הנה משימה..

peregin

New member
הנה משימה..

אני בתור אזרח פשוט, נחשף לתקשורת באופן בינוני (אפילו קצת יותר), לא נתקלתי אפילו פעם אחת במאין טבלה שתעשה לי סדר בעניין: המפלגות - מה עיקרי המצע של כל אחת? מה כל אחת הבטיחה ומבטיחה לכנסת הזאתי? מה כל אחת עשתה בקדנציות הקודמות שלה? ומה כל אחת לא עשתה בניגוד להבטחותיה ומצעה? למען האמת, אני יודע חלק גדול מהמידע הזה בעצמי באופן מעורפל רק מתוך שיטוט בפורום. מכיוון שאני יודע שמרץ היא המפלגה היחידה שמקיימת - אני חושב שזה יכול לשרת באופן טוב גם את מרץ.. אני חושב שיהיה נחמד אם מישהו יערוך טבלה, וישתדל לעשות אותה ניטרלית ולא להדגיש את מרץ דווקא (אנשים יכולים להסיק לבד..) טבלה כזאת אפשר לפרסם ולהציע אפילו לעיתונים.. במידה והיא באמת תהיה ניטרלית ומוצלחת. מה דעתכם?

*ניגש למלאכה*

הטבלה תתחלק לתחומים הבאים- 1. הסדר קבע 2. הפרדות חד צדדית/גדר הפרדה 3. כלכלה וחברה 4. הפרדת הדת מהמדינה 5. מעמד האישה 6. שוויון זכויות למיעוטים 7. איכות הסביבה 8. תאונות דרכים 9. שווויון הזדמנויות לנכים ומוגבלים 10. חינוך והשכלה המפלגות- הליכוד העבודה ש"ס מרצ האיחוד הלאומי שינוי המפד"ל עם אחד ישראל בעלייה צומת יהדות התורה (יש למישהו/י מושג איפה אני מוצא את מצע המפלגה?) חד"ש בל"ד חרות ישראל אחרת עלה ירוק

Alexco

New member
ידיעות אחרונות עשתה טבלה

של המצע של כל המפלגות לפי כמה קטגוריות

peregin

New member
ManicStreetPreacher - הקפצה

הם להקה טובה
נו, הבחירות מתקרבות... דרושה הקפצה למחלקה מס´ 1(בחינוך, כלכלה ובטחון). כל הבסיס על הרגליים, הקשב! ועכשיו ברצינות, אני עדיין חושב שזה רעיון טוב, כבר אין הרבה זמן עד הבחירות, מה קורה עם זה - תעזרו לPreacher
נדב מרחובות (אחד מהשניים). נ.ב. - היה נחמד במסע - אבל בחנוכה אני חושב שנהנתי יותר (אפילו שהיה אוכל קר ולא חם כמו הפעם..
)

למעלה