הנה משהו מפעם

הנה משהו מפעם

אפרופו המחפשת לה חבר נזכרתי בשיר שפעם שרה לי אמי והנה המצילים באדיבות השירונט יש לה רגל מתברגת ביצוע: עממי מילים ולחן: עממי יש לה אף שופר תוקע ושפם תחתיו יש לה פה מעין נובע דק אבל רחב קול יוצא מבין שפתיה כזימזום מטוס ובלילה את שיניה שמה היא בכוס. נגני נגני תזמורת עד בלי די את מוציאה אותי מכל כלי בלילה זה נגילה ונשמח כי לא אני הוא הבחור אשר נפל בפח. יש לה רגל מתברגת וראשה על ציר ובלילה את ידיה שמה היא בקיר ומחפשת המפלצת בעל נאמן זה סופו של כל בחור המחפש נדן. נגני נגני...

ש ר ה לה

New member
הפזמון החוזר הוא:

נגני נגני תזמורת עד בלי די את מוציאה אותי מתוך כליי בזה היום אגילה ואשמח כי לא אני הוא זה אשר נפל בפח... זה מה ששרנו פעם בתנועה... וגם את: הייתה צעירה בכינרת אשר בגליל. כל היום היתה שרה שירתפילה וגיל כל היום היתה שרה שיר אחד היא רק ידעה ש.................... הייתה צעירה בכינרת אשר בגליל.......... וככה עד אין סוף

גאיה ק

New member
וזה המקבילה הגברית../images/Emo6.gif

שעמם לפלמ"חניקים. אולי גם "זלמן יש לו מכנסיים". יש לו תבלול על העין ביצוע: רבקה מיכאלי מילים ולחן: עממי הו שימעו נא אנשים הטובים מה עשה המנוול הניבזה. קטף פרח פורח בשדה ורמסו ברגליו הגסים אמה כל זה עכשיו לא איכפת לי. אשן יש לי אחר יותר טוב. אני יושבת איתו על הסלעים העיקר שההוא יתפקע! אמא יש לו תבלול על העין אבל הוא אוהב אותי מאד. אני יושבת איתו על הסלעים העיקר שההוא יתפוצץ!

ben 911

New member
בנות, אתן מוציאות את החשק לאני לא יודע מה../images/Emo10.gif

"רגל מתברגת וראשה על ציר"!!! "ושמה את שיניה בכוס"? אני שומע נכון?
נסיכה את שובבה.

בן,רק שלא יהיה יותר גרוע ../images/Emo8.gif

שלא יהיה יותר גרוע מאת: כתב אלמוני הכתֵף לא משוּחרֶרת, גם הגב אינוֹ ישר. הבֶרך קצת "נוֹחרֶת", תפוּס לי הצוואר. מְרשרֵש לי בכתפיים, כשהן מתרוֹממוֹת. וחוץ מזה, עוד חוֹרקוֹת לי כל העצמות. נשברוֹת לי ציפורניים, הראש קצת מסתוֹבֵב. גם איבדתי שיניים, לפחות, כבר לא כואֵב. "רבוּ" המותניים, זוֹ מזוֹ תפסוּ מֶרחק, גם העור שבפנים, כבר מזמן אינוֹ חלק. על כל אלה, על כל אלה, שמוֹר נא לי אֵלי הטוב. שלא יהיה יותר גרוע – עם זה, למדתי לחיוֹת! הזיכרוֹן שלי "צוֹלֵע", זה כבר לא מה שהיה. לעתים מתעתע, גם יוצר לי בעיה. כל היום אני רוֹשֵמת, מה צריך עוד לעשות. אבל לא תמיד זוכרת, איפה שמתי הרשימות... כן, אפשר לחיות כך, מסתבר שאין ברירה. מן המקום אליו הגעתי, אין כבר דרך חזרה. למַצות את מה שיש לָך, לא לבכות על מה שאין. אפילו עם מֵיתר אחד ודאי אפשר עוד לנגֵן. על כל אלה,על כל אלה, שמוֹר נא לי אֵלי הטוב. שלא יהיה יותר גרוע – עם זה, למדתי לחיות! השנים בבואן, מביאות לנו הרבה יתרונות, אך בלכתן לוקחות מאיתנו הרבה מהם. כה אמר המשורר הרומי הוראציוס

בוקר טוב

בן השובבות היא של הדור הקודם השיר הזה פכם שרה לי אמי שדברנו על הקטע של מחזרים ומחוזרים אולי הוא מקצין את הדברים , אבל בן הכל בהומור לא ככה אמרת לי פעם ?

למעלה