הנה מרק בטטה

timiהאחת

New member
מנהל
לתפוח אדמה אין מתכון כמובן מכניסים

לכלי חרס על האש והטעם של התפוח אדמה של לג בעומר..

מה עוד אפשר לבשל בסיר חרס?

יש לי אחד כזה כבר כמה שנים ולא השתמשתי בו. מה אפשר לבשל בו ואיך? הבנתי שאסור לשטוף או להרטיב אותו.

נורית הכל נראה מדהים ../images/Emo140.gif

אפשר מתכון לכרוב ממלוא ועוגת ונילללללללל תודה

timiהאחת

New member
מנהל
מרק תפוח אדמה גזר וכרישה

כך מופיע המתכון פה בפורום ראו

timiהאחת

New member
מנהל
מתכון מרק בטטה תפוח אדמה גזר וכרישה

חומרים שלוש כפות מרגרינה-אני ויתרתי על המרגרינה השתמשתי בשמן שני בצלים גדולים חתוך לקוביות שתי כרישות גדולות החלק הלבן בלבד שטופות היטב ופרוסות שתי שיני שום כתושות שלוש גזרים גדולים קלופים ופרוסים שלוש בטטות גדולות קלופות וחתוכות לעיגולים אחד תפוח אדמה גדול קלוף וחתוך לעיגולים חמש כוסות מרק עוף או שש כפיות אבקת מרק עוף מומסות בשש כוסות מים אחד כוס יין לבן-אני ויתרתי על זה ויצא טעים מאוד גם בלי זה ארבע עלי דפנה מלח פלפל ההכנה: ממיסים את המרגרינה ומטגנים את הבצל הכרישה שיני שום עד שישחימו ולערבב שלא יידבק לסיר ויישרף יתר על מידה מוסיפים את הגזרים ומאדים מעט. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה מכסים ומבשלים עשרים דקות חצי שעה עד שהכל נהיה רך מוציאים את עלי הדפנה מעבירים את המרק לממחה ומרסקים מגישים חם.

timiהאחת

New member
מנהל
אתמול "עבדתי" קשה להעביר את כל

המתכונים ונעלמו לי כנראה לא העברתי טוב אוףףףףףף טוב הנה הכל

pirge

New member
תודה על המאמץ לשתף אותנו. הכל

הכל נראה יאמי טעים ומושקע. נהניתי מהשרשור והתמונות.

timiהאחת

New member
מנהל
תפוחי אדמה אפויים טעם נפלא

שש תפוחי אדמה שליש כוס שמן זית שתי כפות גדושות אבקת מרק בצל ההכנה חותכים תפוח אדמה על קליפתם לקוביות קטנות מחממים תנור לחום בינוני מאה שמונים מעלות מערבבים היטב בכוס את השמן והאבקת המרק כמים בשקית ניילון רגילה את תפוח האדמה ותערובת השמן סוגרים את השקית ומנערים היטב עד שהתפוח אדמה יהיו מצופים היטב בשמן מוציאים מהשקית מעבירים לתבנית ואופים כארבעים וחש דקות עד שהתפוחי אדמה יתרככו הערה כדאי להשהות את תפוח האדמה בשמן כשעתיים לספיגת הטעמים

pirge

New member
רוניתי, נפלא. ואת הפטנט עם השקית

גם אני עושה. מכניסה את הירק והתבלינים והשמן לשקית ועושה מסג' מבחוץ או מנערת,ויוצקת הכל לתבנית. ככה גם את התפוחי אדמה והבטטה למיקרו. איזה חרוצה ואיזה מטעמים. כל הכבוד.

רונית בוקר טוב הכל נראה מעולה../images/Emo3.gif

אני מאוד מבקשת שתצרפי קישור למתכונים, לא לכולם קל לחפש ישנם המון חדשים. תודה

למעלה