הנה מרק בטטה

timiהאחת

New member
מנהל
בוקר טוב שושיייי אוקיי סליחה שהכל

נכתב בצורה פרווזיורית אנחנו יוצאים לטייל לזכרון לטיילת משם לקיבוץ שמוכרים של לבנה וגבינות וכו ומהירתי להעביר את הכל אז זזה לפני שאהיה פה ליד המחשב עוד שעה בייי שושקה ושבת נפלאה שתהיה לך נשיקות ביי רונית.

effyba

New member
רונית, אם אתם באזור, קיפצו לגבעת

הרקפות ליד קיבוץ דליה. איזה יופי של מקום. ובחניון מוכרים אגוזי מקדמיה משגעים!!!!

timiהאחת

New member
מנהל
לפעם הבאה אקח זאת בחשבון תודהה

שבוע מקסים שיהיה לך ביי

timiהאחת

New member
מנהל
עכשיו יוצאים ביי מושב בת שלמה

שם אנחנו כבר שנים קונים גבינות זה לא קיבוץ זה מושבה קטנה והמקום קיים שם כבר הרבה שנים לא רחוק מקיסריה גילה אלמגור ועוד שחקנים מפורסמים נוהגים לבקר שם-מקום חמודי והגבינות ויש שם גם פיתות מיוחדותתתת שהם מייצרים הכל לבד זהו הולכת בעלי כבר אומר לי דיי בואי הולכתתתתתת ביייייייי מכורה נהייתי חחחחח ביי

timiהאחת

New member
מנהל
חזרנו עכשיו וישר נכנסתי היה כיףףףףף

בהחלט יקר שם אבל שווה הלבנה שלהם והחמוצים מיוחדים , והפיתות שלהם בסוף סגרנו את הערב במסעדת ספגטים בהוד השרון ליד קניון מרגליות מקום חמימי ביתי אפילו צילמתי תמונות אחר כך צילמתי גם עוגות בעלי אומר לי מה את מצלמת לפורום חחחחחחחחחחח אמרתי לו כןןן צריכה לדווח כל דבר היינו עם אחי ש והילדים ה שלו במסעדה אני הזמנתי פטריות ממולאות בגבינת פטה עם פלפלים קלויים טעם מיוחד ו-קציצות לביבות עם גבינת פטה עיזים טעם מדהים וסלט , והשאר כמובן הזמינו אנריקוט סלט בולונוז קינוחים ואני הסתפקתי בסלטים ובפטריות והגבינה השאר משמין גם מה שאכלתי לא חסר קלוריות גבינות שמנות פעם ב נו שיהיה תמונות אחר כך אלך להתקלח ולסגור את כל החלונות בבית קר פתחתי את כל החלונות שהתאורר הבית מהשמש הא ובעלי הזמין קינוחים עוגת מסקרפונה עוגת גבינה ושוקולד אוףףף רק מלהסתכל על זה השמנתי חחח ביי אחזור כמובן אחר כך

pirge

New member
איך היה הטיול? אנחנו היינו בחוף

מכמורת. שמח על החוף. המון בילו וכייפו. אכלנו צהריים בולרי ליד -M הדרך. התמוגגנו מהאוכל.חזרנו עיפים אך מרוצים. ספרי חוויות.

ady18

Well-known member
פירגה

ואיך היה במסעדה טובה שווה המלצה? אנחנו טילנו בנמל והיה נחמד אוכל יש בבית

pirge

New member
עדי, כל באי שולחנינו מאד נהנו.היה ע

על השולחן היו: סלט ירקות בגבינות טעימות. מבחר לחמי הבית - מיוחדים וטעימים. פטה כבד --- ואיקרה ורודה ---- אנטריקוט ----- שניצל ------ קלמרי--------כל אילו באו עם תוספות וירקום מאודים. לי כמובן מנה צמחונית חדשה - אישית---של בעלת המקום שהכילה:פטריות עם חצילים מוקרמים בגבינות בפירורי לחם. היה טעים מאד. הכל הוגש עם כמה סוגי מטבלים. בקיצר, כאמור, כולם נהנו והיו מפסוטים. והכי חשוב, אף אחד לא התלונן. לא היה לנו מקום לקינוחים, אז לא הזמנו. אז היה שווה ומומלץ.כן.

timiהאחת

New member
מנהל
אוי אוי מכמורתתתתתתתתתת זה חוף

אהוב עליי מגיל קטןןןןןןן אנחנו בקיץ כל שבוע נוסעים לשם חוף נחמד והכי חשוב שהוא חוף נקייייייייייי פעם נפלו לבעלי המפתחות של האוטו וכעבור חצי שעה נזכר שבטעות הכניס אותם לכיס של המכנס נכנס לים ומצא את המפתחות חוף נקי מסודר עם מקלחות ובצד שמאל יש עוד חוף ים שליד בית ספר מבואות ים שם החוף שקט כמעט ואין אנשים בכלל. ויש שם גם חדרים להשכרה פעם השכרנו שם חדרים לשישי שבת פירגה בקיץ נתראה במכמורת. אוי החוף הזה משגע אותי הנקיון של היםלפני הרבה שנים היתה שם מסעדת דגים מדהימה מסעדת וייס הוא מכר דגים משהו משהו הטעם נשאר אצלי בפה עד היום חחחחחח. וליד אם הדרך היה מסעדת פנקייק שנסגרה ונפתחה שם מסעדה אחרת גם טובה תמיד מפוצץ מלא אנשים אוכל טעים שמחה שנהניתם ושיהיה שבוע טוב ותפתיעו אותנו עם המאכלים שלך המיוחדים בייי נשיקות חיבוק רונית ביי

למעלה