הנה משהו שבטח לא ידעתם...

FreakOfNature

New member
הנה משהו שבטח לא ידעתם...

בטח חלקכם יודעים שאנסטסיה בלתה את הסילבסטר במוסקבה. החלק המעניין הוא שמסתבר שהיא ערכה שם הופעה פרטית עם 6 שירים (IOL,NTK,CnK,PMD,SAT ואיזה cover של אירוסמית'), וקיבלה עליה לא פחות מ- 800,000$ אתם קולטים מה זה? זה 133,000$ לשיר
רק לי אף אחד לא מוכן לשלם בשביל שאני אשיר
לעזאזל, גם אם אני אשלם למישהו הוא בטח לא יהיה מוכן שאני אשיר, בטח לא עם דלקת גרון...
(תשאלו את עדי, היא שמעה עד כמה אני מוכשר בטלפון...). אגב - למרות שאני לא מוכשר אני שר המון. כל פעם כשאני הולך ברחוב עם הmp3 (וגם בלי, לפעמים) אני שר. פעם הייתי מתבייש ואז הייתי שר רק כשהייתי בטוח שאין אפאחד לידי ואם הייתי מבחין שמישהו מתקרב אז הייתי מפסיק. עכשיו יש לי מדיניות חדשה - אני שר, ומי שזה לא מוצא חן בעיניו מוזמן לעבור למדרכה השנייה או לחילופין לרדת לכביש ולחכות למכונית הבאה שמגיעה...
תנסו את זה - זה עושה אחלה מצברוח! במיוחד אם שרים משהו כמו ODIYL או IOL ואז כשמגיעים לחלק שהיא עולה בו ממש גבוה ונתקעים ויוצר קול מצחיק
איזה קטעים איתי חבל על הזמן... ממש קורע אני. לבלות יום במחיצתי זה יותר טוב מכל דבר אחר. במיוחד אם את כוסית ואז אנחנו יכולים לעשות עוד כל מיני דברים
(עדי
תבחרו אתן אל מי שאני התייחסתי)

אחחחחח כמה שאתה צודק!!

מי שלא רוצה שהעם ישיר-שיזוז מהעם!!!!!!!!!! מה זה פה בית זונות?!?!????????????? אסור לשיר?????!?! וואלה יופי שיתאבדו כולםםםם!!! (סתםם קצת צחוקים זרמו עם זה אנשים!)

יגאל.. רק כשאתה חולה אתה בפורום

ומביא לנו הודעות מוזרות..סתם! תהיה חולה יותר ואז תהיה יותר בפורום.. ועל תשימו זין על אף אחד! תשירו בפומבי! זה בטח מצחיק לשמוע מישהו שר ברחוב את ODIYL סתם ככה.. תתארו לכם

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרוע אתה חבל"ז

יגאלון מאמי אתה בטוח שאין לך חום?

FreakOfNature

New member
קבלו עדכון:

קודם כל אני חייב לציין שאחרי שאתמול עבר עליי יחסית טוב, היום אני מרגיש על הפרצוף. הגרון מציק יותר מתמיד ומרגיש זוועה באופן כללי. בד"כ בימי רביעי אני מסיים ב-18:00, היום חתכתי ב-14:00 אני לא הייתי מסוגל עוד לחשוב... (לא שה-4 שעות שקדמו לכך היו כאלה פוריות בשבילי
) לגבי חום - באופן לא ברור במד חום מראה 36.5
אני בודק שוב, חכו.

adii1201

New member
אני הולכת על האפשרות השנייה

אתה דפוק בלי שום קשר למד חום
חחחח סתם צוחקים איתך
קטנה אחד חדש
אגב, למה הלכת לאוני'?!?! אתה חולההההה תישאר בבית אפחד לא יוריד לך ציון כי לא הגעת לשיעור
כפרעליך תרגיש טוב

קשה להשלים שיעורים באוניברסיטה...

הרבה יותר קשה מבבי"ס (בבי"ס זה קל...). ואני מדבר מניסיון
.

adii1201

New member
נכון אבל מה הקטע ללכת חולה?

בכל מקרה הוא ייצטרך להשלים כי הוא לא הקשיב בשיעור עקב עייפות

אם הוא באוניברסיטה הוא לפחות כותב

או רושם או זוכר כמה דברים שהמרצים אמרו. יגאל מה היו המגמות שלך אם היו לך בביה"ס?

FreakOfNature

New member
הנדסת מחשבים ותוכנה

מדעי החברה בשום פנים ואופן. אולי רק כלכלה בעתיד, אבל שום דבר אחר לא. ולגבי להשלים - אני לא יכול לקחת את הסיכון של לפספס שיעור שבועיים לפני סוף הסמסטר. אנחנו לומדים עכשיו את הדברים הכי קריטיים. אני מעדיף להקשיב ואפילו לא לכתוב ואח"כ לצלם מאשר להיעדר לחלוטין. בנוסף, היום היה לי שיעור ממש חשוב, אז הלכתי אחריו וויתרתי על השיעור האחרון. מחר אני ממש לא יכול לפספס כי יש לי 5 שעות באותו במקצוע ולפספס 5 שעות במקצוע אחד בבת אחת זה פשוט יותר מדי
במיוחד כשגם ככה המתרגלת מחר אמורה להשלים לנו את כל מה שלא הבנו במשך שבוע הרצאה

adii1201

New member
אויש מסכן שלי ../images/Emo4.gif

5 שעות מאותו מקצוע הייתי מתחרפנת! בכל מקרה בהצלחה

אתה דומה לי בתחומי העניין ../images/Emo13.gif

גם אני חשבתי על הנושאים האלו
(למען האמת אני כבר מתכנת
)

A.L (boy)

New member
היא הופיעה גם בפרדיסו, באמסטרדם

והקאבר של אירוסמית' שהיא שרה שם הוא Dream on - אחלה שיר, וקאבר שווה, למי שיצא לשמוע.. למעשה היא כבר עשתה קאבר לשיר אחר של אירוסמית' בעבר, נראה מי יזכור.. אגב, לא הייתם רוצים את הפוסטר הזה לחדר?

adii1201

New member
I Don't Wanna Miss A Thing

אחד השירים.... למרות שהגירסא המקורית הרבה יותר יפה אבל עדיין... וברור כאילו לייק הלווווווווווו שאני נוסעת לשם ומורידה את הפוסטר?

למעלה