הנה מוטלות..

הנה מוטלות..

עוד עשר גופות מול עינינו ואיננו נושמים. נחרוק שיניים, נפציץ עוד מפקדה ריקה. אנחנו עוד נראה את הימים האחרים. נעשה חשבון הנפש. איפה טעינו ? האם כבר קמה מדינת ישראל?

magy

New member
כבר קמה

האם היא קיימת?? האם ככה רצינו לראות אותה????

שקדי

New member
ממש לא........אבל..................

כלומר לא כך רצינו ולא למצב הזה פיללנו אבל אני מאמין שאם קצת נחישות ומהלכים נכונים בקרוב נראה את האור בקצה המנהרה האמיני יום יבוא.......

איפה אותה ארץ ?

האם העובדה שמרבית החללים הם מעמנואל. עיר חרדית בשומרון. האם קיוו בסייעתא דשמייא, שלהם "זה לא ייקרה´? נסעו באוטובוס לא ממוגן? ארץ, על קרן הצבי.

magy

New member
כולם מברברים בלי סוף

מבטיחים, נחושים...............משערים...... לאףףףףףףףףףףףף אחדדדדדדדדדדדדד איןןןןןןןןןןןן הצעההההההההההההה מוחשית......... כי אין פתרון הגיוני או מטורף לפתרון המצב.................... למי שיש,,,,,,שיקום...................

עיניים

New member
תגידי, מגי

לפני שבוע היו פיגועים בירושלים וחיפה? - היו ! שלח שרון להפציץ בעזה ורמאללה את מצבורי הנשק שלהם? - שלח ! אז למה לא חיסל כבר את כל המבנים/מצבורים ? הוא השאיר קצת למחר??? מישהו אמר לי היום: צריך להעיף עליהם נפל"ם, ולומר: "סליחה. זה היה בטעות",,,,, אין מילים, כי נגמרו כבר מזמן. הדם שלנו נשפך ברחובות ואיש לא יודע מה ילד יום. עכשיו זה הרגע, עם התמיכה הגלויה של ארה"ב ואירופה, עכשיו הרגע למכת המחץ. מחר - כבר יהיה מאוחר,,,

אשור

New member
משהו "אופטימי"!

אנו על סף תהום ובקרוב נצעד צעד אחד קדימה!

אשור

New member
לא נעים לומר,אך רוב הנפגעים

מהטרור הם האנשים מהעשירונים הנמוכים ,עולים חדשים ,שמשתמשים בתחבורה ציבורית.

magy

New member
כן עיניים, כבר לא אעיז להגיד

מילה נגד פעולה כזו.......כי נגמרו לי המילים וההגיון הבריא ...... כשאני רואה את מתינו מוטלים לפנינו.......... אני שוכחת שאני מהצד השמאלי.........או ......הייתי פעם...... לפני האינתיפאדה............ ובקשר לתחבורה........באמת לא נעים............ אולי הממשלה מנסה לפתור את בעיות העשירון התחתון....... עוד מעט יכתבו בעיתון שאין עוני בארץ.........הוא מת............... ובכך גם......חוסכת כמה גרושים על אבטחת הכנסה, ודמי אבטלה..........

עיניים

New member
עזוב, אשור

כל בר דעת, בין אם הוא מהעשירון העליון או התחתון, יודע היום את המצב לאשורו. עימנואל לא בקו האש? מי שולח אוטובוס בלתי ממוגן לאזור כזה? מי בכלל עולה לאוטובוס שאיננו ממוגן, כשפניו מופנות לאיזור כזה??? ובמדרחוב בירושלים, לא היו מהעשירון האמצעי והעליון? חס וחלילה וחס, מישהו ערב לכך שמחר לא יהיה פיגוע בבנייני עזריאלי??? סופר-מודל של העשירון העליון,,,,,

magy

New member
מה את מציעה, עיניים?????

אני רוצה לשמוע דיעה......... כי אני כבר מזמן......בעד החזרת כל מה שהיה שייך להם עד 67 ולהגן על גבולנו בכל הכחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהגבול החדש....... בלי חשבון לאף אחד..................בלי שום שיקול מלבד........בטחוננו.............המלא.

