הנה סוף שנה מגיע!

eliormagick

New member
הנה סוף שנה מגיע!

מה אתם מתכננים לעשות בסילבסטר הידוע לשמצה?

Maldini Girl

New member
כרגע כלום

1.כי יום אח"כ חוזרים לבסיס. 2.כי הבחור שהיה לי כוונות עליו נכנס לאטרף ויצא מפרופורציות. אני שונאת בנים ><(לא אישי. אוהבת אותך, אליאור)

Maldini Girl

New member
אתה חמוד!

ועשית לי חיוך. אני לא מתחרטת על זה ששכבנו, פשוט חושבת שהוא עושה דרמות (וחברה שלי ציינה "כמו כוסית" והוסיפה "ואת אמורה להתנהג כמו כוסית, לא הוא.") הבעיה היא שאם הוא לא ייקח את עצמו בידיים ממש מהר, אנחנו עלולים למצוא את עצמנו במצב שבו כל פעם כשאנחנו נפגשים זה לא נעים ומביך וטעון ברגשות שליליים וכעס (והוא מהיחידה שלי. ככה שזה יהיה כמעט ברמה יומית.) ואם זה לא מספיק מתסכל, אתמול בחור מקסים לחלוטין בא ואמר לי את המשפט הבא: "אם לא הייתי הומו הייתי יוצא איתך" אוף! מה אכפת לי?! למה אתה חושב שזה אמור לנחם אותי? זה רק מתסכל יותר וגורם לי לחשוב שאני גם רוצה להיות הומו כי כל החמודים כבר הומואים.

eliormagick

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן

לא כל ההומואים חמודים, יש לא מעט שאפילו מאוד רחוקים מהמילה "חמוד" אבל יחד עם זאת יש ויש... ותפסי תבחור הזה תנערי אותו ותישרי איתו את ההדורים אם אתם הולכים לראות אחד את השני כל יום עדיף שזה יהיה באוירה חיובית ולא שלילית כי אחרת זה סתם כזה מעפן ומעכיר את האווירה... ירצה יבין לא ירצה שיהנה עם הדרמה שלו:)

Maldini Girl

New member
מסכימה איתך לחלוטין

מן הסתם הכוונה שלי הייתה שכל הבחורים שבסביבתי שמוצאים חן בעייני וחמודים, מתגלים כהומואים. וזה באמת מתסכל.

למעלה