הנה מה שאני דגתי ברשת פסל מקליפורניה עשה פסל וקרא לו עץ הפאזל כנסו לאתר ותתרשמו
1 123נעמי New member 5/11/06 #1 הנה מה שאני דגתי ברשת פסל מקליפורניה עשה פסל וקרא לו עץ הפאזל כנסו לאתר ותתרשמו
N nawa New member 5/11/06 #2 מנצל"ש - פאזל הפחיות אז החלטתי לאחר התלבטות לתלות את הפאזל על הארון, ללא מסגור עם קליפסים מטעמים כלכליים (מסגור עלה לי הון תועפות והפעם החלטתי לוותר) הנה התוצאה ---->
מנצל"ש - פאזל הפחיות אז החלטתי לאחר התלבטות לתלות את הפאזל על הארון, ללא מסגור עם קליפסים מטעמים כלכליים (מסגור עלה לי הון תועפות והפעם החלטתי לוותר) הנה התוצאה ---->
1 123נעמי New member 5/11/06 #3 יצא יפה../images/Emo140.gif פטנט נחמד התליה בצורה כזו (מאיה - כל הכבוד)
מ מממאיה35 New member 6/11/06 #5 שלי הוא תלוי גם על קליפסים אבל גם עם מעט סלוטייפ דו צדדי, בגלל שתלוי על דלת. מגדיל לי את המטבח
א א ר י ק ל New member 6/11/06 #9 ../images/Emo26.gifכ"כ הרבה סיבות למה לא להרכיב את פאזל הפחיות. יש את זה כבר ל-כ-ו-ל-ם. אני לא אוהב דברים "המוניים". הפאזל יפהפה אך נחרש ומוצה. זה כבר לא רק תמונה, זה כבר כרזה/פאזל/הדפס בד.
../images/Emo26.gifכ"כ הרבה סיבות למה לא להרכיב את פאזל הפחיות. יש את זה כבר ל-כ-ו-ל-ם. אני לא אוהב דברים "המוניים". הפאזל יפהפה אך נחרש ומוצה. זה כבר לא רק תמונה, זה כבר כרזה/פאזל/הדפס בד.
S ssyוM New member 6/11/06 #10 כן...אבל אני קניתי אותו ראשונה ../images/Emo70.gif סתם.... הוא פשוט מדליק וכייפי להרכבה שממש לא שינה לי שיש אותו לעוד מיליון אנשים .
כן...אבל אני קניתי אותו ראשונה ../images/Emo70.gif סתם.... הוא פשוט מדליק וכייפי להרכבה שממש לא שינה לי שיש אותו לעוד מיליון אנשים .