עיניים

New member
את עדיין תמימה מספיק

להאמין שאם נחזיר להם את מה שלקחנו ב-67 - יהיה לנו שקט??? הייתי שמאלנית לא פחות ממך, עד שראיתי במו עיני את הרעלה מוסתת מפניו של הרוצח, אותו אחד שבא לשיחות השלום עם מדי מלחמה ואקדח בכיס,,,, אותו אחד, שככל שהשקרים המשיכו לזרום מפיו - כן הלכו שפתיו ורעדו יותר ויותר,,, אותו אחד שתחת המסווה של שלום, הילך כשעל מצחו היתה הכתובת הניצחית, שקיווינו בכל ליבנו שתיעלם מן העולם: היהודים/הישראלים - לים !!! מה אני מציעה? פשוט מאד: נעתיק מהם את האידאולוגיה,,,, הם הרי ממילא מבינים רק את השפה שלהם,,,,, יש להלום בהם כך - שלא יוכלו להרים את הראש . סליחה. הגעתי לנקודת הרתיחה.

אטיוד5

Active member
../images/Emo45.gif

אני לא מצליח למצוא את הלינק. כתבתי באחד הפורומים לפני כמה שבועות: להפסיק את החיסולים הממוקדים. להפסיק הפצצת מפקדות ריקות מאדם. להפציץ את צפון ג´נין ולשלוח את הטייס ל"מעצר בית". להטמין 20 מכוניות תופת בשווקים בערים המרכזיות בגדה ולהגיד נו-נו-נו, זה לא יפה.

ez2

New member
אולי איזה מחנה ריכוז קטן, אה?

איזה גירושון פה ושם. עכשיו הזמן! בל נחמיצה. להשמיד, להרוג ולאבד. הו-הא, הו-הא, הו-הא !

magy

New member
הו-הא, הו-הא, הו-הא !

צ.אס. קא. .......אכלה אותה.......... אחרון המוהיקנים.......שעדיין דבק באמונותיו......באידיאליו....... לא להשמיד , לא לאבד, לא לכבוש, ........רק לשמור על חיינו...... זה הכל.......................לא על חשבון אחרים.......... לשמור על חיינו............למרות שיש האומרים.....שגם בתאונות דרכים....אנו מאבדים את חיינו לא פחות מפיגועים...... במהלך... שבוע............אחד......... בעיתות שלום..............

זהבוש

New member
אין סוף למעשי הנבלה, כמה עוד../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

גופות יהיו מוטלות בכדי שנוכל קצת להרים את הראש, ונוכל להגיד טוב במדינתנו הקטנה והיפה, ומתי נוכל להגיד שקט במדינתנו הקטנה והיפה ונוכל סוף סוף לעסוק בדברים החשובים במדינתנו הוצאת מצוקות העוני, הילדים הרעבים ועוד.... ובמקום זה לדאוג לביטחון מדינתנו הקטנה אשר יום יום סופגת מכות של צער וכאב של עוד משפחות נפגעות ממעשי הנבלה של הרוצח הסידרתי באיזורינו, האם לא חשבנו שיגיע ראש ממשלה בנוסח שרון יהיה אולי יותר שקט באיזור שיכניס בהם כמו שצריך ומצידי שיעשה מה שכל אחד מאיתנו מתפלל בלב ויגמור אותו בראש ואת חבר מרעיו יחדיו די מספיק, כמה אפשר לסבול ולשמוע ולקרוא את כל מה שאנחנו עוברים, האם לא לזה התכוונו האמריקאיים מלחמה בטרור והאם לא התכוונו לחסל את הטרור זה הזמן באותה הדרך לחסל את הטרור בדרך שלהם בדרך שרק הם מבינים ואולי סוף סוף נרים את ראשנו ונכל לראות האור בקצה המנהרה .

שקדי

New member
את צודקת אבל...................

עלינו מצד אחד למגר את יתושי הטרור ושולחיהם ומצד שני ליבש את הביצה......ולצאת ממנה פירוש שקדי: עלינו לכבוש (או לשחרר.....
)את כל שטחי הרשות ולנקות אותם מהמחבלים אמצעיהם ומנהיגיהם אבל.....ופה האבל הגדול...... מייד אח´´כ לצאת מהשטחים.....עם או בלי הסכם כולל כל ההתנחלויות הסהרוריות הקולוניאליסטיות זהו הסיכוי היחיד לצאת ממעגל הדמים והשכול

magy

New member
חוץ מיוסי שריד ואחמד טיבי

נגמר האגף השמאלי בארץ........ ככה, אי אפשר להמשיך...............משהו חייב להשתנות...... אני נותנת את אישורי לשינוי....

שקדי

New member
אם את רצינית...................

מבקש אישור בכתב ובשלושה העתקים שיהיה על שולחני.....שאין לי......בעוד שעתיים בינתיים אני הולך לי לישיבה......לא בענין הזה....... ויום טוב לחבירה המנהלת...... או איך שאיחלו פעם.......שיהיה לנו יום בלי חדשות.............

למעלה