הנה משהו אופטימי :)

LullaBelle

New member
הנה משהו אופטימי :)

אני מדברת עם מישהו באיי סי קיו. לפני שהוא בונה לו טירה על העננים, אני מחליטה שהגיע הזמן לספר על הסי אף. להלן השיחה: אני: יש בי גם צדדים אפלים הוא: כמו לכל אחד אבל אני מאמין שעוברים את זה ביחד אני: אני חולה הוא: מה זאת אומרת? הוא: במה? אני: יש לי סיסטיק פיברוזיס וסכרת הוא: סכרת אני יודע מה זה אבל השאר אני לא יודע אני: סיסטיק פיברןזיס זאת מחלה גנטית תורשתית, אשר פוגעת בהרבה מערכות בגוף אבל הפגיעה העיקרית היא בריאות הוא: אז רוב הזמן את חולה? אני: ממש לא :) אני מטפלת בעצמי. אבל יש תקופות שאני חולה, כן, ויש גם אשפוזים הוא: ואת חושבת שזה אמור להפריע לי לבוא ולנשק ולחבק אותך?

עוגיונת

New member
אבל מה קרה לחבר עם ה- CF?

ולמה את צריכה להמם אותו בסכרת ו- CF? CF לבד לא מספיק? הסכרת זה חלק מהעניין. לא נראה יל שאת צריכה לפרט את זה בנפרד. את סתם מקטינה לעצמך את הסיכויים.

on the top

New member
למה אתם חושבים שסכויים קטנים??!!!

למה הקטנה סיכויים? יש להגיד שיש את המחלה כבר בהכרות הראשונה, אין מה לפחד כמובן שלצד השני היו שאלות לא כולם יודעים מה זה אומר, דבר שני הסבר מפורט יכול להוביל את הצד השני להבנה פשוטה שבמחלה הזאת אין אפשרות להידבק מה שיש בה זה ולרוב זה שעולים, כדורים ומדי פעם אשפוזים ותו לו. ואם תחשבו על זה לעומק זה אפלו יכול לקרב בן בני זוג כי יש התמדדות עם משהו נוסף חוץ מחיים עצמם. אני אומרת לכם מתוך נסיון כשנפגשתי לראשונה עם הבחור (כיום בעלי) והוא סיפר לראשונה שהוא חולה CF, לא ברחתי, לא דחיתי אותו ולא הקטנתי את סיכוייו להגיע לליבי, להפך ערכתי אותו מאוד על כנות שלו, חוזק שלו ועל יושר שלו להגיד את זה בפגישה הראשונה. כמובן שאלתי את כל השאלות באותה פגישה יום למוחרת גם לקחתי אינפורמציה מאינטרנט ובררתי אותה מולו. והמשך ידוע . תחשבו על זה כעל יתרון ולא חסרון וככה הסביבה גם תתייחס לזה.

עוגיונת

New member
תסתכלי סביבך.... אם את רואה מישהו

כמוך .... תשלחי אותו מידי אלי.... את באמת תמימה! (אבל זה בשרשור אחר) אני בספק אם בעלך חושב על המחלה שלו כיתרון... בכל אופן, כאחת ש"נזקרה" לא פעם בגלל היותה חולה כן, כן, הם הכירו אותי כבר ימים ספורים הם שאלו שאלות, קיבלו תשובות, חיפשו חומר באינטרנט, וזה פשוט לא התאים להם! לא כל אחד מסוגל להתמודד עם בן זוג חולה. ועד אז, יש מי שמוצא בן זוג כזה ויש מי שלא (עדיין)

LullaBelle

New member
הסבר...

א. החבר עם הסי אף התגלה כגבר שבשביל לחיות איתו, הייתי צריכה לוותר על הזהות שלי. מצטערת, לא מוכנה. ב. אני לא רואה את זה כהקטנת סיכויים. אני פשוט מספרת את האמת. אני לא אוהבת לשמור חתול בשק. להסתיר דברים - במיוחד בריאות או ההעדר שלה - רק יביא לבעיות אחרי זה, ולא ממש בא לי. אותו הבחור ממשיך לחזר אחרי למרות זה ועוד כמה פרטים [לא קשורים לבריאות] שגיליתי. הקטע הוא שאם הוא באמת מעוניין, המחלה לא תהיה מה שיניע אותו הלאה ממך. אני מביאה את עצמי בתור עסקת חבילה. יש את העיניים הכחולות, יש את החיוך החמוד, יש את כישרון ההקשבה וייעוץ, יש את הציצי הגדול, ויש את הסי אף. או שמקבלים אותי עם הכל, או שיאללה ביי. ובנתיים הכל בסדר. לא מרתיע מחזרים ולא מונע מהם להציע ולנהל איתי קשרים. אני מצטערת שהחוויה שלך היא אחרת.

אפרופו חזה גדול...

בטח שאיזה ארס מצוי זורק לך הערה כמו"פשש איזה ריאות יש"אז אצלך זה מקבל משמעות כפולה... דרך אגב אני מייד עושה בדק בית איך אני לא מכיר חולה עם עיינים כחולות וחזה גדול..{אהה וגם ההקשה והיעוץ} :)

LullaBelle

New member
אני טוענת...

אני טוענת שבאיזור בית החזה, בחוץ כל כך יפה משום שבפנים כל כך רקוב :)

למעלה