FreakOfNature
New member
הנה משהו שבטח לא ידעתם...
בטח חלקכם יודעים שאנסטסיה בלתה את הסילבסטר במוסקבה. החלק המעניין הוא שמסתבר שהיא ערכה שם הופעה פרטית עם 6 שירים (IOL,NTK,CnK,PMD,SAT ואיזה cover של אירוסמית'), וקיבלה עליה לא פחות מ- 800,000$ אתם קולטים מה זה? זה 133,000$ לשיר
רק לי אף אחד לא מוכן לשלם בשביל שאני אשיר
לעזאזל, גם אם אני אשלם למישהו הוא בטח לא יהיה מוכן שאני אשיר, בטח לא עם דלקת גרון...
(תשאלו את עדי, היא שמעה עד כמה אני מוכשר בטלפון...). אגב - למרות שאני לא מוכשר אני שר המון. כל פעם כשאני הולך ברחוב עם הmp3 (וגם בלי, לפעמים) אני שר. פעם הייתי מתבייש ואז הייתי שר רק כשהייתי בטוח שאין אפאחד לידי ואם הייתי מבחין שמישהו מתקרב אז הייתי מפסיק. עכשיו יש לי מדיניות חדשה - אני שר, ומי שזה לא מוצא חן בעיניו מוזמן לעבור למדרכה השנייה או לחילופין לרדת לכביש ולחכות למכונית הבאה שמגיעה...
תנסו את זה - זה עושה אחלה מצברוח! במיוחד אם שרים משהו כמו ODIYL או IOL ואז כשמגיעים לחלק שהיא עולה בו ממש גבוה ונתקעים ויוצר קול מצחיק
איזה קטעים איתי חבל על הזמן... ממש קורע אני. לבלות יום במחיצתי זה יותר טוב מכל דבר אחר. במיוחד אם את כוסית ואז אנחנו יכולים לעשות עוד כל מיני דברים
(עדי
תבחרו אתן אל מי שאני התייחסתי)
בטח חלקכם יודעים שאנסטסיה בלתה את הסילבסטר במוסקבה. החלק המעניין הוא שמסתבר שהיא ערכה שם הופעה פרטית עם 6 שירים (IOL,NTK,CnK,PMD,SAT ואיזה cover של אירוסמית'), וקיבלה עליה לא פחות מ- 800,000$ אתם קולטים מה זה? זה 133,000$ לשיר