הנה משהו חמוד...

הנה משהו חמוד...../images/Emo9.gif

הבאתי קישור למבחן התאמה עם אלכס (יצא לי 70 ומשהו אחוז התאמה) אז תנסו גם אתם..ותגידו איך יצא וגם תוכלו אח"כ לנסות את מזלכם עם אנשים אחרים (כגון:בן אפלק,מאט דיימון והנסיך וויליאם)

tushi kicks

New member
../images/Emo3.gif

לי יצא 52% עם אלכס...
אבל my best female matches is briTney spears!
and best male maTches... dean from gilmore girls

Chandler Rulz

New member
סה"כ 40%

ו-99% בתכום הרגשי..
תוצאות הכי טובות: גברים: Zac Hanson 98% Andy Roddick 97% Dave Moffatt 93% Rafael van der Vaart 92% Ashley Angel 92% (מי אלה בכלל?!) נשים: LeAnn Rimes 98% (
) Charisse Verhaert 96% Amanda Bynes 95% Avril Lavigne 94% (
) Holly Valance 93% (
)

Chandler Rulz

New member
אה.. הראשון בגברים זה זאק מהנסון..

אבל מי השאר?! (ולאיזה גבר קוראים אשלי?!?!)

bLlOaVcEk

New member
97 אחוז!

רגע אז מה זה אומר? שאני אשכרה בלונדינית (אלכס הוא הבלונדיני, נכון?)? תמיד ידעתי שאני טיפשה, אבל לא ידעתי שעד כדי כך... הייתי צריכה רק לכתוס את תאריך הלידה שלי, נכון? - אוי לא, אני כבר נשמעת כמו בלונדינית...

68% עם אלכס..

וההתאמות הכי טובות (לפי האתר) - בנות : Cheryl Tweedy Marit Larsen Dakota Fanning (היא בת 10!) Michelle Branch (מדהימה) Alsou בנים : Jeremy Sumpter (מי זה?) Tom Felton (מי זה?) Jesse McCartney (מי זה?) Jamie Bell (מי זה?) Dave Moffatt (הממפ. מי זה??) והתאמות שונות : עם כריסטינה אגילרה יצא לי 92%. עם אנג'לינה ג'ולי 68% (גרר. היא מושלמת) עם בראד פיט 91%. עם ג'וני דפ 54% (
) עם ריבר פיניקס ז"ל 84%. עם בריטני ספירס 64% ( ב- physical 100%!) עם ג'ושוע ג'קסון 85% (ואוו. יש לו שם מוזר. מאמי!) עם רנה זלווגר 90%. עם גוון סטפאני 82%. עם אנתוני קידיס 44%. (אבל 96% בפיזי! יאמי.) עם שיין ווסט 84%. וואי. עשיתי ממש מחקר. :] חחח אוהבת -

Chandler Rulz

New member
Jesse McCartney../images/Emo26.gif

עוד ילד.. טוב,הוא בן 17 (אני גדול ממנו בארבעה ימים.. אבל לא נראה כמוהו לצערי..
)

crazy4tc

New member
75 ../images/Emo6.gif

ברמה הרגשית- 100!!! (לא ידעתי שגם הוא כזה עמוק...
) ברמה האינטלגנטית- 92! (הוא חכם כמעט כמוני!!
) חחחחח האמת שזה די מוריד מערכו של אלכס...
היה רק דבר אחד שהוריד לי...
הרמה הגופנית!
(33) מה אני לא מספיק טובה??

adi u

New member
עם אלכס 71% ../images/Emo6.gif

אבל עם אורלנדו בלום 95% תתפוצצו

למעלה