הארכיון) הנער הנער הנער. מה עם הילדה
לא נראית לך מספיק
לא שווה איזה הודעה מסכנה אחת
איי איי איי. טפיייייייייייייי

טבע ת

New member
למה שיכאב לה? למה לא ענית לה?

אם דבריה נכונים ורק אם הם נכונים לא יודעת ובטח לא ארוץ לארכיון או לספרייה אבל אם יש דברים בגו... אז אולי קחי לתשומת ליבך? לפעמים רואים מהצד טוב יותר ואולי את מה שאת עושה כאן את גם משדרת בבית?

בואי ואספר לך..מה קורה אצלי בבית..

אז אם תחפשי כמה דפים אחורה תגלי שגם חתול יש בבית.. חתול שלמד..שמגרד בפי הטבעת...יש שרותים מיוחדים לחתולים כמו זה שקניתי לו..סגורים ולא מפיצי ריח.. עם פתח כניסה ויציאה. ודיי לחכימה ברמיזה... נ.ב תודה לה מקרב לב..על הדאגה הכנה שלך..לנערה היפיפיה שלי..

טבע ת

New member
האוץ' - טוב נו רק ניסיתי../images/Emo132.gif

ואין לי כוח וחשק ללכת אחורה סילחי לי אה?:)

jdpworld

New member
ספק...

לא משקים...נהפוך הוא,מיבשים. אחרת מכרסם לו פנימה כשאף אחד בכלל לא הזמין. לשכוח בכלל בלתי אפשרי, האפשרות, בכלל לא באה בחשבון...

זה לעולם לא יגמר..

המראות היפים של הנעורים.. ביחוד שקבוצה של 5 נערים שהיתאספה כאן כתינת איסוף..ומכאן יוצאת לשם זה לעולם לא יגמר..לראות אותה נבוכה מעט.. מהחברים שלו.. "אמא..ההוא הכי חתיך ..נכון?"..למדה משהו הנערה הזו.. זה לעולם לא יגמר..אותה תחושת פלאים כזו..שעדיין לפני שהולך..בא לבקש את אותה נשיקה..של אמא. זה לעולם יפיק תחושה כזו..שלא נגמרת..

d a n i e l s 5

New member
כבר אמרו לפני....

ואיכשהו גם אני חייכתי למשפט "הוראות מדוייקות מה לשים בתיק" כי .... מתבגרים מתבגרים....אבל תמיד יהיו ה-ילדים ! וזה הכי כייף.

למעלה